La Setmana

L'Agenda amb les activitats destacades de la setmana a Cornellà de Llobregat

Aquesta setmana

destaquem a Cornellà

Campanyes

Les activitats de Cornellà agrupades en cicles
 • CARNESTOLTES

  El rei Carnestoltes arriba a Cornellà el dissabte 2 de març amb la tradicional rua de Carnaval que any rere any reuneix milers de persones amants de la festa i de la diversió, conduïts pel Gran Cornel·lius

  CARNESTOLTES

  CARNESTOLTES

 • Quinzena de la Dansa

  Oberta a tots els gèneres i públics, present a teatres, museus, vagons de metro o al carrer, la Quinzena metropolitana de dansa és una invitació a gaudir intensament de la dansa, a conèixer grans artistes i nous talents, a descobrir estils i tècniques que us sorprendran. Del 13 al 31 de març.

  Quinzena de la Dansa

  Quinzena de la Dansa

Espais destacats

Consulta les activitats que es fan a aquest espais
Parc de Can Mercader
Biblioteca Central de Cornellà
Parc Esportiu Llobregat
Parc de la Infanta

Últimes notícies

L'actualitat de Cornellà de Llobregat

DIVENDRES S'ENTREGUEN ELS PREMIS CIUTAT DE CORNELLÀ 2019

 • 22-02-2019

La gala dels premis Ciutat de Cornellà tindrà lloc a l'Auditori de Cornellà el proper divendres, 22 de febrer, a les 20 hores. La cita se celebra cada dos anys i té per objectiu premiar de forma pública i solemne el paper que persones i entitats han jugat defensant la llibertat, la igualtat, la solidaritat i el civisme a la ciutat de Cornellà.

Més informació »

NOVA CONVOCATÒRIA PER PRESENTAR PROJECTES EMPRESARIALS AL CORNELLÀ OPEN FUTURE

 • 22-02-2019

El programa Cornellà Open Future ha obert una quarta convocatòria en busca dels millors projectes empresarials de base digital de l'Àrea Metropolitana de Barcelona, per donar-los el suport necessari per sortir al mercat.

Més informació »

1A TROBADA DE LA XARXA D'ESCOLES PER A LA SOSTENIBILITAT DE CORNELLÀ

 • 22-02-2019

La Xarxa d'Escoles per a la Sostenibilitat de Cornellà ha celebrat recentment la 1a Trobada d'Intercanvi d'Experiències de la XESCO, on l'alumnat va poder explicar i conèixer els diferents projectes que s'estan duent a terme.

PORTES OBERTES A L’AUDITORI DE CORNELLÀ PER CELEBRAR EL SEU 25È ANIVERSARI

 • 22-02-2019

Aquest any L'Auditori de Cornellà celebra els seus 25 anys de vida, i ho fa amb gairebé el doble d'espectacles programats respecte la passada temporada, i una jornada de portes obertes plena de sorpreses.

Més informació »

Bloc de l'Alcalde