L'Agenda \

Què, quan i on, les activitats a Cornellà


Filtres

   
 • Altres
 • Biblioteques i lectura
 • Cooperació i solidaritat
 • Cultural
 • Educativa
 • Esportiva
 • Familiar
 • Gent gran
 • Guàrdia Urbana
 • Infantil
 • Juvenil
 • La Dona
 • Mapa capacitació
 • Medi ambient
 • Patrimoni cultural
 • Saludable
 • Social
 • Cornellà
 • Almeda
 • Centre
 • Fatjó
 • Fontsanta
 • Gavarra
 • Lindavista
 • Pedró
 • Riera
 • Sant Ildefons
 • Fora Ciutat
68 resultats.

Jovesport: Multiesports/Escalada/Futbol i Bàsquet


Activitats per a joves entre 12 i 18 anys. Activitat gratuïta. Més informació: vroldanv@aj-cornella.cat
Esportiva

Quan: Fins el 26 de maig
On: Espai ciutat
No et pots perdre

Exposició "Un món paral·lel"


Exposició comissariada per Joan Fontcuberta i produïda per Espai d'Arts Roca Umbert de Granollers que mostra el treball de nou artistes que utilitzen Google Street View com a espai d'experiència i finestra a una representació virtual de la realitat. Artistes participants: Andrés Galeano, Albert Gusí, Roberto Feijoo, David Mayo, Alberto Salván, Txema Salvans, Rubén Torras Llorca, Bárbara Traver i Azahara Cerezo. Inauguració: divendres 31/03/2017 a les 19:00 hores Exposcició del 31/03/2017 al 26/05/2017 a l'#EspaiArtMoritz de #Cornellà. Horaris de visita: de dilluns a divendres de 17:00 a 21:00 hores i dimarts de 10:00 a 13:00 hores.
Cultural, Gent gran, Juvenil

Quan: Fins el 26 de maig
On: Sala Espai d'Art Moritz

Passos a Mils/Sant Ildefons/ Vine a Fer Esport Salut!/ Activitat gratuïta i sense inscripció


Rutes guiades pels diferents barris de la ciutat combinades amb exercicis generals de tonificació. Intensitat baixa-mitja. Punt de trobada CAP Sant Ildefons.
Esportiva

Quan: 26 de maig
Hora: 09:00h. - 09:50h.
On: AV de la República Argentina

Ànim10/ Parc Canal de la Infanta/ Vine a fer Esport Salut!/ Activitat gratuïta i sense inscripció prèvia


Combinació de treball cardiovascular( caminar/córrer) seguit de condicionament físic general i escolta musical. Intensitat baixa- mitjana. Punt de trobada porta principal del Palau de Can Mercader.
Esportiva

Quan: 26 de maig
Hora: 09:30h. - 11:00h.
On: Parc del Canal de la Infanta

Inscripció Casal Estiu AMPA Ignasi Iglesias


Horari inscripció: Dilluns (9’00 a 9’45 hores) i dijous (16’45 a 17’30 hores) a l’AMPA, Més informació Tlf. 93 375 72 51 ampaignasiglesias@gmail.com
Esportiva

Quan: Fins el 26 de maig
Hora: 09:00h. - 17:30h.
On: Escola Ignasi Iglesias

Va de contes: festa final: 'Contes del mar'


Biblioteques i lectura

Quan: 26 de maig
Hora: 18:00h. - 19:00h.
On: Biblioteca Central de Cornellà (BCC)

Domina el cos/ Peña Dominó/ Vine a fer Esport Salut!/ Activitat gratuïta i sense inscripció prèvia


Tonificació general del cos seguint el ritme de la música. Intensitat baixa-mitja. Punt de Trobada Asociación Cultural Recreativa Peña Dominó ( Av. Sant Ildefons, 1-5, part posterior)
Esportiva

Quan: 26 de maig
Hora: 19:00h. - 19:50h.
On: AV de Sant Ildefons

Running Femení/ Vine a fer Esport Salut/ Activitat gratuïta i sense inscripció prèvia


Iniciació al món de la carrera per a grups de dones. Intensitat baixa- mitja. Punt de Trobada Botiga de J’ Arribu( Marcelino Menéndez Pelayo, 20).
Esportiva

Quan: 26 de maig
Hora: 19:00h. - 19:50h.
On: C/ de Marcelino Menéndez Pelayo

FESTA FLUOR


El programa d'oci nocturn alternatiu NITS INSÒMNIA compleix 10 anys! Vine a gaudir d'una festa BRILLANT! ...Celebra amb nosaltres els 10 anys de Nits Insòmnia i llueix!
Altres, Cultural, Juvenil

Quan: 26 de maig
Hora: 20:00h. - 23:00h.
On: PL de Catalunya
No et pots perdre
No et pots perdre

CENTRE CÍVIC SANT ILDEFONS: Fotografia Analògica


Espai creatiu per a aprendre i gaudir de la fotografia. Oferim estudi on realitzar fotografia amb llum continua i flash, gran laboratori per revelar negatius en blanc i negre, i on positivem grans ampliacions de manera artesanal. Iniciació: Dimarts i Dijous de 19h a 22h Avançat: Dilluns i Dimecres de 19h a 22h Places limitades • pre-inscripcions obertes (tindràs plaça assegurada en el moment que rebis la confirmació) ccsildefons@aj-cornella.cat
Cultural, Educativa

Quan: Fins el 31 de maig
On: Centre Cívic Sant Ildefons

CENTRE CÍVIC SANT ILDEFONS: Memòria i estimulació cognitiva


Al llarg de la vida mai deixem d’aprendre però, quan no fem un manteniment adequat, també comencem a “desapendre” i perdre capacitats. La falta de temps, de reptes i d’estímuls adequats són els principals responsables de que la nostra ment envelleixi i no funcioni de la manera més optimitzada possible. Per tal de prevenir aquest envelliment mental, la estimulació cognitiva, com una gimnàstica mental, permet que puguem posar la nostra psique a punt per tal de continuar aprenent sense límits i sense data de caducitat. Així doncs, l’objectiu d’aquest taller és estimular-nos per mantenir intactes les nostres funcions cognitives, així com potenciar, a través de noves estratègies mentals, fer un millor ús de les nostres capacitats. Els principals aspectes cognitius que es treballaran seran: - Memòria de treball - Atenció i percepció - Llenguatge oral i escrit - Raonament Dimecres del 26 d'abril al 14 de juny, de 09:30h a 11:00h
Cultural, Saludable

Quan: Fins el 31 de maig
On: Centre Cívic Sant Ildefons

Espai Jove Riera


- Tots els dimarts: Tarda Jove de 17-19h - Tots els dimarts: Hàbits d'Estudi de 16-17h (cal inscripció) - Tots els dimecres: piscina de 15 a 16.30h (cal inscripció) - Espai de Projectes: Circ. Tots els dijous de maig 16 a 18h - Espai Noia: dijous 4 de maig de 17 a 18h (cal inscripció, conjunt amb Projecte Jove Sant Ildefons) - Espai Noi: dilluns 8 de maig de 16 a 19,30h (cal inscripció) - Proposta Cultural: dimecres 10 de maig FESTA DEL CINE 17 a 19h (cal inscripció) - Esport: dimecres 17/24 maig - Cuina: dimecres 31 de maig de 17h a 19.30h al Centre Cívic Sant Ildefons (cal inscripció) conjunt amb Sant Ildefons + info i inscripcions: PROJECTE JOVE RIERA CENTRE C/Francesc Layret núm.60 Tlf: 657 042 814 A/e: jovesrieracentre@gmail.com
Juvenil, Social

Quan: Fins el 31 de maig
On: Espai Jove Centre-Riera

Accés a mida


Mapa capacitació

Quan: Fins el 31 de maig
On: Parc de Can Mercader
No et pots perdre

CENTRE CÍVIC SANT ILDEFONS: Fotografia digital


Adreçat a persones que volen aprofundir en conceptes tan tècnics com creatius. Parts i mecanismes de càmera, medició de llum, histograma, resolucions, formats, revelat raw, edició, pràctiques i sortides. Dimarts i dijous de 17.30 a 19h Places limitades • pre-inscripcions obertes (tindràs plaça assegurada en el moment que rebis la confirmació) ccsildefons@aj-cornella.cat INICI DEL SEGON TRIMESTRE A PARTIR DEL 24 D'ABRIL, tot i això, pots fer la teva preinscripció per reservar la teva plaça!! Et trucarem per confirmar-la.
Cultural, Educativa, Saludable

Quan: Fins el 31 de maig
On: Centre Cívic Sant Ildefons

CENTRE CÍVIC SANT ILDEFONS: Zumba


El programa de Zumba® és una sèrie d'exercicis de condicionament físic que ha conquistat el mercat. S'inspira en la música llatina per cremar calories a través d'un ball divertit i fàcil de seguir. Busca el balanç perfecte entre un entrenament bàsic progressiu, activitats cardiovasculars per tot el cos i l'enfortiment muscular. Alleuja l'estrès i al mateix temps, ofereix una experiència d'exercicis que omple d'energia. Dimecres de 18h a 19h, del 26 d'abril al 28 de juny
Cultural, Esportiva, Saludable

Quan: Fins el 31 de maig
On: Centre Cívic Sant Ildefons

Inscripció Casal AMPA Anselm Clavé


L’entrega d’inscripcions serà del 15 al 31 de març al menjador de l’escola
Esportiva

Quan: Fins el 31 de maig
Hora: 12:00h. - 14:00h.
On: Escola Anselm Clavé
No et pots perdre

EXPOSICIÓ: Vida en el tiempo d' Àlex Vega


Àlex Vega ens presenta el seu projecte "Vida en el tiempo", compendi fotogràfic d'indrets que malgrat pateixin diversos processos de degradació, mantenen vius records i el pas de moltes persones Alhora, constitueix una crítica a la destrucció de l'entorn per la construcció descontrolada. La inauguració de l'exposició tindrà lloc el proper 12 de maig a les 19h.
Cultural

Quan: Fins l' 01 de juny
On: Espai d’Exposicions Satèl·lit 'Art
No et pots perdre

CENTRES CÍVICS: COSTURA SOLIDÀRIA


Taller solidari de dos dies que es nodreix de la idea original del projecte Kimo Kap (http://kimo-kap.blogspot.com.es/). L'objectiu de l'activitat és confeccionar badanes (mocadors pel cap) per a infants oncològics de l'Hospital Sant Joan de Déu. Activitat gratuïta organitzada pels centres cívics Sant Ildefons i La Gavarra amb la col·laboració de l'associació Gent i Futur i l'Hospital Sant Joan de Déu. Divendres 2 i 9 de juny de 17h a 20h, al centre cívic La Gavarra (Mossèn Andreu, 13-19, 4a planta - Centre Cultural Joan N. García-Nieto) Places limitades
Cooperació i solidaritat, Cultural

Quan: Fins el 02 de juny
On: Centre Cívic la Gavarra
No et pots perdre

Exposició Cornellà Natura dins d'una metròpolis verda


Cornellà Natura és un projecte estratègic que, en un horitzó temporal d’una dècada (2016-2026), cerca naturalitzar la ciutat i posar en relleu els seus valors ambientals, socials i paisatgístics, per tal humanitzarla. Cornellà Natura vol esdevenir la ciutat verda, biodiversa, resilient i sostenible. Amb la voluntat de naturalitzar la ciutat, és a dir integrar la riquesa ecològica dels espais naturals a la vida quotidiana dels ciutadans, Cornellà Natura estructura diferents eixos cívics i urbans que connecten l’espai públic pels ciutadans i propicien la connectivitat ecològica. Tots ells conformen una infraestructura verda municipal que s’emmarca dins d’una Metròpolis Verda formada per una xarxa d’espais oberts d’alta qualitat ambiental, com ho és el sistema de Parcs Naturals o la xarxa de parcs metropolitans.
Medi ambient

Quan: Fins el 04 de juny
Hora: 09:00h. - 20:00h.
On: PL d'Europa

Inscripcions IV Casal Estiu Complex Can Mercader


Més informació Tlf: 934753580 info@complexcanmercader.com
Esportiva

Quan: Fins el 09 de juny
Hora: 09:00h. - 17:00h.
On: Complex Aquàtic i Esportiu Can Mercader

Voluntariat de l'Aula Educativa.


És un servei que s'ofereix en el Pavelló de Sant Ildefons perquè els nens i nenes esportistes, abans o després del seu entrenament, tinguin un espai d'estudi o treball personal. Els voluntaris/as no estan per fer classes magistrals sinó per ensenyar-los hàbits i ajudar-los en les seves tasques. A vegades és simplement un espai on poden anar a "estudiar". L'horari seria els dilluns i dimarts de 18:00 a 20:00 hores.
Cooperació i solidaritat, Juvenil, Social

Quan: Fins el 15 de juny
On: Pavelló Espai Esportiu Sant Ildefons

Inscripció IV Campus Cornella Futbol Sala


Campus per a nens de 2004 a 2011 separats per edats. Informació: 67489498; 627451852
Esportiva

Quan: Fins el 16 de juny
Hora: 09:00h.
On: Pavelló Espai Esportiu Sant Ildefons

Exposició: Què van fer per nosaltres... els romans?


Ja sabem que som hereus dels romans, però no sempre som conscients de fins a quin punt. Aquesta exposició mostra els principals aspectes que, tenint el seu origen en l’antiguitat romana, han perdurat fins als nostres dies en àmbits tan diversos com la llengua, la literatura, el dret, l’arquitectura, l’urbanisme, la medicina, la família o la vida quotidiana. Produïda per Kuan Um! Lloc: Sala d'Exposicions del Museu Palau Mercader. Horari: diumenges de 10 a 14h. Activitat gratuïta. Informació: telf. : 93 474 51 35 de dilluns a divendres de 10 a 14h
Cultural, Patrimoni cultural

Quan: Fins el 18 de juny
Hora: 12:00h. - 14:00h.
On: Museu Palau Mercader

CENTRE CÍVIC SANT ILDEFONS: Bricolatge 1. Tècniques bàsiques per reparar portes i fusteria


Taller del programa "Millor que nou" amb la col·laboració de l'AMB i Solidança que t'ofereix diferents possibilitats per allargar la vida útil dels teus objectes i generar menys brossa. En aquesta ocasió podràs aprendre recursos que et permetran realitzar petites reparacions en l'àmbit de la fusteria Cal arribar a un mínim d'inscripcions per assegurar la realització del taller. Dimarts 20 de juny de 18h a 20:30h
Cultural, Medi ambient

Quan: Fins el 20 de juny
On: Centre Cívic Sant Ildefons

Educación Secundària Obligatòria


Mapa capacitació

Quan: Fins el 22 de juny
On: C/ de la Bonavista

Batxillerat Ciències de la Naturalesa i Salut


Mapa capacitació

Quan: Fins el 23 de juny
On: C/ de la Bonavista

Batxillerat d'Humanitats i Ciències Socials


Mapa capacitació

Quan: Fins el 24 de juny
On: C/ de la Bonavista
No et pots perdre

Repte Instal.lacions Saludables/ Ajuda'ns a sumar 100.000 punts per una causa solidària


Aquest repte es portarà a terme a les diferents equipaments de la ciutat,
Esportiva

Quan: Fins el 24 de juny
On: Complex Parc Esportiu Llobregat (PELL)

Batxillerat de Tecnologia


Mapa capacitació

Quan: Fins el 25 de juny
On: C/ de la Bonavista
No et pots perdre

CENTRE CÍVIC SANT ILDEFONS: Música i infància


Aquest taller té com a objectiu gaudir i experimentar amb la música ja que representa un reforç important en el desenvolupament, tant a nivell intelectual com a nivell de sensibilitat de l’infant. La música, com a eina educativa, ens convida a participar en un espai de joc familiar on els valors de comunicació, d´escolta i d´expressió ens donen la clau per fer un món més musical. 0-11 mesos Divendres del 21 d'abril al 12 de maig. Preu: Gratuït 1-3 anys Dilluns de 17:30h a 18:30h, del 24 d'abril al 26 de juny Preu: 19,78€ Només podrà assistir una persona adulta amb l'infant. S'haurà d'acreditar l'edat dels menors mitjançant document oficial.
Cultural, Familiar, Infantil

Quan: Fins el 26 de juny
On: Centre Cívic Sant Ildefons

Electromecànica de vehicles automòbils


És un cicle on fem Formació Dual
Mapa capacitació

Quan: Fins el 26 de juny
On: C/ de la Bonavista

Gestió Administrativa


Mapa capacitació

Quan: Fins el 27 de juny
On: C/ de la Bonavista

Manteniment Electromecànic


És un cicle on fem Formació Dual
Mapa capacitació

Quan: Fins el 28 de juny
On: C/ de la Bonavista
No et pots perdre

Tarda Jove al CRAJ per parlar de sexualitat


El proper dijous 26 de gener el CRAJ inaugura la Tarda Jove, una tarda dedicada a resoldre els dubtes dels i les joves sobre sexualitat (ITS, mètodes anticonceptius, relacions de parella...) Es realitzarà l'últim dijous de cada mes de 18 a 20h al CRAJ (C/ Mossèn Andreu 17) amb la col·laboració de l'ASSIR (Atenció a la Salut Sexual i Reproductiva) de Cornellà. - 26 de gener - 23 de febrer - 30 de març - 27 d'abril - 25 de maig - 29 de juny Més informació: CRAJ - Centre de Recursos Juvenils (C/ Mossèn Andreu 17. 933763693. craj@aj-cornella.cat) ASSIR (Carrer de Mossèn Jaume Solé, 8. 93 375 20 43)
Juvenil, Saludable

Quan: Fins el 29 de juny
On: Centre CRAJ, Centre de Recursos Juvenils i Associatius

Mecanització


Mapa capacitació

Quan: Fins el 29 de juny
On: C/ de la Bonavista

33a Edició del concurs de còmics "Ciutat de Cornellà"


Des de l’Ajuntament de Cornellà de Llobregat, a través del Departament de Joventut, un any més convoquem una nova edició del Concurs de Còmics “Ciutat de Cornellà”. Tenim dues categories, la júnior per a joves entre 12 i 16 anys, i la sènior per a joves entre 17 i 30. I deu premis!! El termini finalitza el 30 de juny!!
Cultural, Juvenil

Quan: Fins el 30 de juny
On: Trailer, Servei d'Informació Jove

Ventallers


Mapa capacitació

Quan: Fins el 30 de juny
On: Parc de Can Mercader

CENTRE CÍVIC SANT ILDEFONS: Activitats associacions i entitats


Pot consultar les activitats de les entitats i associacions als enllaços adjunts
Cultural, Esportiva, La Dona, Saludable

Quan: Fins el 30 de juny
On: Centre Cívic Sant Ildefons

Preimpressió Digital


Mapa capacitació

Quan: Fins el 30 de juny
On: C/ de la Bonavista

JxO. Manteniment d'edificis


Mapa capacitació

Quan: Fins el 30 de juny
On: Fundació El Llindar

Sistemes Microinformàtics i Xarxes


Mapa capacitació

Quan: Fins l' 01 de juliol
On: C/ de la Bonavista

Administració i Finances


És un cicle on fem Formació Dual
Mapa capacitació

Quan: Fins el 02 de juliol
On: C/ de la Bonavista

Assistència a la Direcció


És un cicle on fem Formació Dual
Mapa capacitació

Quan: Fins el 03 de juliol
On: C/ de la Bonavista

Administración de Sistemes Informàtics en la Xarxa


Mapa capacitació

Quan: Fins el 04 de juliol
On: C/ de la Bonavista

JxO. Imatge personal


Mapa capacitació

Quan: Fins el 04 de juliol
On: Fundació El Llindar

Desenvolupament d'Aplicacions Multiplataforma


Mapa capacitació

Quan: Fins el 05 de juliol
On: C/ de la Bonavista

Desenvolupament d'Aplicacions Web


És un cicle on fem Formació Dual
Mapa capacitació

Quan: Fins el 06 de juliol
On: C/ de la Bonavista

Disseny i Edició de Publicacions Impreses i Multimèdia


Mapa capacitació

Quan: Fins el 07 de juliol
On: C/ de la Bonavista

Mecatrònica Industrial


És un cicle on fem Formació Dual
Mapa capacitació

Quan: Fins el 08 de juliol
On: C/ de la Bonavista

Programació de la Producció en Fabricació Mecànica


Mapa capacitació

Quan: Fins el 09 de juliol
On: C/ de la Bonavista

Prevenció de Riscos Professionals


És un cicle on fem Formació Dual
Mapa capacitació

Quan: Fins el 10 de juliol
On: C/ de la Bonavista

PFI - FIAP Auxiliar de jardineria: vivers i jardins


Mapa capacitació

Quan: Fins l' 11 de juliol
On: C/ de la Bonavista

PFI - FIAP Auxiliar en muntatges d'instal.lacions elèctriques i d'aigua i gas


Mapa capacitació

Quan: Fins el 12 de juliol
On: C/ de la Bonavista

Curs Específic per a l'accés a cicles de grau superior


Mapa capacitació

Quan: Fins el 13 de juliol
On: C/ de la Bonavista

Mecànica ràpida


Mapa capacitació

Quan: Fins el 13 de juliol
On: Fundació El Llindar

La cuina amb Tragaluz


Mapa capacitació

Quan: Fins el 14 de juliol
On: Fundació El Llindar

Programa d'Adaptació Curricular


Mapa capacitació

Quan: Fins el 15 de juliol
On: Parc de Can Mercader

PFI Imatge Personal


Mapa capacitació

Quan: Fins el 20 de juliol
On: Parc de Can Mercader

PFI Fontaneria


Mapa capacitació

Quan: Fins el 20 de juliol
On: Fundació El Llindar

PFI Hoteleria


Mapa capacitació

Quan: Fins el 20 de juliol
On: Fundació El Llindar

PFI Mecància


Mapa capacitació

Quan: Fins el 20 de juliol
On: Fundació El Llindar

PFI Vivers i Jardins


Mapa capacitació

Quan: Fins el 20 de juliol
On: Parc de Can Mercader

Manteniment d'edificis


Mapa capacitació

Quan: Fins el 20 de juliol
On: Fundació El Llindar

Aula Taller


Mapa capacitació

Quan: Fins el 31 de juliol
On: Parc de Can Mercader