L'Agenda \

Què, quan i on, les activitats a Cornellà


Filtres

   
 • Altres
 • Biblioteques i lectura
 • Cooperació i solidaritat
 • Cultural
 • Educativa
 • Esportiva
 • Familiar
 • Gent gran
 • Guàrdia Urbana
 • Infantil
 • Juvenil
 • La Dona
 • Mapa capacitació
 • Medi ambient
 • Patrimoni cultural
 • Saludable
 • Social
 • Cornellà
 • Almeda
 • Centre
 • Fatjó
 • Fontsanta
 • Gavarra
 • Lindavista
 • Pedró
 • Riera
 • Sant Ildefons
 • Fora Ciutat
102 resultats.

CD Almeda B Vs FC Santboià D/Prebenjamí Masc/ Futbol 7 JJEE


Esportiva

Quan: 20 d´ octubre
Hora: 09:30h. - 10:30h.
On: Camp de futbol Almeda

FS Cornellà B Vs Marterell D/ Infantil Masc/ Futbol sala JJEE


Esportiva

Quan: 20 d´ octubre
Hora: 10:00h. - 11:00h.
On: Pavelló Poliesportiu Riera

UE Sant Ildefons E Vs CD Almeda/ Benjamí Masc/ Futbol 7 JJEE


Esportiva

Quan: 20 d´ octubre
Hora: 10:00h. - 11:00h.
On: Camp de futbol Sant Ildefons

CD Almeda Vs FC Sant Boià B/Educació Infantil Masc/ Futbol 7 JJEE


Esportiva

Quan: 20 d´ octubre
Hora: 10:30h. - 11:30h.
On: Camp de futbol Almeda

Espectacles ALAIRE - Plaça esglèsia i voltants - 18è Festival Internacional de Pallassos de Cornellà


La programació ALAIRE del festival oferirà espectacles de pallassos als carrers, a les places i als espais públics de Cornellà, totalment gratuïts. Sorpreses, màgia i somriures inundaran la ciutat. Veniu a gaudir-los! 11:30h - "The Magomic show" - Gromic ( Bèlgica) - Plaça de l'Ajuntament 12:15h - "Tabernáculo" - Caspar (Regne Unit) - Plaça dels enamorats 12:45h - "Rojo" - Cia Mireia Miracle (Comunitat de Madrid) - Plaça de l'Ajuntament 13:15h - "Dans" - Adrian Schvarzstein (Catalunya) - Can Maragall 13:30h - "Wet Floor" - Cris-Is (Catalunya) - Plaça dels enamorats 18:00h - "El Gran Final" - Bucráa Circus (Catalunya/Argentina) - Plaça de l'Ajuntament
Altres, Cultural, Familiar, Infantil, Juvenil

Quan: 20 d´ octubre
Hora: 11:30h.
On: PL de l'Església

CEB Riera Aleví A Vs Els Pins FS Cornellà B/ Futbol Sala JJEE


Esportiva

Quan: 20 d´ octubre
Hora: 11:00h. - 12:00h.
On: Pavelló Poliesportiu Riera

Masterclass Saludable/Programa Vine a Fer Esport Salut


Activitat de tonificació general mitjançant moviments corporals i amb acompanyament musical. INTENSITAT: Baixa-mitja. PUNT DE TROBADA: Rocòdrom Can Mercader.
Esportiva

Quan: 20 d´ octubre
Hora: 11:00h. - 12:00h.
On: Parc de Can Mercader

Dissabte familiar “Aquell qui no corre, neda”


Tast de contes, cançons, onomatopeies i ritmes de mar, animals i disbarats per als més petits de la casa. A càrrec de Patricia McGill Adreçat a públic familiar amb infants fins a 3 anys Aforament limitat Sala Titan
Biblioteques i lectura

Quan: 20 d´ octubre
Hora: 12:00h. - 13:00h.
On: Biblioteca Marta Mata (BMM)

Basket Almeda CB Prat- Aigües del Prat A/C.T. Mini Masc/ Bàsquet Federat


Esportiva

Quan: 20 d´ octubre
Hora: 12:15h. - 13:45h.
On: Pavelló Almeda

Espectacles ALAIRE - Plaça Sant Ildefons - 18è Festival Internacional de Pallassos de Cornellà


La programació ALAIRE del festival oferirà espectacles de pallassos als carrers, a les places i als espais públics de Cornellà, totalment gratuïts. Sorpreses, màgia i somriures inundaran la ciutat. Veniu a gaudir-los! 11:00h - "Ni cap ni peus" - Circ Vermut (Catalunya) 12:00h - "The train... is gone!!!" - Loco Brusca (Argentina/Catalunya) 13:00h - "Beast of the theatre" - Chris Lynam (Regne Unit)
Altres, Cultural, Familiar, Infantil, Juvenil

Quan: 20 d´ octubre
Hora: 11:00h. - 14:00h.
On: PL de Sant Ildefons

Espectacles ALAIRE - Plaça Pallars - 18è Festival Internacional de Pallassos de Cornellà


La programació ALAIRE del festival oferirà espectacles de pallassos als carrers, a les places i als espais públics de Cornellà, totalment gratuïts. Sorpreses, màgia i somriures inundaran la ciutat. Veniu a gaudir-los! 11:00h - "Taller de Circ" - Kanaya Circ (Catalunya) 11:30h - "Tot sol... i núvol" - Cia. Lepuant (Catalunya) 12:30h - "Plis Plas" - Cia Filigranes (Catalunya) 13:30h - "Trasla2" - Cia Trasla2 (Catalunya)
Altres, Cultural, Familiar, Infantil, Juvenil

Quan: 20 d´ octubre
Hora: 11:00h. - 14:00h.
On: del Pallars

Almeda, C.D.,A vs Gavà Mar A/Infantil 1a Divisió Masc/ Futbol Fed.


Esportiva

Quan: 20 d´ octubre
Hora: 14:00h. - 15:30h.
On: Camp de futbol Almeda

Competicions Club Natació Cornellà


Esportiva

Quan: 20 d´ octubre
Hora: 15:30h. - 17:00h.
On: Piscina Can Millars

Baket Almeda 2 Vs U.E Horta 04/C.C. Cadet Masc. 1er any/ Bàsquet Federat


Esportiva

Quan: 20 d´ octubre
Hora: 16:15h. - 17:45h.
On: Pavelló Almeda
No et pots perdre

Gala ALAPISTA - 18è Festival Internacional de Pallassos de Cornella


Espectacle per a tots els públics Presentadora Jimena Cavalletti – Argentina Músics Lapso Produccions – Andalusia Mossos de pista Cia Nezdames et Nezsieurs – França Artistes Claret Clown – Catalunya / Fanny Giraud – França / Gromic – Bèlgica Die Maiers – Alemanya / Joe de Paul – Canadà / Tim Tyler – Austràlia Pocs espais hi ha més acollidors per a un artista que la pista d’un circ; un espai màgic, podríem dir-ne l’espai natural on pallassos i pallasses poden desenvolupar tot el seu art envoltats pels espectadors, creant així una atmosfera difícil de superar. En aquesta edició hem recuperat la gala ALAPISTA!, que es repetirà cinc vegades durant la setmana i que per primera vegada serà dirigida i conduïda per una pallassa, Jimena Cavalletti, amb la música en directe dels sevillans Lapso Produccions. Un espectacle amb la participació d’artistes vinguts d’arreu: Nezdames et Nezsieurs –França–, Claret Clown (que presenta una versió molt personal del famós número de Charlie Rivel, dirigit pel també actor i pallasso Jordi Martínez) –Catalunya–, Fanny Giraud –França–, Gromic –Bèlgica–, Die Maiers –Alemanya–, Joe de Paul –Canadà–, Tim Tyler –Austràlia. No us ho perdeu, amics! Us hi esperem amb els braços oberts i un somriure d’orella a orella!
Altres, Cultural, Familiar, Gent gran, Infantil, Juvenil

Quan: 20 d´ octubre
Hora: 18:00h. - 19:45h.
On: PL de Catalunya
No et pots perdre

"La Carta" - Paolo Nani


18è Festival Internacional de Pallassos de Cornella Espectacle per a tots els públics a partir de 12 anys. Paolo Nani és un actor amb talent, un artista únic i un clown que ha fet riure durant anys per tot el món. A La carta ens explica la mateixa història en quinze maneres diferents: borratxo, estil cowboy, pel·lícula muda, sense mans, horror, cap enrere, circ, sorpresa, vulgar, màgic, etc. Però totes les variacions tenen dues coses en comú: mai no diu ni una paraula i el resultat és sempre divertit. Durant l’actuació, aviat es fa palès que la força de l’espectacle és el contacte entre l’actor i el públic que s’eleva a un ‘crescendo’ de jocs i sorpreses.
Altres, Cultural, Familiar, Juvenil

Quan: 20 d´ octubre
Hora: 19:30h. - 20:40h.
On: Sala Ramon Romagosa (Patronat)
No et pots perdre

Aga-Boom


18è. Festival Internacional de Pallassos Memorial Charlie Rivel Aga-Boom és un caos interactiu que porta a l’audiència a l’altre costat del mirall del funhouse, amb escandaloses timidesa i rialles sense restriccions. Aquesta explosió de 75 minuts de pura diversió familiar, tant per a nens com per a adults, és d’alta energia, i res que mai hagis vist abans. Anticipada: 18 € L’AUDITORI&TEATRE
Cultural

Quan: 20 d´ octubre
Hora: 21:00h. - 22:30h.
On: Auditori de Cornellà
No et pots perdre

"Mr. Kebab" - Juan Callate


18è Festival Internacional de Pallassos de Cornellà Espectacle per adults a partir de 16 anys. “Mr. Kebab”, un espectacle que barreja humor absurd, surrealisme, jocs de paraules i una gran complicitat amb el públic. Un esdeveniment en si mateix que col·loca i descol·loca l’espectador de forma intel·ligent i elegant allà on regna la simplicitat i l’inesperat. Mr. Kebab, un mag de pare turc i mare de Reus, introdueix el públic al món del dadaisme, la idea que tot és anti: anti-màgia, anti-art, anti-públic i a partir d’aquesta base es dispara l’absurd.
Altres, Cultural, Juvenil

Quan: 20 d´ octubre
Hora: 22:00h. - 23:10h.
On: Auditori Sant Ildefons
No et pots perdre

18è Festival Internacional de Pallassos de Cornellà. Memorial Charlie Rivel


La ciutat de Cornellà de Llobregat acollirà del 14 al 21 d’octubre de 2018 l’edició número 18 del Festival Internacional de Pallassos sota la direcció artística de Jordi Juanet “Boni”, qui prendrà el relleu a l’anterior director Tortell Poltrona. L’Ajuntament de Cornellà és l’organitzador del certamen bianual en una clara aposta per la cultura i en concret pel món del pallasso, que ja s’ha convertit en un tret característic de la ciutat des de la seva posada en marxa, l’any 1984. Boni, com és coneix als cercles artístics a Jordi Juanet, té per endavant el repte de mantenir el nivell assolit pel festival any rere any, i consolidar-lo com un dels més destacats del seu gènere a nivell mundial. Una de les apostes de la propera edició serà donar més protagonisme a les noves generacions de joves pallassos i potenciar i fer més visible la presència de pallasses en la programació, perquè n’hi ha moltes de pallasses d’aquí i d’allà. El Festival és una excel·lent plataforma tant per donar a conèixer artistes de renom com per a aquells que comencen. Motiu pel qual es donarà suport a la coproducció d’un nou espectacle que s’estrenarà dins la programació, a través d’una convocatòria. Es mantindran algunes de les senyes d’identitat del Festival com la gran Carpa de circ a la plaça de Catalunya, on té lloc la Gala inaugural i altres espectacles per al públic general i els escolars, i es donarà molta força als espectacles de carrer a diferents punts de la ciutat.
Cultural, Familiar, Gent gran, Infantil, Juvenil

Quan: Fins el 21 d´ octubre
On: Espai ciutat
No et pots perdre

"Joe and Tim" - Tim and Joe


18è Festival Internacional de Pallassos de Cornella Espectacle per a tots els públics a partir de 6 anys. Després de 30 anys fent de solistes, Tim d’Austràlia i Joe de Canadà es descobreixen l’un a l’altre. Contrasten en alçada, aspecte, maneres i ritme, però en realitat tenen molt en comú. Un escenari buit amb un bastidor de roba, un micròfon i un ukelele... la simplicitat permet que la seva imaginació jugui al que ells volen. Un quadre amb una pintura es converteix en una galeria, el bastidor es converteix en un joc de compres, l’ukelele es converteix en un... ukelele. Tot sembla tenir sentit fins que fa un gir a l’esquerra... Un duo de clown internacional que combina talent i sentit de l’humor partint d’una aventura absurda.
Altres, Cultural, Familiar, Juvenil

Quan: Fins el 21 d´ octubre
Hora: 23:00h. - 00:00h.
On: Sala Ramon Romagosa (Patronat)

Exposició “25è aniversari de l’associació de Gent i futur”


L'Associació "Gent i Futur", hereva directa de l'antiga Associació "Amigas de la Moda", ens mostren les creacions que han fet al llarg d’aquests 25 anys en els diferents tallers de moda, patchwork, tall i confecció, brodat, i patronatge industrial. A més, es faran uns tallers demostratius: -Dimecres 17/10 classe demostrativa de brodat - de 17h a 18:30h -Dimecres 17/10 classe demostrativa de Tall i Confecció - de 18:30h a 20h -Dijous 18/10 classe demostrativa de Costura Creativa - de 17h a 18h -Dilluns 22/10 classe demostrativa de Patchwork - de 17h a 18h *Inauguració: Dimarts 16, a les 17 h. Sala Raimon Llort
Biblioteques i lectura

Quan: Fins el 22 d´ octubre
On: Biblioteca Central de Cornellà (BCC)
No et pots perdre

Centre Cívic Sant Ildefons: Filosofia per a infants


Els tallers de filosofia per a infància es basen en una convicció: tot nen/a porta amb si un desig, el desig de conèixer. Es troba sempre allà, en algun lloc, aquesta curiositat de la qual es diu, injustament, que va matar al gat. En els tallers de filosofia intentem donar lloc a aquest desig, no per satisfer-ho amb un saber, sinó per encoratjar-ho amb noves preguntes. Busquem, principalment, el desenvolupament de l'expressió, del bon dir, així com el despertar d'un pensament crític, atent i creatiu. Cada trobada part d'una paraula: amor, injustícia, veritat, amistat, por, realitat, temps, felicitat, son. Els i les participants diuen el que pensen, com ho pensen, i el diàleg va donant lloc, poc a poc, a la filosofia. Taller impartit per Diego Vernazza, Doctor en filosofia política i Màster en ciències socials per l'Ecole des Hautes Études en Sciences Socials de París i Llicenciat en Ciència Política per la Universitat Nacional de Rosario,
Cultural

Quan: Fins el 24 d´ octubre
On: Centre Cívic Sant Ildefons

Exposició Charlie Rivel, cubellenc il·lustre - Pallasso universal


18è Festival Internacional de Pallassos de Cornellà Fruit d’una col·laboració amb el museu de Charlie Rivel i l’Ajuntament de Cubelles, ciutat natal del Pallasso, podrem gaudir d’una exposició de fotografies així com alguns objectes de la col·lecció del genial artista, per tal que el públic pugui aprofundir en el Charlie pallasso i també en el Charlie més íntim. Trobareu alguns elements molt personals, documentació que poques vegades s’ha vist, així com programes d’actuacions arreu del mon, on queda palesa la dimensió de pallasso universal. No us perdeu aquesta petita joia extreta dels arxius del museu de Charlie Rivel de Cubelles per esser exposada a Cornellà.
Cultural, Patrimoni cultural

Quan: Fins el 25 d´ octubre
On: Auditori Sant Ildefons

Exposició "En presència del pallasso" - 18è Festival Internacional de Pallassos de Cornellà


Inauguració oficial: Dimarts 16 d'octubre a les 19:00h La idea del projecte és crear una exposició dedicada a l’art de diferents pallassos en actiu. Consistirà en una sèrie de retrats fotogràfics (a càrrec de Jesús Martínez Atienza) i literaris (textos de Marina Suleymanova i Cesc Martínez). Ens interessa descobrir els camins del pallasso: el seu vigor i la seva fragilitat, l’anhel de compartir, el poder d’improvisar, la seva passió, la seva gesta i el seu fracàs, la capacitat de transitar subtilment entre el fet còmic i el fet tràgic. Ens agradaria desvelar la seva conversa íntima i el seu somriure interior per fer-los visibles a l’espectador situat a l’altra banda de la càmera.
Altres, Cultural, Patrimoni cultural

Quan: Fins el 25 d´ octubre
On: Sala Espai d'Art Moritz
No et pots perdre

Setmana Rosa en commemoració del Dia Mundial del Càncer de Mama


SETMANA ROSA a Cornellà de Llobregat, amb actes que han organitzat diferents entitats i institucions de la ciutat, en commemoració del 19 d’octubre DIA MUNDIAL DEL CÀNCER DE MAMA. Del 29 de setembre al 27 d'octubre.
La Dona

Quan: Fins el 27 d´ octubre
On: Espai ciutat

Exposició 25è aniversari de "Gent i Futur"


L'entitat "Gent i Futur", hereva directa de l'antiga associació "Amigas de la Moda", ens presenten en aquesta mostra, en motiu de la celebració del seu 25è aniversari, els vestits dels Reis de l'Orient en la seva visita anual a Cornellà, així com els utilitzats en el Poblat Àrab. Inauguració 4 d'octubre a les 20h. Horari Sala d'exposicions del Castell de 10 a 14h i de 17 a 20h., de dilluns a divendres. Festius i diumenges 10 a 14h.
Cultural, Patrimoni cultural

Quan: Fins el 28 d´ octubre
Hora: 20:00h. - 14:00h.
On: Castell de Cornellà (Segle XI-XVII)
No et pots perdre

CENTRE CÍVIC SANT ILDEFONS: Inscripcions activitats 3r trimestre


Ja estem de tornada! Ja podeu consultar i preinscriure-vos a les activitats del Centre Cívic Sant Ildefons. Recordeu que ho podeu fer a través de la nostra pàgina web, trucant per telèfon o presencialment.
Cultural, Educativa, Familiar, Gent gran, Infantil, Juvenil, La Dona, Medi ambient, Saludable

Quan: Fins el 28 de novembre
On: Centre Cívic Sant Ildefons

Nits Insòmnia Programa d'Oci Nocturn Alternatiu


Nits Insòmnia, el programa d'Oci Nocturn Alternatiu, per a Joves, de Cornellà comença la seva edició de Tardor a l'octubre, aquestes son les activitats TALLER DE GUITARRA INICIACIÓ A LA RUMBA CATALANA Si comences a saber tocar la guitarra, tenim aquesta activitat per a tu Inscripció a: https://goo.gl/BQ7Hfi ROOM ESCAPE DE POR PER HALLOWEEN Room escape de por aquesta nit... podràs sortir? MARATÓ NOCTURNA DE FUTBOL. JUGA VERD PLAY Reuneix un equip i participa en el nostre torneig nocturn NIT SALUDABLE Cuidar cos i ment és part de la filosofia de Nits, posem-ho en pràctica TORNEIG DE CATAN El més clàssic dels jocs moderns arriba a Nits Insòmnia. Intercanvia ovelles, pedra, fusta, blat i argila i conquesta l’illa. NIT ESOTÈRICA Novembre és el mes on la línia entre la realitat i la irrealitat es difumina. Nosaltres fem activitats on poder encaminar-te a un món misteriós PRECIOUS NIGHT Encara no saps que fer pel teu Amic/ga Invisible? Vine i fes el millor regal fet a mà més original i especial! TORNEIG DE TENNIS TAULA Pots arribar a donar-li a la pilota? Massa petita per a tu? Vine i gaudeix de l’esport per la nit CONCURS QUIZ SHOW Pots participar en un Trivial per equips i enfrontar-te a la saviesa dels altres. Tot un concurs en viu! CRAJMASUTRA Torna la nit vermella a Cornellà! Estàs interessat/da en temes d’afectivitat i sexualitat, aquesta és la teva nit.
Altres, Cultural, Educativa, Juvenil, Saludable, Social

Quan: Fins l' 01 de desembre
On: Centre CRAJ, Centre de Recursos Juvenils i Associatius
No et pots perdre

Centre Cívic Sant Ildefons: Cuines del món


Sessions pràctiques de dues hores amb un contingut teòric sobre els territoris als quals es fa referència. A través de la gastronomia intentarem establir ponts de confluència intercultural. - Cuina del Magreb, 3 d'octubre. - Cuina andalusa, 7 de novembre. - Cuina de proximitat, 5 de desembre. Totes les activitats tindran lloc de 18h a 20h. PLACES LIMITADES
Cultural, Patrimoni cultural

Quan: Fins el 05 de desembre
On: Centre Cívic Sant Ildefons

Blanca, Rosita, Barcelona!


Aqueta exposició basada en els còmics antirumors editats per BCN Antirumors, ens acosta a un tema totalment d’actualitat: els rumors, els estereotips i la diversitat cultural tan pròpia del nostre entorn. Les dues protagonistes són la Rosita, una dona gran, i la Blanca, la noia peruana que la cuida. Aquests personatges, sortits del llapis de Miguel Gallardo, són el fil conductor dels plafons, que pel seu contingut poden atreure tant les persones interessades en l’acció cultural com les persones aficionades als còmics. Sala d'exposicions del Museu Palau Mercader Horari: diumenges i festius de 10 a 14h. Informació, telf. : 93 474 51 35 de dimarts a divendres de 10 a 14h
Cultural, Patrimoni cultural

Quan: Fins el 09 de desembre
Hora: 12:00h. - 13:00h.
On: Museu Palau Mercader

Centre Cívic Sant Ildefons: Activitats associacions i entitats


Més informació als enllaços adjunts. CORNELL'ART TRAÇOS - Dibuix i pintura - Trobades artístiques - Exposicions CORNELLÀ PER LES DONES - Vital Gym. - Dansa Oriental. - Correcció postural a través del ball. - Sortides culturals. - Sardanes. - Conversa en català. CENTRO CULTURAL ANDALUZ BLAS INFANTE - Sevillanes. - Flamenc. - Tai-txí. - Trobades culturals. GENT i FUTUR - Cuina pràctica - Joieria de metalls. - Sortides culturals. DANSA i RITME - Ball en línia. - Balls de saló en parella. CORNELLÀ.NET - Informàtica bàsica. EL SEMILLERO AZUL - Trobades literàries i artístiques. KNY ELECTRÓNICA - Tallers VJ's oberts. CLUB SOCIAL ESPAI 3 - L'Àgora: Compartim filosofia SERVEI DE REHABILITACIÓ COMUNITÀRIA - Cuina per descansar la ment
Cultural, Esportiva, La Dona, Saludable

Quan: Fins el 28 de desembre
On: Centre Cívic Sant Ildefons

Concurs de Clips 'Cornellà i el seu patrimoni cultural a vista de dron'


L’Avenç de Cornellà, Associació pel patrimoni històric i la cultura, l’any 2019 celebrarà el 25è aniversari de la seva constitució. Amb aquest motiu, entre altres actes, convoca el concurs de Clips “Cornellà de Llobregat i el seu patrimoni històric a vista de DRON”. Consulteu les bases. Més informació: correu@lavencdecornella.cat
Patrimoni cultural

Quan: Fins el 31 de desembre
On: Patronat cultural i recreatiu

Clubs del CRAJ


Tens alguna afició que vulguis compartir amb altres joves? Vine al CRAJ i et cedirem un espai. Més informació i inscripcions: CRAJ- Centre de Recursos Juvenils C/Mossèn Andreu, 17 craj@aj-cornella.cat 93 376 36 93 També ens podeu seguir a l’Instagram de @cornellajove
Cultural, Juvenil

Quan: Fins el 26 de juny
On: Centre CRAJ, Centre de Recursos Juvenils i Associatius

TALLER DE TEATRE


Tornen els tallers de teatre del CRAJ! Si tens entre 12 i 21 anys i t’agrada interpretar, no t’ho pensis més. De 12 a 15 anys: a partir del dijous 4 d’octubre, de 17h a 19h. De 16 a 21 anys: a partir del dijous 4 d’octubre, de 19h a 21h Més informació i inscripcions: CRAJ- Centre de Recursos Juvenils C/Mossèn Andreu, 17 craj@aj-cornella.cat 93 376 36 93 També ens podeu seguir a l’Instagram de @cornellajove
Cultural, Juvenil

Quan: Fins el 28 de juny
On: Centre CRAJ, Centre de Recursos Juvenils i Associatius