La Setmana

L'Agenda amb les activitats destacades de la setmana a Cornellà de Llobregat

Aquesta setmana

destaquem a Cornellà

Campanyes

Les activitats de Cornellà agrupades en cicles
 • Jordiada

  Nascuda com una festa per difondre la cultura popular i tradicional catalana, la Jordiada és avui una programació molt més àmplia que, al llarg de diversos dies, ens acosta a la música, a les activitats literàries i infantils, etc. i culmina amb la gran festa que se celebra al Parc de de Can Mercader. Organitzada per la Comissió Jordiada de la qual en formen part nombroses entitats de la ciutat, arriba el 2017 a la seva XXV edició.

  Jordiada

  Jordiada

 • Nits Insòmnia

  'Nits Insòmnia' és un programa d'oci nocturn adreçat als joves entre 16 i 35 anys, que té com a objectiu promoure una alternativa d'oci i temps lliure amb caràcter lúdic, participatiu i de relació fomentant la utilització de recursos i espais públics de què disposa la ciutat.

  Nits Insòmnia

  Nits Insòmnia

 • Festival de Arte Flamenco de Catalunya

  El Festival d’Art Flamenc de Catalunya és una mostra multidisciplinària que dóna cabuda a totes les expressions, disciplines, manifestacions i estètiques de l’Art Flamenc, respectuós i defensor tant de les formes més clàssiques com les més avantguardistes i innovadores. L'organitza la Coordinadora de Entidades Flamencas y Andaluzas de Cornellà de Llobregat.

  Festival de Arte Flamenco de Catalunya

  Festival de Arte Flamenco de Catalunya

 • CORPUS

  La Festa Major de Cornellà torna a ser un espai de trobada i convivència que ens convida a sortir als carrers i places per gaudir de més de 100 propostes durant més de dues setmanes, amb la programació principal centrada entre el 15 i el 18 de juny. El programa està ple d'iniciatives interessants en cadascun dels barris, gràcies a la col·laboració de les entitats.

  CORPUS

  CORPUS

Espais destacats

Consulta les activitats que es fan a aquest espais
Parc de Can Mercader
Biblioteca Central de Cornellà
Parc Esportiu Llobregat
Parc de la Infanta

Últimes notícies

L'actualitat de Cornellà de Llobregat

L’EDUCACIÓ I L’HABITATGE COPEN BONA PART DE LES 408 ACTUACIONS DEL SÍNDIC DURANT 2016

 • 22-05-2017

La institució va tramitar 341 queixes, 59 consultes i 8 iniciatives d'ofici l'any passat.

Més informació »

S'OBREN LES PREINSCRIPCIONS DE L'ESCOLA MUNICIPAL DE MÚSICA PER AL CURS 2017-2018

 • 22-05-2017

Les famílies interessades hauran de formalitzar la preinscripció a l'administració de l'Escola. L'horari d'atenció és, de dilluns a divendres, de 14.30 a 21.30h.

Més informació »

PLA DE XOC CONTRA LA PROLIFERACIÓ DE PANEROLES

 • 22-05-2017

L’Ajuntament va iniciar, fa tres anys, un pla de xoc que comença al més de maig i s’estén aproximadament fins a mitjans de juny.

Més informació »

CORNELLÀ NATURA EN LA METRÒPOLIS VERDA

 • 22-05-2017

Una exposició a la plaça d'Europa presenta el projecte Cornellà Natura per fer una ciutat més verda, integrat en el desenvolupament sostenible de l'àrea metropolitana.

Més informació »

Bloc de l'Alcalde