La Setmana

L'Agenda amb les activitats destacades de la setmana a Cornellà de Llobregat

Aquesta setmana

destaquem a Cornellà

Campanyes

Les activitats de Cornellà agrupades en cicles
 • Cornellà Escènica

  Cornellà Escènica és la programació d'arts escèniques de l'Ajuntament de Cornellà de Llobregat. Música, teatre, dansa...i un especial protagonisme de les activitats adreçades al públic infantil i familiar.

  Cornellà Escènica

  Cornellà Escènica

 • Nadal i Nit de Reis

  La ciutat està a punt per rebre el Nadal, en el mes de desembre les activitats es multipliquen amb concerts, pessebres, exposicions, nadales i moltes altres opcions que ens acosten l'esperit de les festes i ens preparen per l'arribada dels Reis, la tarda del 5 de gener.

  Nadal i Nit de Reis

  Nadal i Nit de Reis

Espais destacats

Consulta les activitats que es fan a aquest espais
Parc de Can Mercader
Biblioteca Central de Cornellà
Parc Esportiu Llobregat
Parc de la Infanta

Últimes notícies

L'actualitat de Cornellà de Llobregat

ELS MERCATS MUNICIPALS ADAPTEN ELS HORARIS A L’ÈPOCA NADALENCA

 • 17-12-2018

El Nadal està cada cop més pròxim i comença el compte enrere per comprar tot el necessari per gaudir dels tradicionals àpats d'aquestes dates. És per això que en aquest període de més demanda, els mercats municipals adapten els seus horaris per tal de facilitar les compres a la ciutadania.

Més informació »

CORNELLÀ COMBAT L'OCUPACIÓ IL·LEGAL D’HABITATGES PER PART DE MÀFIES

 • 17-12-2018

L'Ajuntament de Cornellà està actuant de forma contundent contra l'ocupació il·legal de pisos i la problemàtica social i de convivència que suposen aquestes accions, ja que en molts casos són realitzades per grups organitzats -màfies- amb l'únic propòsit d'especular per rellogar o vendre els habitatges de forma il·legal i obtenir-ne un benefici econòmic.

Més informació »

OBRIM PER NADAL LES AULES D’ESTUDI

 • 17-12-2018

Si heu de combinar els àpats de Nadal amb els apunts perquè teniu exàmens en començar l'any, necessiteu connectar-vos a Internet o treballar amb més concentració, no patiu perquè a partir del 20 de desembre i fins al 3 de febrer ja teniu obertes les aules d'estudi municipals.

Més informació »

LA FIRA INFANTIL DE NADAL ARRIBA FIDEL A LA SEVA CITA A CORNELLÀ

 • 17-12-2018

El saló cornellanenc obrirà per a tot el públic a partir de dissabte 22 de desembre, a les 11h, prèviament més de 4.000 escolars tindran tres dies per gaudir del saló a porta tancada.

Més informació »

Bloc de l'Alcalde