Agenda Cultura \

Totes les activitats culturals a Cornellà


Filtres

   
 • Activitat entitat
 • Activitat familiar
 • Arts visuals
 • Cinema
 • Conferència
 • Cultura Popular
 • Dansa
 • Flamenc
 • Literari
 • Música
 • Pallassos
 • Taller
 • Teatre
 • Cornellà
 • Almeda
 • Centre
 • Fatjó
 • Fontsanta
 • Gavarra
 • Lindavista
 • Pedró
 • Riera
 • Sant Ildefons
 • Fora Ciutat
12 resultats.
No et pots perdre

Exposició: The Backway. Capítol 1: a l’origen de la migració africana


L’exposició “The Backway” Capítol 1, a l’origen de la migració africana, es una mostra fotogràfica itinerant per municipis de Catalunya en el projecte PROCESSOS MIGRATORIS CONTEMPORANIS 2018. Aquesta exposició combina textos, fotografies que expliquen la principal ruta migratòria africana cap a Europa durant l’any 2017 i principis del 2018. Està dissenyada per sensibilitzar a població general que normalment no accedeix a aquest tipus de continguts, i per això s’ha pensat especialment per a l’espai públic. És una exposició que crida molt l’atenció i ofereix una comprensió fàcil i contextualitzada del fenomen migratori actual. Organitza: RUIDO Photo Lloc: Viaducte de Renfe (on comença l'Av. Salvador Allende) CICLE DE REFUGIATS 2018
Arts visuals

Quan: Fins el 30 de juny
On: AV de Salvador Allende
No et pots perdre

Centre Cívic Sant Ildefons: CUINA D'ESTIU: Gaspatxo i batuts


Dimarts 3 de juliol de 18h a 20h
Taller

Quan: Fins el 03 de juliol
On: Centre Cívic Sant Ildefons
No et pots perdre

El Cívic a la fresca!: Jocs amb portes reciclades


El Centre Cívic Sant Ildefons i Toctocjocs us conviden a jugar i a passar una bona estona amb jocs grans fets amb portes reciclades i per a totes les edats. VINE A JUGAR AMB NOSALTRES!!!
Activitat familiar, Taller

Quan: Fins el 06 de juliol
On: PL de Sant Ildefons
No et pots perdre

Centre Cívic Sant Ildefons: Artteràpia


L'Artteràpia és una bona eina de desenvolupament personal. Qualsevol persona a través de l'art, però sense necessitat de tenir grans coneixements previs, podrà arribar a conèixe's millor.   En aquest taller ens atrevirem a crear i a jugar a través del fang, de la pintura, etc. per expressar d'una manera diferent els sentiments i pensaments del nostre interior. Dilluns de JULIOL de 11h a 12:30h.
Taller

Quan: Fins el 09 de juliol
On: Centre Cívic Sant Ildefons
No et pots perdre

Centre Cívic Sant Ildefons: FUNFIT per gent gran


Mitjançant jocs fàcils i divertits ens posarem en forma física, cuidant la nostra ment i emocions. No cal saber de res ni haver fet cap tipus d'exercici físic, només tenir ganes de conèixer gent i passar-t'ho bé. Dimarts de JULIOL de 10h a 11:30h.
Taller

Quan: Fins el 10 de juliol
On: Centre Cívic Sant Ildefons
No et pots perdre

Centre Cívic Sant Ildefons: FUNFIT: Exercita la teva ment, el teu cos i el teu bon rotllo


Mitjançant jocs fàcils i divertits ens posarem en forma física, cuidant la nostra ment i emocions. No cal saber de res ni haver fet cap tipus d'exercici físic, només tenir ganes de conèixer gent i passar-t'ho bé. Taller gratuït adreçat a persones a partir de 16 anys. Dimarts de JULIOL de 18h a 19:30h.
Taller

Quan: Fins el 10 de juliol
On: Centre Cívic Sant Ildefons
No et pots perdre

Centre Cívic Sant Ildefons: CUINA PRÀCTICA: Croquetes


Dimarts 10 de juliol de 18h a 20h
Taller

Quan: Fins el 10 de juliol
On: Centre Cívic Sant Ildefons
No et pots perdre

Centre Cívic Sant Ildefons: Taller de micromasclismes


El micromasclisme és el masclisme normalitzat socialment. Així, és consideren micromasclismes tots els comportaments interpersonals, els comentaris verbals i les actituds exercides per homes o dones que contribueixen a la dominació i violència contra les dones en la vida quotidiana. Aquest taller mitjançant el teatre de l'oprimit pretén visualitzar i treballar aquests comportaments. Curs gratuït adreçat a persones a partir de 16 anys. Dimecres 11 de JULIOL de 17h a 19h.
Taller

Quan: Fins l' 11 de juliol
On: Centre Cívic Sant Ildefons
No et pots perdre

Centre Cívic Sant Ildefons: Memòria i estimulació cognitiva


L’objectiu del curs és oferir eines i recursos que afavoreixen el treball de la memòria, ja sigui mitjançant exercicis pràctics o desenvolupant les competències de l’alumnat. Dilluns de 9:30h a 11h, del 2 al 23 de juliol
Taller

Quan: Fins el 23 de juliol
On: Centre Cívic Sant Ildefons

Inauguració de l'exposició "Tractat. Entre la forma i el contingut" de Joana Sánchez


Una ocasió única per conèixer de primera mà l'obra pictòrica i instal·lacions d'aquesta artista polifacètica.
Arts visuals

Quan: Fins el 29 de juliol
Hora: 20:00h.
On: Sala Exposicions Castell de Cornellà

XXXII Certame de Poesía en Lingua Galega "Rosalía de Castro"


Els treballs s'han d'enviar per correu a la seu de l'ACG Rosalía de Castro. Consulteu les bases.
Literari

Quan: Fins el 15 d´ octubre
On: C/ de Frederic Soler
No et pots perdre

Ajuda'ns a millorar! - Participa en l'activitat cultural de la ciutat


Participa de forma activa en la programació i funcionament del Departament de Cultura de l'Ajuntament de Cornellà Llobregat. El Departament de Cultura de l'Ajuntament de Cornellà posa en marxa una nova iniciativa perquè la programació i alguns dels cicles culturals que es duen a terme a la ciutat es puguin desenvolupar d'una forma més participativa i oberta. Per tal de que així sigui, es posa a disposició ciutadana una breu enquesta on tothom pot dir la seva. Tot i que l'enquesta fa referència específica als cicles "Cornellà Escena" i "Cultura en Família", també compta amb un apartat de suggeriments, millores i propostes, on es pot aprofitar per incidir tant en aquests cicles concrets, com en altres aspectes de la programació cultural de la ciutat. Podeu trobar l'enquesta online (http://www.cornella.cat/ca/ajudansamillorar.asp) o butlletes físiques a les biblioteques municipals, a l'Espai d'Art Moritz, al Departament de Cultura i a les sales Ramon Romagosa, Orfeó Catalònia i Auditori de Sant Ildefons. Per a poder aprofundir en aspectes concrets o per tal d'obtenir més informació us podeu adreçar al mail cultura@aj-cornella.cat o al telèfon 93 377 02 12 (ext. 1450).
Activitat entitat, Activitat familiar, Arts visuals, Cinema, Cultura, Cultura Popular, Dansa, Educació i formació, Flamenc, Literari, Música, Pallassos, Participació, Taller, Teatre

Quan: Fins el 31 de desembre
Hora: 10:00h.
On: Espai ciutat