Agenda Cultura \

Totes les activitats culturals a Cornellà


Filtres

   
 • Activitat entitat
 • Activitat familiar
 • Arts visuals
 • Cinema
 • Conferència
 • Cultura Popular
 • Dansa
 • Flamenc
 • Literari
 • Música
 • Pallassos
 • Taller
 • Teatre
 • Cornellà
 • Almeda
 • Centre
 • Fatjó
 • Fontsanta
 • Gavarra
 • Lindavista
 • Pedró
 • Riera
 • Sant Ildefons
 • Fora Ciutat
10 resultats.

Festa del Trenet 2017 - XXVIII Trobada Internacional de Vaporosos


Activitat entitat, Activitat familiar, Cultura, Lleure

Quan: 22 d´ octubre
On: Parc de Can Mercader
No et pots perdre

4ª edició del Concurs Instagram 'Festa del Trenet 2017'


CONCURS INSTAGRAM FESTA DEL TRENET 2017 - Bases legals #concursFDT2017 - Web: www.facebook.com/concursFDT ORGANITZACIÓ: Els titulars d'aquesta promoció són la Negreta (www.facebook.com/lanegreta - Www.lanegreta.com) i Cornella20 (www.facebook.com/cornella20). La finalitat és realitzar un concurs fotogràfic en línia en el qual podran participar totes les persones físiques que compleixin les condicions establertes en aquestes bases. CONDICIONS DE PARTICIPACIÓ: En el concurs poden participar tots aquells usuaris de l'aplicació mòbil Instagram. Enllaç iOS: Instagram per iPhone, iPod touch i iPad a l'App Store (https://itunes.apple.com/es/app/instagram/id389801252?mt=8) Enllaç Android: Instagram per Android Apps a Google Play (https://play.google.com/store/apps/details?id=com.instagram.android) DATA, HORA I LLOC DEL CONCURS: 22 d’octubre de 2017, de 9.00 a 20.30 hores al Parc de Can Mercader de Cornellà (Barcelona). FUNCIONAMENT: La temàtica del concurs és la Festa del Trenet 2017 de Cornellà. Volem que els usuaris rendeixin homenatge i facin difusió del Club d’Amics del Ferrocarril-Cornellà (http://www.cafc.cat) i la seva festivitat. És a dir, els usuaris hauran de fer fotografies i/o vídeos de tot allò que relacionin amb la Festa del Trenet: els actes, la gent, els racons, les tradicions, els valors… i compartir-les a Instagram.
Activitat entitat, Activitat familiar, Arts visuals, Cultura, Lleure

Quan: 22 d´ octubre
Hora: 09:00h. - 20:30h.
On: Parc de Can Mercader

2n Festival de Microteatre de Cornellà


Segon Festival de Microteatre de Cornellà de Lllobregat què se cel.lebrarà els propers dies 21 i 22 d'octubre de 2017 a l'Auditori de Sant Ildefons. El Festival comptarà amb vuit companyies participants i dues de convidades. L'opinió del públic és important, per això els espectadors disposaran d'una butlleta de votació, amb la que podran triar la peça que més li hagi agradat. L’entrada al Festival és gratuïta, i com l’aforament és limitat, recomanem reservar les entrades amb antelació, només cal enviar un correu a festivalmicroteatrecornella@gmail.com, indicant a l’assumpte “reserva d’entrades”, o per WhatsApp al número 680320246, indicant el nom de la persona i el nombre d’entrades que es volen reservar. El mateix dia del Festival, a l'entrada de l'Auditori i un cop confirmades les dades, es lliuraran les entrades.
Teatre

Quan: Fins el 22 d´ octubre
Hora: 19:00h. - 21:00h.
On: Auditori Sant Ildefons

Festes del barri de Sant Ildefons


El barri de Sant Ildefons celebra la seva Festa Major en honor a la Verge del Pilar. Del 5 al 22 d'octubre hi haurà un ampli programa d'activitats organitzades per la coordinadora d'entitats del barri que comptaran des de propostes innovadores com la Biblioteca Humana o contes per a adults a la bibllioteca Sant Ildefons, fins a les més tradicionals amb demostracions de folklore popular o les trobades gastronòmiques de vins i productes del mercat, el concurs d'arrossos o el "potaje"popular. Molta música i ball, amb orquestres, Djs i festa flúor per als més joves i festa Holi per a les famílies.
Activitat entitat, Activitat familiar, Cultura Popular, Dansa, Flamenc, Música, Taller, Teatre

Quan: Fins el 22 d´ octubre
Hora: 09:00h. - 23:59h.
On: PL de Sant Ildefons
No et pots perdre

"Una manera de mirar", nova exposició a l'Espai d'Art Moritz


"La fotografia és, primer de tot, una manera de mirar. No és la mirada mateixa ". Amb aquestes paraules l'escriptora, novel•lista, assagista i cineasta Susan Sontag ens fa reflexionar sobre la subjectivitat de tota imatge fotogràfica. De qui la pren i qui la mira. La fotografia, com tota imatge, no deixa de ser una imatge en blanc, una manera de veure, una selecció de la realitat. A continuació es presenten les mirades d'alguns dels alumnes que al llarg dels últims anys han format part dels tallers i cursos fotogràfics organitzats des del programa de foment de les arts audiovisuals "Concèntrica. Mirades Fora d'òrbita "sota la tutela de la fotògrafa i docent cornellenca Lola de Fez. Les fotografies per si soles no ens expliquen res però són inesgotables fonts de fantasia i misteri. Amb aquesta mostra us convidem a entrar a la naturalesa polisèmica de la imatge i sota la mirada de cadascú revelar la seva enigma. Autors: Gaspar Álvarez, José Ángel Fernández, Marta Moma, Irene Antúnez, Elisabeth Quintana, Carlos Galé, Toñi Chicharro, David Cerrillo, Lluís Calvo, Patri Deu, Pepi Molina, Erica Arroyo, Juan Luis Gómez, Carlos Piera. Comissariat: Lola de Fez Presentació i performance. Dijous 19 a les 19:00h a l’Espai d’Art Moritz.
Arts visuals, Cultura

Quan: Fins el 27 d´ octubre
On: Sala Espai d'Art Moritz
No et pots perdre

Inscripcions curs fotografia digital reflex amb flash


Curs fotogràfic en el qual s'ensenyarà a treure el màxim partit als flaixos independents. A partir d’exercicis pràctics els alumnes coneixeran les diferents tècniques i prestacions que ens ofereix aquest accessori. Aprendrem a il•luminar a partir d'una o diverses fonts de llum i coneixerem tècniques fotogràfiques com la fotografia estroboscòpica, la sincronització lenta, el flash d'alta velocitat, el contrallum, el flashpainting, els gels... i un cop dominada aquesta tècnica tenir més llibertat en l’art de fotografiar. Aquest taller és per persones amb coneixements previs de fotografia i que disposin de càmera reflex i flash Horari: Divendres de 17:30h a 20:00h Dates: 3, 10, 17, 24 de novembre. 1 i 15 de desembre. Més informació: Departament de Cultura C/Jacint Verdaguer, 16-18 baixos Tel 933779911 (ext.1480) pcanizares@aj-cornella.cat Horari: Divendres de 17:30h a 20:00h Dates: 3, 10, 17, 24 de novembre. 1 i 15 de desembre. Lloc: Biblioteca Sant Ildefons (Sala Multimedia)/Citilab
Arts visuals

Quan: Fins l' 01 de novembre
On: Biblioteca Sant Ildefons (BSI)
No et pots perdre

Inscripcions al taller Artistes, del moviment a la plàstica


Segni Mossi és un projecte creat per Alessandro Luma (artista visual) i Simona Lobefaro (coreògrafa) on es realitzen unes activitats d’expressió corporals lligades a la plàstica amb la intenció de donar valor al traç i alliberar-lo de qualsevol subordinació representativa, per tal de facilitar la consciència del nostre cos i estimular el potencial motor i creatiu. D’aquesta manera, s'explora la connexió entre les qualitats expressives del moviment del cos i les qualitats expressives del traç. Ens entretenim més en el procés creatiu que en el resultat i considerem l'experimentació com un mètode de treball. Així es guanya confiança en un mateix i amb els altres a través d'una dimensió cooperativa. Es desenvolupa la relació amb el grup i la socialització tot respectant i destacant el valor de les diferències existents entre cada individu. Taller per famílies amb infants de 5 a 12 anys Horari: Divendres de 17:30h a 20:00h Dates: 3, 10, 17, 24 de novembre. 1 i 15 de desembre. Lloc: Poliesportiu Sant Ildefons
Arts visuals

Quan: Fins l' 01 de novembre
On: Pavelló Espai Esportiu Sant Ildefons

XXII Concurs de Narrativa Dones Àrtemis


Aquest concurs és adreçat a DONES. El tema és LLIURE i els relats poden estar escrits en català o en castellà. Es valorarà la creació literària, imaginativa i innovadora. Els treballs es trametran a : ‘Dones Àrtemis’ XXII Concurs de Narrativa 2017. Apartat de correus 160 - 08940 Cornellà de Llobregat.
Literari

Quan: Fins el 06 de novembre
On: Espai ciutat

CENTRE CÍVIC SANT ILDEFONS: LA BICICLETA 2: La direcció, els canvis i la transmissió


Taller del programa "Millor que nou" amb la col·laboració de l'AMB i Solidança per promoure la reflexió sobre el consum i la sostenibilitat. Es recomanable que els participants portin la seva bicicleta per a posar en practica els continguts de la sessió. Cal arribar a un mínim d'inscripcions per assegurar la realització del taller. Dimarts 7 de novembre de 18h a 20:30h
Taller

Quan: Fins el 07 de novembre
On: Centre Cívic Sant Ildefons

CENTRE CÍVIC SANT ILDEFONS: Activitats associacions i entitats


Pot consultar les activitats de les entitats i associacions als enllaços adjunts
Activitat entitat, Relaxació, Salut, Taller

Quan: Fins el 29 de desembre
On: Centre Cívic Sant Ildefons