Agenda Cultura \

Totes les activitats culturals a Cornellà


Filtres

   
 • Activitat entitat
 • Activitat familiar
 • Arts visuals
 • Cinema
 • Conferència
 • Cultura Popular
 • Dansa
 • Flamenc
 • Literari
 • Música
 • Pallassos
 • Taller
 • Teatre
 • Cornellà
 • Almeda
 • Centre
 • Fatjó
 • Fontsanta
 • Gavarra
 • Lindavista
 • Pedró
 • Riera
 • Sant Ildefons
 • Fora Ciutat
8 resultats.
No et pots perdre

Tallers de Circ (a càrrec de Kanaya Circ)


Taller de circ mitjançant un sistema d’estacions amb diferents tècniques. Es tracta d’una primera presa de contacte on els participants podran viure de primera mà l’experiència que ofereixen les diferents tècniques de Circ.
Activitat familiar, Pallassos, Taller

Quan: 20 d´ octubre
Hora: 11:00h. - 13:00h.
On: PG dels Ferrocarrils Catalans
No et pots perdre

Tallers de Circ (a càrrec de Kanaya Circ)


Taller de circ mitjançant un sistema d’estacions amb diferents tècniques. Es tracta d’una primera presa de contacte on els participants podran viure de primera mà l’experiència que ofereixen les diferents tècniques de Circ.
Activitat familiar, Pallassos, Taller

Quan: 20 d´ octubre
Hora: 11:00h. - 13:00h.
On: del Pallars
No et pots perdre

Ludus (Cia Jordi del Rio)


Un espectacle de teatre d’humor, sense text i per a tots els públics. Joc escènic, imaginació, surrealisme, emocions i molta interacció amb el públic que està convidat constantment a participar del joc.
Activitat familiar, Pallassos, Teatre

Quan: 20 d´ octubre
Hora: 13:00h. - 14:00h.
On: PL de la Sardana
No et pots perdre

Mr. Arlet (Cia Moi Jordana)


Mr Arlet, comediant, malabarista, manipulador d’objectes, equilibrista i acordionista de professió. És un personatge excèntric que té un estil propi, on ens submergirà en el seu univers humorístic a través del joc, transportant-nos a un món de màgia, humor i fantasia.
Activitat familiar, Pallassos, Teatre

Quan: 20 d´ octubre
Hora: 13:00h. - 14:00h.
On: del Pallars
No et pots perdre

III FESTIVAL DE MICROTEATRE DE CORNELLÀ


L'Associació Microcornella Teatre organitza el III Festival de Microteatre de Cornellà. El festival se celebrarà dissabte 19 i diumenge 20 d'Octubre de 2019, de 19.30h a 21.00h a l'Auditori Sant Ildefons de Cornellà. El festival comptarà amb dues companyies convidades, La companyia convidada dissabte serà Un mago en tu vida que ens presentarà l'obra "22 centímetros", i compartira cartell amb "Guardar la Roba" de la Cia. Santorini, "Jo desconegut, el micromusical" de la Cia. Mercancia, "Intensa i Irracional" de la Cia. Escotillo Teatre, i "Mégot per terre" de la Cia. Vintperquatre. Diumenge noves sessions de microteatre amb la Companyia convidada Impro Acatomba que ens oferirà el seu màgic i espectacular show d'improvisació, l'obra "Ethika" de la Cia. Peixopeixeres, "Las Navidades de nuestras vidas" de la Cia. Ensemble, "Un cuento Xino" de la Cia. Kamaleonik, i "Fora de Norma" de la Cia. Capsula de Teatre. L' opinió del públic serà molt important per votar i seleccionar les dues obres que formaran part de la programació de la sala 2 de l'Auditori de Cornellà. No us quedeu sense la vostra entrada!! Reserveu ara enviant un correu a festivalmicroteatrecornella@gmail.com, indicant a l'assumpte "reserva d'entrades", o enviant un WhatsApp al número 680320246. Us hi esperem!!
Teatre

Quan: Fins el 20 d´ octubre
Hora: 19:30h. - 21:00h.
On: Auditori Sant Ildefons

L'exposició Natural/Artificial a l'Espai d'Art Moritz


En un moment històric en què els conceptes Natural i Artificial semblen haver-se desdibuixat. Adulterant allò natural i revestint d’una auria de natural allò artificial. Tot atenent a les lleis del mercat i les modes de consum; productes naturals, saludables, orgànics i ecològics, que a la vegada siguin accessibles, fàcils d’administrar, assequibles i tecnològics. Natural/Artificial és una exposició que planteja aquesta dicotomia entre allò natural i allò artificial a través del treball de diferents artistes i un recorregut expositiu dissenyat per Martín Azúa que convida a adults i infants a reflexionar sobre l’oscil•lació d’aquests dos pols que ens poden dur a la confusió i l’engany. I així, recordar quins són els orígens de l’ésser humà. L'exposició s’inaugurarà el proper 26 de setembre a les 19h a l'Espai d'Art Moritz i es farà una visita guiada a càrrec d'una de els seves comissàries i es podrà visitar fins el 25 doctubre. Així mateix, el proper 25 d'octubre de les 17.30h a les 19:00h a la mateixa sala d’exposicions, us convidem a passar una estona en família gaudint d’una visita a l'exposició «Natural/Artificial» i a participar en el taller d'art en família "Experimentem i creem amb la natura".
Arts visuals

Quan: Fins el 25 d´ octubre
Hora: 19:00h. - 21:00h.
On: Sala Espai d'Art Moritz
No et pots perdre

Exposició fotogràfica "Darrere la cortina" de Pep Gol


Darrere la cortina hi ha un altre món. Les coses passen a un altre ritme. Hi ha una calma tensa. Darrere la cortina s'hi amaguen totes les pors. És l’avantsala de la metamorfosi. Pot ser en el camerino d'un teatre, al carro d'un circ, als lavabos d'un bar, als passadissos d'un auditori, la transformació de les persones en personatges es va materialitzant. Només els separa del món real una fràgil cortina. Inauguració el dia 10 d'octubre a les 19:00h.
Arts visuals, Pallassos

Quan: Fins el 31 d´ octubre
On: Sala Exposicions Titan - Biblioteca MartaMata

Centre Cívic Sant Ildefons: Activitats associacions i entitats


Més informació als enllaços adjunts. CORNELL'ART TRAÇOS - Dibuix i pintura - Trobades artístiques - Exposicions CORNELLÀ PER LES DONES - Vital Gym. - Dansa Oriental. - Correcció postural a través del ball. - Sortides culturals. CENTRO CULTURAL ANDALUZ BLAS INFANTE - Sevillanes. - Flamenc. - Tai-txí. - Trobades culturals. GENT i FUTUR - Cuina pràctica - Joieria de metalls. - Sortides culturals. DANSA i RITME - Ball en línia. - Balls de saló en parella. CORNELLÀ.NET - Informàtica bàsica. EL SEMILLERO AZUL - Trobades literàries i artístiques. SERVEI DE REHABILITACIÓ COMUNITÀRIA - Cuina per descansar la ment. - Teatre. ESPAI JOVE SANT ILDEFONS - Cuina i hàbits saludables ASOCIACIÓN ANDALUZA HIJOS DE ALMÁCHAR - Guitarra flamenca.
Activitat entitat, Relaxació, Salut, Taller

Quan: Fins el 23 de desembre
On: Centre Cívic Sant Ildefons