Agenda Cultura \

Totes les activitats culturals a Cornellà


Filtres

   
 • Activitat entitat
 • Activitat familiar
 • Arts visuals
 • Cinema
 • Conferència
 • Cultura Popular
 • Dansa
 • Flamenc
 • Literari
 • Música
 • Pallassos
 • Taller
 • Teatre
 • Cornellà
 • Almeda
 • Centre
 • Fatjó
 • Fontsanta
 • Gavarra
 • Lindavista
 • Pedró
 • Riera
 • Sant Ildefons
 • Fora Ciutat
15 resultats.

11ena edició del Concurs de Teatre amateur ciutat de Cornellà.


En marxa la 11ena edició del concurs de Teatre Amateur Ciutat de Cornellà, amb sis propostes a concurs i les estrenes dels grups organitzadors. M'agrades a les fosques - Companyia 8 de Terrassa, el dia 10 de febrer a l'Orfeó Catalònia Qui té por de Virgina Wolf - Qollunaka Teatre de Terrassa el dia 17 de febrer al Patronat Cultural i Recreatiu El Crèdit - Naltrus Teatre de Santa Coloma de Queralt el dia 24 de febrer a l'Orfeó Catalònia Opció Múltiple - Tai a Treros de l'Esquirol el dia 3 de març al Patronat Cultural i Recreatiu El Principi d'Arquímedes - ACR de Fals el dia 10 de març a l'Orfeó Catalònia Selfie - Filagarsa Teatre de Molins de Rei el dia 17 de març al Patronat Cultural i Recreatiu Auto - CataloniaTeatre el dia 24 de març a l'Orfeó Catalònia Fum, Fum, Fum - Triangle Teatre el dia 31 de març al Patronat Cultural i Recreatiu Totes les obres tenen un preu únic de 5 euros, també teniu un abonament per tot el concurs a un preu de 35 euros.
Teatre

Quan: Fins el 31 de març
Hora: 18:00h.
On: Patronat cultural i recreatiu
No et pots perdre

Inscripcions als cursos de l'Escola d'Humanitats de Cornellà


Des de l'Escola d'Humanitats de Cornellà es treballa per a col·laborar en un model d'educació basat en la universalitat del coneixement. Durant els propers mesos d'Abril a Juny del 2019, s'oferiran al públic en general 4 cursos de forma gratuïta, aquests són: 1.- Grans noms del romanticisme musical 2.- Filosofia i cinema 3.- El llenguatge audiovisual del guió 4.- Introducció a la nova comunicació política i social Podeu fer la vostra inscripció als cursos al Departament de Cultura de l'Ajuntament de Cornellà en horari de 9h a 14h.
Cinema, Cultura, Educació i formació, Literari

Quan: Fins el 02 d´ abril
On: Departament de Cultura

DIA MUNDIAL DEL TEATRE


El Dia Mundial del Teatre el va crear l’Institut Internacional del Teatre l’any 1961. Des d’aquell moment, se celebra anualment el dia 27 de març amb diferents activitats organitzades per agrupacions, institucions i col·lectius vinculats al món del teatre. A Cornellà el celebrem amb activitats diverses del 20 de març al 6 d’abril: - A Amunt el teló (Ràdio Cornellà): emissió d’un programa especial sobre el DIA MUNDIAL DEL TEATRE ( 20 de març a les 23 h. Ràdio Cornellà) - Microteatre als Instituts de Secundària de Cornellà, amb l’Obra “Happy birthday, Jamie Love” , de Jordi Diamant i director Joaquin Daniel. - Acte de Celebració del Dia Mundial del Teatre ( 27 de març, a les 19 h. al Castell de Cornellà) Lectura manifest Dia internacional del teatre, i diàleg amb professional de les arts escèniques. Fi d’acte amb l’obra de microteatre “ Cupi2: an idiot Love story” de la companyia Kamaleonik. .- “Sense Assajar” L’experiència de trobar-se en un espai teatral, i de no tenir res escrit, en dos dies tenir preparada una/es microobres de teatre. ( 23 i 24 de març al Patronat Cultural i recreatiu) .- Conte Radiofònic (30 de març, des de Ràdio Cornellà) - Master Class de Teatre, “A la recerca del meu personatge” , a càrrec de l’Àngel Amazares ( 6 d’abril de 10 a 13 h, a l’Auditori Sant Ildefons) I diferents representacions teatrals a la ciutat en el marc del Dia del Teatre.
Literari, Teatre

Quan: Fins el 06 d´ abril
On: Castell de Cornellà (Segle XI-XVII)
No et pots perdre

Centre Cívic Sant Ildefons: Endolls i interruptors


Aprendrem criteris i farem pràctiques per muntar i reparar petites instal•lacions elèctriques on hi hagi un interruptor o un endoll. Material: els assistents poden portar alguna llum o làmpada que vulguin reparar (el problema ha de ser elèctric) i d’aquesta manera completar les explicacions de la sessió. Inscripcions a partir del 22 de març Dimecres 24 d'abril de 18h a 20h
Taller

Quan: Fins el 24 d´ abril
On: Centre Cívic Sant Ildefons

Centre Cívic Sant Ildefons: Música en família


Espai de trobada per compartir una experiència tan natural i intrínseca com és la música. Fer música amb família suposa gaudir de l’aprenentatge musical dins de casa i alhora, és una forma de lleure per compartir amb els qui més estimem. Cantarem cançons, escoltarem música, dansarem, jugarem amb els sons, els elements musicals i els instruments, improvisarem, ens divertirem i ens relaxarem a través de massatges i cançons. I tot en família! Dilluns de 18h a 19h, del 29 d'abril al 15 de juliol (10 sessions) En el cas que el nombre de sol·licituds sigui superior a l'oferta de places s'assignarà un número per ordre d'entrada. Les places s'assignaran en sorteig públic mitjançant un número de tall a partir del qual s'establiran les 10 places de cadascun dels grups.
Taller

Quan: Fins el 26 d´ abril
On: Centre Cívic Sant Ildefons
No et pots perdre

Centre Cívic Sant Ildefons: Enquadernació creativa


Creació de llibretes o blocs de notes originals i personalitzades, a partir del material reutilitzat: cartró, fulls, tela, llana etc. Els participants hauran de portar fulls impresos per una cara, algún envàs de cartró i retalls de roba que tinguin per casa. Inscripcions a partir del 22 de març Dimecres 29 de maigde 18h a 20:h. Cal arribar a un mínim de persones inscrites per a la realització del taller. Inscripcions enviant correu electrònic a ccsildefons@aj-cornella.cat, per telèfon trucant al 933 756 329 o presencialment al mateix Centre Cívic Sant Ildefons, carrer Gerdera s/núm.
Taller

Quan: Fins el 29 de maig
On: Centre Cívic Sant Ildefons
No et pots perdre

Centre Cívic Sant Ildefons: Fotografia Analògica i Digital


ANALÒGICA Espai creatiu per a aprendre i gaudir de la fotografia. Oferim estudi on realitzar fotografia amb llum continua i flash, gran laboratori per revelar negatius en blanc i negre, i on positivem grans ampliacions de manera artesanal. DIGITAL Adreçat a persones que volen aprofundir en conceptes tan tècnics com creatius. Parts i mecanismes de càmera, medició de llum, histograma, resolucions, formats, revelat raw, edició, pràctiques i sortides. HORARIS: Iniciació: Dimarts i Dijous de 18:30h a 21:30h Avançat: Dilluns i Dimecres de 18:30h a 21:30h Digital Dimarts i dijous de 17h a 18:30h Places limitades • pre-inscripcions obertes (tindràs plaça assegurada en el moment que rebis la confirmació) ccsildefons@aj-cornella.cat
Arts visuals

Quan: Fins el 31 de maig
On: Centre Cívic Sant Ildefons
No et pots perdre

Centre Cívic Sant Ildefons: Cuines del món


Sessions pràctiques de dues hores amb un contingut teòric sobre els territoris als quals es fa referència. A través de la gastronomia intentarem establir ponts de confluència intercultural. - Cuina d'Anglaterra, 3 d'abril. - Cuina de Brasil, 15 de maig. - Cuina de Galícia, 5 de juny. Totes les activitats tindran lloc de 18h a 20h. PLACES LIMITADES
Taller

Quan: Fins el 05 de juny
On: Centre Cívic Sant Ildefons

Centre Cívic Sant Ildefons: Activitats associacions i entitats


Més informació als enllaços adjunts. CORNELL'ART TRAÇOS - Dibuix i pintura - Trobades artístiques - Exposicions CORNELLÀ PER LES DONES - Vital Gym. - Dansa Oriental. - Correcció postural a través del ball. - Sortides culturals. - Sardanes. - Conversa en català. CENTRO CULTURAL ANDALUZ BLAS INFANTE - Sevillanes. - Flamenc. - Tai-txí. - Trobades culturals. GENT i FUTUR - Cuina pràctica - Joieria de metalls. - Sortides culturals. DANSA i RITME - Ball en línia. - Balls de saló en parella. CORNELLÀ.NET - Informàtica bàsica. EL SEMILLERO AZUL - Trobades literàries i artístiques. SERVEI DE REHABILITACIÓ COMUNITÀRIA - Cuina i hàbits saludables ESPAI JOVE SANT ILDEFONS - Cuina i hàbits saludables ASOCIACIÓN ANDALUZA HIJOS DE ALMÁCHAR - Guitarra flamenca.
Activitat entitat, Relaxació, Salut, Taller

Quan: Fins el 07 de juny
On: Centre Cívic Sant Ildefons

Taller de Costura Solidària


Taller de confecció de mocadors per a infants oncològics de l'Hospital de Sant Joan de Déu, tots els divendres a aprtir del 25 de gener al CC Sant Ildefons, de 17 a 20 hores.
Taller

Quan: Fins el 07 de juny
Hora: 17:00h. - 20:00h.
On: Centre Cívic Sant Ildefons

Centre Cívic La Gavarra. Activitats associacions i entitats


Ofereix un ampli programa d’activitats (tallers: art, risoteràpia, relaxació, artteràpia...) organitzats tant pel propi Ajuntament com per l’entitat Associació Cultural Gent i Futur (tallers: introducció a la moda, patchwork, ioga, tall i confecció, brodat, tècniques de patronatge industrial, activitats diverses...), així com xerrades, conferències i altres espais de debat. Consulta la programació actualitzada, dates i preus de matriculació per al trimestre abril-juny de 2019. Inscripcions de l'11 al 29 de març.
Activitat entitat, Taller

Quan: Fins el 30 de juny
On: Centre Cívic la Gavarra

Taller de risoteràpia al CC. La Gavarra


Taller de risoteràpia a càrrec de Miguel Ángel V. Nou taller del 2 d'abril al 25 de juny. Inscripcions obertes de de l'11 al 29 de març Dimarts de 19:00 a 21:00 h Organitza: Milesderisas Col.labora: Ajuntament de Cornellà de Llobregat Informació i inscripcions: De l’11 al 29 de març De dilluns a divendres de 17:00 a 21:00 h Centre Cívic La Gavarra (Centre Cultural Joan N. García-Nieto) Mossèn Andreu, 13-19, 4a planta 08940 Cornellà de Llobregat Tel.: 93 376 20 11 - Fax: 93 376 20 50 A/e: ccgavarra@aj-cornella.cat
Taller

Quan: Fins el 30 de juny
On: Centre Cívic la Gavarra

Taller d'Art al CC. La Gavarra


Taller d’art a càrrec d’Evaristo Benítez Nou taller de l'1 d'abril al 27 de juny. Inscripcions obertes de de l'11 al 29 de març Dilluns i dimecres de 18:00 a 19:30 h i de 19:30 a 21:00 h Dimarts i dijous de 18:00 a 19:30 h i de 19:30 a 21:00 h Descompte: estudiants, aturats, jubilats, pensionistes, persones d’unitats familiars amb més d’un fill o la condició de família monoparental que convisquin al mateix domicili Informació i inscripcions: De l’11 al 29 de març De dilluns a divendres de 17:00 a 21:00 h Centre Cívic La Gavarra (Centre Cultural Joan N. García-Nieto) Mossèn Andreu, 13-19, 4a planta 08940 Cornellà de Llobregat Tel.: 93 376 20 11 - Fax: 93 376 20 50 A/e: ccgavarra@aj-cornella.cat
Taller

Quan: Fins el 30 de juny
On: Centre Cívic la Gavarra

Taller d’artteràpia al CC La Gavarra


Taller d’artteràpia a càrrec de Javier Galeote Nou curs de l'1 d'abril al 8 de juliol Dilluns de 19:00 a 20:30 h Informació i inscripcions: De l’11 al 29 de març, De dilluns a divendres de 17:00 a 21:00 h Centre Cívic La Gavarra (Centre Cultural Joan N. García-Nieto) Mossèn Andreu, 13-19, 4a planta 08940 Cornellà de Llobregat Tel.: 93 376 20 11 - Fax: 93 376 20 50 A/e: ccgavarra@aj-cornella.cat
Taller

Quan: Fins el 30 de juny
On: Centre Cívic la Gavarra

Tallers d’introducció a la moda, al CC La Gavarra


Tallers d’introducció a la moda, patchwork, ioga, tall i confecció, bordat i tècniques de patronatge industrial Nous cursos d'abril a juny Informació i inscripcions: De l’11 al 29 de març, De dilluns a dimecres de 17:00 a 20:00 h Associació Cultural Gent i Futur (Centre Cívic La Gavarra) (Centre Cultural Joan N. García-Nieto) Mossèn Andreu, 13-19, 4a planta 08940 Cornellà de Llobregat Tel.: 93 376 20 11 - Fax: 93 376 20 50 A/e: gentifutur@gmail.com - ccgavarra@aj-cornella.cat
Taller

Quan: Fins el 30 de juny
On: Centre Cívic la Gavarra