Agenda Cultura \

Totes les activitats culturals a Cornellà


Filtres

   
 • Activitat entitat
 • Activitat familiar
 • Arts visuals
 • Cinema
 • Conferència
 • Cultura Popular
 • Dansa
 • Flamenc
 • Literari
 • Música
 • Pallassos
 • Taller
 • Teatre
 • Cornellà
 • Almeda
 • Centre
 • Fatjó
 • Fontsanta
 • Gavarra
 • Lindavista
 • Pedró
 • Riera
 • Sant Ildefons
 • Fora Ciutat
14 resultats.

Espectacles ALAIRE - Plaça esglèsia i voltants - 18è Festival Internacional de Pallassos de Cornellà


La programació ALAIRE del festival oferirà espectacles de pallassos als carrers, a les places i als espais públics de Cornellà, totalment gratuïts. Sorpreses, màgia i somriures inundaran la ciutat. Veniu a gaudir-los! 11:30h - "The Magomic show" - Gromic ( Bèlgica) - Plaça de l'Ajuntament 12:15h - "Tabernáculo" - Caspar (Regne Unit) - Plaça dels enamorats 12:45h - "Rojo" - Cia Mireia Miracle (Comunitat de Madrid) - Plaça de l'Ajuntament 13:15h - "Dans" - Adrian Schvarzstein (Catalunya) - Can Maragall 13:30h - "Wet Floor" - Cris-Is (Catalunya) - Plaça dels enamorats 18:00h - "El Gran Final" - Bucráa Circus (Catalunya/Argentina) - Plaça de l'Ajuntament
Cultura, Pallassos, Teatre

Quan: 20 d´ octubre
Hora: 11:30h.
On: PL de l'Església

Espectacles ALAIRE - Plaça Sant Ildefons - 18è Festival Internacional de Pallassos de Cornellà


La programació ALAIRE del festival oferirà espectacles de pallassos als carrers, a les places i als espais públics de Cornellà, totalment gratuïts. Sorpreses, màgia i somriures inundaran la ciutat. Veniu a gaudir-los! 11:00h - "Ni cap ni peus" - Circ Vermut (Catalunya) 12:00h - "The train... is gone!!!" - Loco Brusca (Argentina/Catalunya) 13:00h - "Beast of the theatre" - Chris Lynam (Regne Unit)
Activitat familiar, Cultura, Pallassos, Teatre

Quan: 20 d´ octubre
Hora: 11:00h. - 14:00h.
On: PL de Sant Ildefons

Espectacles ALAIRE - Plaça Pallars - 18è Festival Internacional de Pallassos de Cornellà


La programació ALAIRE del festival oferirà espectacles de pallassos als carrers, a les places i als espais públics de Cornellà, totalment gratuïts. Sorpreses, màgia i somriures inundaran la ciutat. Veniu a gaudir-los! 11:00h - "Taller de Circ" - Kanaya Circ (Catalunya) 11:30h - "Tot sol... i núvol" - Cia. Lepuant (Catalunya) 12:30h - "Plis Plas" - Cia Filigranes (Catalunya) 13:30h - "Trasla2" - Cia Trasla2 (Catalunya)
Cultura, Pallassos, Teatre

Quan: 20 d´ octubre
Hora: 11:00h. - 14:00h.
On: del Pallars
No et pots perdre

Gala ALAPISTA - 18è Festival Internacional de Pallassos de Cornella


Espectacle per a tots els públics Presentadora Jimena Cavalletti – Argentina Músics Lapso Produccions – Andalusia Mossos de pista Cia Nezdames et Nezsieurs – França Artistes Claret Clown – Catalunya / Fanny Giraud – França / Gromic – Bèlgica Die Maiers – Alemanya / Joe de Paul – Canadà / Tim Tyler – Austràlia Pocs espais hi ha més acollidors per a un artista que la pista d’un circ; un espai màgic, podríem dir-ne l’espai natural on pallassos i pallasses poden desenvolupar tot el seu art envoltats pels espectadors, creant així una atmosfera difícil de superar. En aquesta edició hem recuperat la gala ALAPISTA!, que es repetirà cinc vegades durant la setmana i que per primera vegada serà dirigida i conduïda per una pallassa, Jimena Cavalletti, amb la música en directe dels sevillans Lapso Produccions. Un espectacle amb la participació d’artistes vinguts d’arreu: Nezdames et Nezsieurs –França–, Claret Clown (que presenta una versió molt personal del famós número de Charlie Rivel, dirigit pel també actor i pallasso Jordi Martínez) –Catalunya–, Fanny Giraud –França–, Gromic –Bèlgica–, Die Maiers –Alemanya–, Joe de Paul –Canadà–, Tim Tyler –Austràlia. No us ho perdeu, amics! Us hi esperem amb els braços oberts i un somriure d’orella a orella!
Cultura, Pallassos, Teatre

Quan: 20 d´ octubre
Hora: 18:00h. - 19:45h.
On: PL de Catalunya
No et pots perdre

"La Carta" - Paolo Nani


18è Festival Internacional de Pallassos de Cornella Espectacle per a tots els públics a partir de 12 anys. Paolo Nani és un actor amb talent, un artista únic i un clown que ha fet riure durant anys per tot el món. A La carta ens explica la mateixa història en quinze maneres diferents: borratxo, estil cowboy, pel·lícula muda, sense mans, horror, cap enrere, circ, sorpresa, vulgar, màgic, etc. Però totes les variacions tenen dues coses en comú: mai no diu ni una paraula i el resultat és sempre divertit. Durant l’actuació, aviat es fa palès que la força de l’espectacle és el contacte entre l’actor i el públic que s’eleva a un ‘crescendo’ de jocs i sorpreses.
Activitat entitat, Cultura, Teatre

Quan: 20 d´ octubre
Hora: 19:30h. - 20:40h.
On: Sala Ramon Romagosa (Patronat)
No et pots perdre

Aga-Boom


18è. Festival Internacional de Pallassos Memorial Charlie Rivel Aga-Boom és un caos interactiu que porta a l’audiència a l’altre costat del mirall del funhouse, amb escandaloses timidesa i rialles sense restriccions. Aquesta explosió de 75 minuts de pura diversió familiar, tant per a nens com per a adults, és d’alta energia, i res que mai hagis vist abans. Anticipada: 18 € L’AUDITORI&TEATRE
Pallassos

Quan: 20 d´ octubre
Hora: 21:00h. - 22:30h.
On: Auditori de Cornellà
No et pots perdre

"Mr. Kebab" - Juan Callate


18è Festival Internacional de Pallassos de Cornellà Espectacle per adults a partir de 16 anys. “Mr. Kebab”, un espectacle que barreja humor absurd, surrealisme, jocs de paraules i una gran complicitat amb el públic. Un esdeveniment en si mateix que col·loca i descol·loca l’espectador de forma intel·ligent i elegant allà on regna la simplicitat i l’inesperat. Mr. Kebab, un mag de pare turc i mare de Reus, introdueix el públic al món del dadaisme, la idea que tot és anti: anti-màgia, anti-art, anti-públic i a partir d’aquesta base es dispara l’absurd.
Cultura, Pallassos, Teatre

Quan: 20 d´ octubre
Hora: 22:00h. - 23:10h.
On: Auditori Sant Ildefons
No et pots perdre

18è Festival Internacional de Pallassos de Cornellà. Memorial Charlie Rivel


La ciutat de Cornellà de Llobregat acollirà del 14 al 21 d’octubre de 2018 l’edició número 18 del Festival Internacional de Pallassos sota la direcció artística de Jordi Juanet “Boni”, qui prendrà el relleu a l’anterior director Tortell Poltrona. L’Ajuntament de Cornellà és l’organitzador del certamen bianual en una clara aposta per la cultura i en concret pel món del pallasso, que ja s’ha convertit en un tret característic de la ciutat des de la seva posada en marxa, l’any 1984. Boni, com és coneix als cercles artístics a Jordi Juanet, té per endavant el repte de mantenir el nivell assolit pel festival any rere any, i consolidar-lo com un dels més destacats del seu gènere a nivell mundial. Una de les apostes de la propera edició serà donar més protagonisme a les noves generacions de joves pallassos i potenciar i fer més visible la presència de pallasses en la programació, perquè n’hi ha moltes de pallasses d’aquí i d’allà. El Festival és una excel·lent plataforma tant per donar a conèixer artistes de renom com per a aquells que comencen. Motiu pel qual es donarà suport a la coproducció d’un nou espectacle que s’estrenarà dins la programació, a través d’una convocatòria. Es mantindran algunes de les senyes d’identitat del Festival com la gran Carpa de circ a la plaça de Catalunya, on té lloc la Gala inaugural i altres espectacles per al públic general i els escolars, i es donarà molta força als espectacles de carrer a diferents punts de la ciutat.
Activitat familiar, Cultura, Pallassos, Taller, Teatre

Quan: Fins el 21 d´ octubre
On: Espai ciutat
No et pots perdre

"Joe and Tim" - Tim and Joe


18è Festival Internacional de Pallassos de Cornella Espectacle per a tots els públics a partir de 6 anys. Després de 30 anys fent de solistes, Tim d’Austràlia i Joe de Canadà es descobreixen l’un a l’altre. Contrasten en alçada, aspecte, maneres i ritme, però en realitat tenen molt en comú. Un escenari buit amb un bastidor de roba, un micròfon i un ukelele... la simplicitat permet que la seva imaginació jugui al que ells volen. Un quadre amb una pintura es converteix en una galeria, el bastidor es converteix en un joc de compres, l’ukelele es converteix en un... ukelele. Tot sembla tenir sentit fins que fa un gir a l’esquerra... Un duo de clown internacional que combina talent i sentit de l’humor partint d’una aventura absurda.
Cultura, Pallassos, Teatre

Quan: Fins el 21 d´ octubre
Hora: 23:00h. - 00:00h.
On: Sala Ramon Romagosa (Patronat)

Exposició "En presència del pallasso" - 18è Festival Internacional de Pallassos de Cornellà


Inauguració oficial: Dimarts 16 d'octubre a les 19:00h La idea del projecte és crear una exposició dedicada a l’art de diferents pallassos en actiu. Consistirà en una sèrie de retrats fotogràfics (a càrrec de Jesús Martínez Atienza) i literaris (textos de Marina Suleymanova i Cesc Martínez). Ens interessa descobrir els camins del pallasso: el seu vigor i la seva fragilitat, l’anhel de compartir, el poder d’improvisar, la seva passió, la seva gesta i el seu fracàs, la capacitat de transitar subtilment entre el fet còmic i el fet tràgic. Ens agradaria desvelar la seva conversa íntima i el seu somriure interior per fer-los visibles a l’espectador situat a l’altra banda de la càmera.
Pallassos

Quan: Fins el 25 d´ octubre
On: Sala Espai d'Art Moritz

Exposició Charlie Rivel, cubellenc il·lustre - Pallasso universal


18è Festival Internacional de Pallassos de Cornellà Fruit d’una col·laboració amb el museu de Charlie Rivel i l’Ajuntament de Cubelles, ciutat natal del Pallasso, podrem gaudir d’una exposició de fotografies així com alguns objectes de la col·lecció del genial artista, per tal que el públic pugui aprofundir en el Charlie pallasso i també en el Charlie més íntim. Trobareu alguns elements molt personals, documentació que poques vegades s’ha vist, així com programes d’actuacions arreu del mon, on queda palesa la dimensió de pallasso universal. No us perdeu aquesta petita joia extreta dels arxius del museu de Charlie Rivel de Cubelles per esser exposada a Cornellà.
Arts visuals, Cultura Popular, Pallassos

Quan: Fins el 25 d´ octubre
On: Auditori Sant Ildefons
No et pots perdre

CENTRE CÍVIC SANT ILDEFONS: Inscripcions activitats 3r trimestre


Ja estem de tornada! Ja podeu consultar i preinscriure-vos a les activitats del Centre Cívic Sant Ildefons. Recordeu que ho podeu fer a través de la nostra pàgina web, trucant per telèfon o presencialment.
Activitat entitat, Activitat familiar, Arts visuals, Cultura, Dansa, Flamenc, Literari, Lleure, Música, Salut, Sostenibilitat, Medi Ambient i Consum, Taller

Quan: Fins el 28 de novembre
On: Centre Cívic Sant Ildefons
No et pots perdre

Centre Cívic Sant Ildefons: Cuines del món


Sessions pràctiques de dues hores amb un contingut teòric sobre els territoris als quals es fa referència. A través de la gastronomia intentarem establir ponts de confluència intercultural. - Cuina del Magreb, 3 d'octubre. - Cuina andalusa, 7 de novembre. - Cuina de proximitat, 5 de desembre. Totes les activitats tindran lloc de 18h a 20h. PLACES LIMITADES
Taller

Quan: Fins el 05 de desembre
On: Centre Cívic Sant Ildefons

Centre Cívic Sant Ildefons: Activitats associacions i entitats


Més informació als enllaços adjunts. CORNELL'ART TRAÇOS - Dibuix i pintura - Trobades artístiques - Exposicions CORNELLÀ PER LES DONES - Vital Gym. - Dansa Oriental. - Correcció postural a través del ball. - Sortides culturals. - Sardanes. - Conversa en català. CENTRO CULTURAL ANDALUZ BLAS INFANTE - Sevillanes. - Flamenc. - Tai-txí. - Trobades culturals. GENT i FUTUR - Cuina pràctica - Joieria de metalls. - Sortides culturals. DANSA i RITME - Ball en línia. - Balls de saló en parella. CORNELLÀ.NET - Informàtica bàsica. EL SEMILLERO AZUL - Trobades literàries i artístiques. KNY ELECTRÓNICA - Tallers VJ's oberts. CLUB SOCIAL ESPAI 3 - L'Àgora: Compartim filosofia SERVEI DE REHABILITACIÓ COMUNITÀRIA - Cuina per descansar la ment
Activitat entitat, Relaxació, Salut, Taller

Quan: Fins el 28 de desembre
On: Centre Cívic Sant Ildefons