La Setmana

L'Agenda amb les activitats destacades de la setmana a Cornellà de Llobregat

No et pots perdre...

Aquesta setmana les activitats més destacades a Cornellà

Aquesta setmana

destaquem a Cornellà

Campanyes

Les activitats de Cornellà agrupades en cicles
 • Jordiada

  Nascuda com una festa per difondre la cultura popular i tradicional catalana, la Jordiada és avui una programació molt més àmplia que, al llarg de diversos dies, ens acosta a la música, a les activitats literàries i infantils, etc. i culmina amb la gran festa que se celebra al Parc de de Can Mercader. Organitzada per la Comissió Jordiada de la qual en formen part nombroses entitats de la ciutat, arriba el 2017 a la seva XXV edició.

  Jordiada

  Jordiada

 • Nits Insòmnia

  'Nits Insòmnia' és un programa d'oci nocturn adreçat als joves entre 16 i 35 anys, que té com a objectiu promoure una alternativa d'oci i temps lliure amb caràcter lúdic, participatiu i de relació fomentant la utilització de recursos i espais públics de què disposa la ciutat.

  Nits Insòmnia

  Nits Insòmnia

 • Festival de Arte Flamenco de Catalunya

  El Festival d’Art Flamenc de Catalunya és una mostra multidisciplinària que dóna cabuda a totes les expressions, disciplines, manifestacions i estètiques de l’Art Flamenc, respectuós i defensor tant de les formes més clàssiques com les més avantguardistes i innovadores. L'organitza la Coordinadora de Entidades Flamencas y Andaluzas de Cornellà de Llobregat.

  Festival de Arte Flamenco de Catalunya

  Festival de Arte Flamenco de Catalunya

Espais destacats

Consulta les activitats que es fan a aquest espais
Parc de Can Mercader
Biblioteca Central de Cornellà
Parc Esportiu Llobregat
Parc de la Infanta

Últimes notícies

L'actualitat de Cornellà de Llobregat

CORNELLÀ DEDICA TRES DIES A COMMEMORAR EL DIA INTERNACIONAL DE LA DANSA

 • Notícia destacada
 • 28-04-2017

Escoles de dansa de diferents disciplines i modalitats de la ciutat faran actuacions a les places de Catalunya, la Sardana, Sant Ildefons i de l’Església.

Més informació »

UNA NIT DIFERENT: 10 ANYS DE NITS INSÒMNIA

 • 28-04-2017

Les Nits Insòmnia arriben a la desena edició aquest 2017. La programació de primavera comença el 28 d’abril amb un cross-fit al Club Delfos, i amb tallers d'hamburgueses veganes i cosmètica natural la nit del dissabte 29, al Centre Cívic Sant Ildefons.

Més informació »

FINS AL 30 D'ABRIL ÉS OBERT EL TERMINI DE PRESENTACIÓ DE PROJECTES ALS PRESSUPOSTOS PARTICIPATIUS

 • 28-04-2017

L'Ajuntament de Cornellà de Llobregat té previst destinar als pressupostos participatius 1.346.875 euros dels comptes municipals de 2018, una xifra que suposarà al voltant del 25% del total d'inversions per al proper exercici.

Més informació »

CREIX LA IMPLICACIÓ DELS JOVES DE CORNELLÀ EN MATÈRIA D’IGUALTAT I VIOLÈNCIA DE GÈNERE

 • 28-04-2017

80 estudiants de quatre instituts del municipi reben el carnet d'Agents d'Igualtat per la seva tasca dinamitzadora envers l’educació entre iguals.

Més informació »

Bloc de l'Alcalde