La Setmana

L'Agenda amb les activitats destacades de la setmana a Cornellà de Llobregat

No et pots perdre...

Aquesta setmana les activitats més destacades a Cornellà

Aquesta setmana

destaquem a Cornellà

Campanyes

Les activitats de Cornellà agrupades en cicles
 • Cornellà Escènica

  Cornellà Escènica és la programació d'arts escèniques de l'Ajuntament de Cornellà de Llobregat. Música, teatre, dansa...i un especial protagonisme de les activitats adreçades al públic infantil i familiar.

  Cornellà Escènica

  Cornellà Escènica

 • Festival de Música de Prop. Santa Cecília 2018

  La celebració de Santa Cecília, patrona dels músics, omple Cornellà d’activitats musicals per a tots els públics. Concerts gratuïts i repartits arreu de la ciutat entre el 17 i el 25 de novembre.

  Festival de Música de Prop. Santa Cecília 2018

  Festival de Música de Prop. Santa Cecília 2018

 • Nits Insòmnia

  'Nits Insòmnia' és un programa d'oci nocturn adreçat als joves entre 16 i 35 anys, que té com a objectiu promoure una alternativa d'oci i temps lliure amb caràcter lúdic, participatiu i de relació fomentant la utilització de recursos i espais públics de què disposa la ciutat.

  Nits Insòmnia

  Nits Insòmnia

 • Mostra del Còmic

  La Mostra de Còmic significa per a la nostra ciutat la dedicació de tot un mes a gaudir del divers món del còmic, amb l'organització d'una programació diversa que arribi a tothom, petits i grans, ja que, encara que el concurs estigui dirigit al jovent, la Mostra vol arribar a tota la ciutat per tal de donar a conèixer el divers i apassionant món del còmic.

  Mostra del Còmic

  Mostra del Còmic

Espais destacats

Consulta les activitats que es fan a aquest espais
Parc de Can Mercader
Biblioteca Central de Cornellà
Parc Esportiu Llobregat
Parc de la Infanta

Últimes notícies

L'actualitat de Cornellà de Llobregat

LA CIUTAT DE CORNELLÀ SE SUMA ALS ACTES REIVINDICATIUS CONTRA LA VIOLÈNCIA MASCLISTA

 • 16-11-2018

Un any més, la ciutat de Cornellà se suma a la commemoració del Dia Internacional per a l'Eliminació de la Violència envers les Dones amb la voluntat de diferents col·lectius, el Consell Municipal de la Dona i l'Ajuntament de Cornellà de sensibilitzar la ciutadania sobre el maltractament de gènere.

Més informació »

AQUEST CAP DE SETMANA GAUDEIX DE LA MÚSICA I LES ACTIVITATS LÚDIQUES ALS CARRERS DE CORNELLÀ

 • 16-11-2018

Aquest cap de setmana arrenca el Festival de Música de Prop, Santa Cecilia 2018, amb un programa ple d'activitats i concerts que es desenvoluparan a diferents espais de la ciutat i que de ben segur us farà sortir al carrer per gaudir de la cultura musical a l'aire lliure.

Més informació »

L’INSTITUT ESTEVE TERRADAS RECONEGUT COM A CENTRE D’EXCEL·LÈNCIA EDUCATIVA

 • 16-11-2018

L'institut Esteve Terradas de Cornellà de Llobregat ha aconseguit la Q de Plata d'excel·lència educativa. L'institut ja havia assolit aquesta condició l'any 2009 amb + 300 punts, sent uns dels primers centres educatius de Catalunya en aconseguir aquest reconeixement.

Més informació »

CORNELLÀ HUMANA: EXPOSICIÓ INTERACTIVA AMB LES PERSONES COM A PROTAGONISTES

 • 16-11-2018

La plaça d'Europa acull una exposició interactiva sota el títol "Cornellà Humana: ciutat educadora, viva i integradora" que pretén posar en valor el talent de les persones que viuen i formen part d'aquesta ciutat, les seves inquietuds i corrents de desenvolupament.

Més informació »

Bloc de l'Alcalde