La Setmana

L'Agenda amb les activitats destacades de la setmana a Cornellà de Llobregat

Aquesta setmana

destaquem a Cornellà

Campanyes

Les activitats de Cornellà agrupades en cicles
 • CORNELLÀ ESCÈNICA

  Cornellà Escènica és la programació d'arts escèniques de l'Ajuntament de Cornellà de Llobregat. Música, teatre, dansa...i un especial protagonisme de les activitats adreçades al públic infantil i familiar.

  CORNELLÀ ESCÈNICA

  CORNELLÀ ESCÈNICA

 • Jordiada

  Nascuda com una festa per difondre la cultura popular i tradicional catalana, la Jordiada és avui una programació molt més àmplia que, al llarg de diversos dies, ens acosta a la música, a les activitats literàries i infantils, etc. i culmina amb la gran festa que se celebra al Parc de de Can Mercader. Organitzada per la Comissió Jordiada de la qual en formen part nombroses entitats de la ciutat, arriba el 2017 a la seva XXV edició.

  Jordiada

  Jordiada

 • Nits Insòmnia

  'Nits Insòmnia' és un programa d'oci nocturn adreçat als joves entre 16 i 35 anys, que té com a objectiu promoure una alternativa d'oci i temps lliure amb caràcter lúdic, participatiu i de relació fomentant la utilització de recursos i espais públics de què disposa la ciutat.

  Nits Insòmnia

  Nits Insòmnia

 • Festival de Arte Flamenco de Catalunya

  El Festival d’Art Flamenc de Catalunya és una mostra multidisciplinària que dóna cabuda a totes les expressions, disciplines, manifestacions i estètiques de l’Art Flamenc, respectuós i defensor tant de les formes més clàssiques com les més avantguardistes i innovadores. L'organitza la Coordinadora de Entidades Flamencas y Andaluzas de Cornellà de Llobregat.

  Festival de Arte Flamenco de Catalunya

  Festival de Arte Flamenco de Catalunya

Espais destacats

Consulta les activitats que es fan a aquest espais
Parc de Can Mercader
Biblioteca Central de Cornellà
Parc Esportiu Llobregat
Parc de la Infanta

Últimes notícies

L'actualitat de Cornellà de Llobregat

DIUMENGE CAN MERCADER ACULL LA XXVI JORDIADA AMB ACTIVITATS PER A TOTA LA FAMÍLIA

 • Notícia destacada
 • 20-04-2018

Diumenge 22 d'abril, és l'hora de la gran festa de la Jordiada: una trobada organitzada per entitats de la ciutat per donar molta més dimensió a la festa de Sant Jordi.

Més informació »

DISSABTE CELEBREM EL DIA INTERNACIONAL DE LA DANSA A SANT ILDEFONS

 • 20-04-2018

L'acte central tindrà lloc el dissabte, 21 d'abril, a la plaça de Sant Ildefons entre les 11 i les 14h, amb actuacions de grups de dansa de les diferents escoles de la ciutat

Més informació »

L’AJUNTAMENT DE CORNELLÀ ESTABLEIX ELS NOUS PILARS DE LA POLÍTICA LOCAL D’HABITATGE

 • 20-04-2018

Amb l'objectiu de donar resposta a les necessitats residencials de la ciutadania sorgides arran de la crisi econòmica dels darrers anys

Més informació »

CORNELLÀ S'OMPLE DE LLIBRES, CONTES, LECTURES, ROSES I DRACS PER SANT JORDI

 • 20-04-2018

Presentacions de llibres d'autors i de concursos literaris, hores del conte,exposicions i espectacles diversos per promoure, al voltant de Sant Jordi

Més informació »

Bloc de l'Alcalde