Fitxa Activitat \

Descripció, lloc, data, horari...

The blues Prisoners

Activitat: Cultural, Juvenil, Gent gran
Informació: Any 1980. Centre Penitenciari de Joliet (Ilinois, USA). Duarnt el famós concert de The Blues Brothers dos presos s'escapen del centre, aprofitant la confusió que s'origina quan tots els interns es posen a ballar frenèticament al ritme de "Jailhouse Rock".
Actualment encara se'ls ha pugut veure per diferents sales i clubs fent el que més els agrada: robar... el cor del públic tocant blues, la seva passió! Bé, de vegades potser també ha passat que algú ha "perdut" la cartera...
Estigueu alerta, qualsevol nit us els podeu trobar a qualsevol local i podeu acabar com ells, convertits en uns presoners.. del blues!
Nota: per raons de seguretat no es pot revelar la identitat dels dos bluesmen.
Preu: Gratuït
Quan: 17 de maig
Horari: 22:00h. - 23:30h.
Organitza: ORFEÓ CATALONIA
Documents:
Flyer
Programa

Imatges:


Dades del llocORFEÓ CATALÒNIA
Adreça: C/ de Torras i Bages, 62
Barri: Pedró
Telèfon: 93 376 55 02
Web: http://orfeocatalonia.blogspot.com.es/


Activitats programades en aquest lloc per als propers 7 dies


Activitats programades: 2

Magic Night
Magic Night es un projecte on es reuneixen quatre dels millors mags joves del panorama nacional. En SHADO (pickpocket, mag i mentalista, vigileu les butxaques!. Ja li va robar el rellotge a en Risto Mejide al programa Got Talent) l'Alvaro Cortés (un jove mag especialiltzat en màgia d'escena) TRANCE (un mentalista especialista del street magic i la magia teatral) i The Roker (un mag modern que amb la seva màgia 3.0 va arribar a la final de Got Talent España). I a aquest grup els acompanya en Dani Martínez qui presentarà la gala. I també tindrem un convidat tan graciós com intrigant... El Mentalista Mark-Kings.

Esperem que disfrutin de l'espectacle i realment visquin una Magic Night.

Organitza: GreenHair productions.
Preu: Socis Orfeó: 3'00,- € / General: 5'00,- €
Quan: 31 de maig
Horari: 22:00h. - 23:30h.

Teatre forum a l'Orfeó Catlaònia amb "Sube la música" de Bakastei Teatre
José María porta una doble vida. Té dona i amant. I l'amant és un home. Encara que res d'això seria massa rellevant si no fos perquè José María és el president del Govern. D'un partit de dretes. I el seu secret té els dies comptats.
Preu: 6'00,- € (+informació i reserves: orfeoespacio.caferest@gmail.com / 640875120 /933765258)
Quan: 02 de juny
Horari: 18:00h. - 19:30h.