Fitxa Activitat \

Descripció, lloc, data, horari...

The blues Prisoners

Activitat: Cultural, Juvenil, Gent gran
Informació: Any 1980. Centre Penitenciari de Joliet (Ilinois, USA). Duarnt el famós concert de The Blues Brothers dos presos s'escapen del centre, aprofitant la confusió que s'origina quan tots els interns es posen a ballar frenèticament al ritme de "Jailhouse Rock".
Actualment encara se'ls ha pugut veure per diferents sales i clubs fent el que més els agrada: robar... el cor del públic tocant blues, la seva passió! Bé, de vegades potser també ha passat que algú ha "perdut" la cartera...
Estigueu alerta, qualsevol nit us els podeu trobar a qualsevol local i podeu acabar com ells, convertits en uns presoners.. del blues!
Nota: per raons de seguretat no es pot revelar la identitat dels dos bluesmen.
Preu: Gratuït
Quan: 17 de maig
Horari: 22:00h. - 23:30h.
Organitza: ORFEÓ CATALONIA
Documents:
Flyer
Programa

Imatges:


Dades del llocORFEÓ CATALÒNIA
Adreça: C/ de Torras i Bages, 62
Barri: Pedró
Telèfon: 93 376 55 02
Web: http://orfeocatalonia.blogspot.com.es/


Activitats programades en aquest lloc per als propers 30 dies


Activitats programades: 2

Catalònia Teatre presenta "Auto" - 4ª rpda de teatre
Preu: 5'00,- €
Quan: 29 de setembre
Horari: 18:00h. - 19:30h.

Nit de Jazz amb sopar - Petits concerts a l'Orfeó Catlaònia
Helena Camps Trio & Alkalin Quintet

Helena Camps Trio: És una formació basada en un trio de veu, trompeta i guitarra que neix de manera natural quan el trompetista Pol Omedes sovint és convidat a tocar en concerts del duet que formaven Rai Paz i Helena Camps. Després de repetir diversos cops, s'adonen que Pol Omedes complementa a la perfecció el dúo, i decideixen reconvertir-se en un trio que comparteix una passió en comú: el jazz. El seu repertori inclou majoritàriament temes del gran cançoner americà (Great American Songbook), alguns standards de jazz i alguns temes provienents de Sud-Amèrica con boleros o Bossa Nova.

Alkalin Quintet: De la necessitat d'escriur música original i compartir-la sorgeix Alkalin Quintet. Un projecte fresc i lliure de complexos estilístics amb composicions escrites expressament per al col·lectiu. El resultat és un repertori heterogeni carregat d'energia on afloren les influències comunes i la veu pròpia del quintet.
Àlvar Monfort - Trompeta, Nil Villà - Saxo Tenor, Carles Guitiérrez - Guitarra Elèctrica, Pau Lligadas - Contrabaix, Pep Mula- Bateria.
Preu: 5'00,- € (Socis de l'Orfeó: 3'00,- €)
Quan: 12 d´ octubre
Horari: 21:00h. - 22:30h.