Fitxa Activitat \

Descripció, lloc, data, horari...

Nit de Jazz amb sopar - Petits concerts a l'Orfeó Catlaònia

Activitat: Cultural, Juvenil, Gent gran
Informació: Helena Camps Trio & Alkalin Quintet

Helena Camps Trio: És una formació basada en un trio de veu, trompeta i guitarra que neix de manera natural quan el trompetista Pol Omedes sovint és convidat a tocar en concerts del duet que formaven Rai Paz i Helena Camps. Després de repetir diversos cops, s'adonen que Pol Omedes complementa a la perfecció el dúo, i decideixen reconvertir-se en un trio que comparteix una passió en comú: el jazz. El seu repertori inclou majoritàriament temes del gran cançoner americà (Great American Songbook), alguns standards de jazz i alguns temes provienents de Sud-Amèrica con boleros o Bossa Nova.

Alkalin Quintet: De la necessitat d'escriur música original i compartir-la sorgeix Alkalin Quintet. Un projecte fresc i lliure de complexos estilístics amb composicions escrites expressament per al col·lectiu. El resultat és un repertori heterogeni carregat d'energia on afloren les influències comunes i la veu pròpia del quintet.
Àlvar Monfort - Trompeta, Nil Villà - Saxo Tenor, Carles Guitiérrez - Guitarra Elèctrica, Pau Lligadas - Contrabaix, Pep Mula- Bateria.
Preu: 5'00,- € (Socis de l'Orfeó: 3'00,- €)
Quan: 12 d´ octubre
Horari: 21:00h. - 22:30h.
Organitza: ORFEÓ CATALONIA
Documents:
Flyer
Programa

Imatges:


Dades del llocORFEÓ CATALÒNIA
Adreça: C/ de Torras i Bages, 62
Barri: Pedró
Telèfon: 93 376 55 02
Web: http://orfeocatalonia.blogspot.com.es/


Activitats programades en aquest espai per als propers 15 dies