Fitxa Activitat \

Descripció, lloc, data, horari...

Les Rois Vagabonds

Activitat: Cultural
Informació:
Les Rois Vagabunds són clowns tradicionals o clowns nous? Abans de res, són poetes en acció, segons la bella formulació d’en Henry Miller. En el seu espectacle ens donen ales per recórrer una part del nostre camí d’humanitat. Els clowns no interpreten una comèdia. Si tenen un nas vermell, la cara pintada de blanc i roba extravagant és per revelar-la millor. Pantomima, acrobàcies, música... Les Rois Vagabunds parlen un llenguatge universal. Sigui el que un sigui, un vell filòsof o un nen petit, un es sorprèn, es meravella, es riu, es commou. L’art del clown va molt més enllà del que un pensa: és el mirall còmic de la tragèdia i el mirall tràgic de la comèdia.


BERENEM A L'AUDITORI
Anticipada: 10€
*Entrada gratuïta en compra anticipada amb el carnet Super3 i per als menors d’edat amb el carnet TR3SC
*Una hora abans de l’espectacle els assistents podran berenar al hall del teatre acompanyats de música o tallers!
Preu: 15
Compra on-line
Quan: 10 de novembre
Horari: 18:00h. - 19:30h.
Organitza: AUDITORI DE CORNELLÀ
Documents:
Altra documentació

Més informació

Dades del llocAUDITORI DE CORNELLÀ
Adreça: C/ d'Albert Einstein, 51
Barri: Almeda
Telèfon: 93474 02 02
Email: auditori@procornella.cat
Web: http://www.auditoricornella.com/


Activitats programades en aquest lloc per als propers 7 dies


Activitats programades: 2

M'agrades a les fosques

M’agrades a les fosques de Rosa Ponsarnau, és un projecte de la Companyia 8 que va iniciar el seu recorregut la primavera del 2008. Va ser un procés intens on les idees anaven sorgint i els personatges anaven creixent mica en mica. Ara, 10 anys després, per celebrar que la Companyia 8 porta una dècada pujant als escenaris, posen a escena la seva primera obra. És una bona manera de tancar un cicle i de revisar els inicis. Tot un repte per a tota la companyia.

SALA2.CAT
Anticipada: 10 euros
*Consumició gratuïta a la Fragua (Vistalegre, 40) de regal.
Preu: 12.
Compra on-line
Quan: 22 de novembre
Horari: 21:00h. - 22:30h.

Òpera, de què vas?

Després de l’èxit de les dues gires anteriors, Simfonova presenta ara la seva tercera creació: “Òpera, de què vas?”
L’argument de la pel•lícula ‘Pretty woman’ és exactament el mateix que el de l’òpera ‘La Traviata’, de Giuseppe Verdi. A més, la pel•lícula té escenes calcades a algunes escenes de l’òpera. L’argument de la pel•lícula ‘West side story’, és exactament el mateix que el de l’òpera ‘Romèo et Juliette’, de Gounod, ( i que el de l’obra de Shakespeare ). I encara, la pel•lícula també té escenes calcades a algunes escenes de l’òpera!
Llavors... per què un dels tòpics operístics més estesos diu: A l’òpera, la música està molt bé, però els arguments són infumables? Els arguments del cine i de l’òpera són molt més pròxims del que sembla, i la música..., la música tu ho decidiràs! “Òpera, de què vas?, el nou concert de Simfonova!

L’Auditori & Teatre
Anticipada: 18€

Preu: 25.
Compra on-line
Quan: 24 de novembre
Horari: 19:00h. - 20:30h.