Fitxa Activitat \

Descripció, lloc, data, horari...

Dr. Ricefield

Activitat: Cultural
Informació:
Dr. Ricefield simbolitzen el blues cuinat a casa, al Delta de l’Ebre. Fan allò que els agrada, a la seva manera, tal i com es fan els arrossos típics del Delta, on cada família té la seva pròpia recepta. Dr. Ricefield fa de les seves visites mèdiques un petit homenatge a aquest gènere i als seus músics en temes de collita pròpia i algunes ‘per-versions’ dels més grans. Un quartet arrossaire que transmet vivències de les Terres de l’Ebre i fantasies existencials a través de personatges i situacions imaginàries que porta la diversió a l’escenari a ritme del blues més fresc i modern. Es defineixen com a ‘una banda de directe’ amb una relació amb el públic que es fa imprescindible per a l’èxit del concert.

SALA2.CAT
Anticipada: 10 euros
*Consumició gratuïta a la Fragua (Vistalegre, 40) de regal.

Preu: 12 euros
Compra on-line
Quan: 08 de novembre
Horari: 21:00h. - 22:30h.
Organitza: AUDITORI DE CORNELLÀ
Documents:
Altra documentació

Més informació

Dades del llocAUDITORI DE CORNELLÀ
Adreça: C/ d'Albert Einstein, 51
Barri: Almeda
Telèfon: 93474 02 02
Email: auditori@procornella.cat
Web: http://www.auditoricornella.com/


Activitats programades en aquest lloc per als propers 7 dies


Activitats programades: 2

M'agrades a les fosques

M’agrades a les fosques de Rosa Ponsarnau, és un projecte de la Companyia 8 que va iniciar el seu recorregut la primavera del 2008. Va ser un procés intens on les idees anaven sorgint i els personatges anaven creixent mica en mica. Ara, 10 anys després, per celebrar que la Companyia 8 porta una dècada pujant als escenaris, posen a escena la seva primera obra. És una bona manera de tancar un cicle i de revisar els inicis. Tot un repte per a tota la companyia.

SALA2.CAT
Anticipada: 10 euros
*Consumició gratuïta a la Fragua (Vistalegre, 40) de regal.
Preu: 12.
Compra on-line
Quan: 22 de novembre
Horari: 21:00h. - 22:30h.

Òpera, de què vas?

Després de l’èxit de les dues gires anteriors, Simfonova presenta ara la seva tercera creació: “Òpera, de què vas?”
L’argument de la pel•lícula ‘Pretty woman’ és exactament el mateix que el de l’òpera ‘La Traviata’, de Giuseppe Verdi. A més, la pel•lícula té escenes calcades a algunes escenes de l’òpera. L’argument de la pel•lícula ‘West side story’, és exactament el mateix que el de l’òpera ‘Romèo et Juliette’, de Gounod, ( i que el de l’obra de Shakespeare ). I encara, la pel•lícula també té escenes calcades a algunes escenes de l’òpera!
Llavors... per què un dels tòpics operístics més estesos diu: A l’òpera, la música està molt bé, però els arguments són infumables? Els arguments del cine i de l’òpera són molt més pròxims del que sembla, i la música..., la música tu ho decidiràs! “Òpera, de què vas?, el nou concert de Simfonova!

L’Auditori & Teatre
Anticipada: 18€

Preu: 25.
Compra on-line
Quan: 24 de novembre
Horari: 19:00h. - 20:30h.