Fitxa Activitat \

Descripció, lloc, data, horari...

Jordi Èvole i Alberto San Juan presenten a Marcos Hourmann amb "Celebraré mi muerte"

Activitat: Cultural
Informació: El 28 de març de 2005 la vida del Dr. Marcos Hourmann va canviar per sempre. De matinada, una pacient de més de 80 anys va arribar al servei d’urgències de l’hospital on treballava. Sotmesa a un gran patiment físic i amb un pronòstic que només li donava unes hores de vida. La pacient i la seva filla li van demanar que acabés definitivament amb el seu patiment. Marcos, sense respectar cap protocol mèdic, li va injectar 50 mg de clorur de potassi: va morir a l’acte.

La història de Marcos Hourmann planteja moltes preguntes sobre la controvertida qüestió de la eutanàsia, però per entendre el perquè de la seva decisió cal també viatjar al seu passat. La capacitat de Marcos per obrir-se sobre l’escenari acaba convertint la seva història en una mena de thriller, un relat sense respostes fàcils que cada espectador haurà de resoldre.

Producció: Jordi Èvole
Direcció: Alberto San Juan
Actor: Marcos Hourmanna
Preu: 10,25€
Quan: 08 de desembre
Horari: 19:00h. - 20:15h.
Organitza: DEPARTAMENT DE CULTURA
Documents:
Programa Cornellà Escènica Set-Des 2019


Dades del llocAUDITORI SANT ILDEFONS
Adreça: Pl Carles Navales, s/n (C/ Almogavers)
Barri: Sant Ildefons
Telèfon: 93 471 12 42


Activitats programades en aquest lloc per als propers 7 dies


Activitats programades: 2

McEnroe en Concert
Després de l’aclamat disc amb The New Raemon: “Lluvia y truenos” (2016), guanyador del premi MIN al millor àlbum pop, de l’aventura en solitari del seu cantant amb “Esperanza” (2017) i la BSO de la pelicul.la “Los amores cobardes”(2018) amb la que van estar seleccionats pels Goya, tornen amb el seu 6è àlbum d’estudi, titulat “La distancia”on seva linealitat indie-rock d’ànima americana adquireix ,per moments, una musicalitat extra respecte a gravacions anteriors, sense perdre la personalitat i la intenció del grup en un repertori sostingut i cada vegada millor entonat pel seu líder, Ricardo Lezón.
Preu: 10,25€
Quan: 14 de desembre
Horari: 22:00h. - 23:30h.

Espectacle "Set Up" de la Cia. Los Barlou
Fascinats per la pompa de les grans produccions, tres excèntrics personatges pretenen emular-les de la manera que saben: amb un gust més que dubtós i un imaginari propi d’octogenàries. Alguns titllarien l’espectacle de meta circ (circ dins del circ), nosaltres li diem passar una bona estona. I està comprovat. Passin i vegin!

Edat recomanada: Tots públics.

Preu: 5,10€
Quan: 15 de desembre
Horari: 12:00h. - 13:00h.