Fitxa Activitat \

Descripció, lloc, data, horari...

TEATRE. Passi obert gratuït. PEGGY PICKIT ve el rostro de Dios. Cia. La Cantera.12 de Juny. 20.00h. Auditori Sant Ildefons

Activitat: Cultural
Informació: Des del programa de suport a la creació Factoria SI us oferim una exclusiva proposta teatral pel proper Dimecres 12 de Juny, de la mà de la Companyia La Cantera

Dues parelles amigues des que estudiaven juntes la carrera de medicina. Uns tornen de l’Àfrica d’una missió humanitària, els altres els reben a casa seva còmodament instal•lats a Europa. Porten sis anys sense veure’s. Intenten renovar els llaços de la seva amistat però van prenent consciència de l’abisme que ara els separa. Un retrobament tenyit d’exotisme on els records, les acusacions, els dolors i les rialles exploren les diverses perspectives amb les que mirem les nostres eleccions de vida.
També hi han dues nines, les de les dues nenes absents però presents en el cor de la conversa: L’ Annie-Abeni és de fusta, la Peggy Pickit de plàstic. Una comèdia fina i magnífica però també crua i veritable, que continua ressonant molt després del seu final.

Un text brillant del prolífic dramaturg alemany Roland Schimmelpfenning que oscil.la entre el vaudeville grinyolant i la sàtira corrosiva, on es qüestiona la relació entre el món subdesenvolupat i Europa. Una oportunitat d’observar sense didacticisme –com davant un mirall implacable- les nostres societats democràtiques lliberals.

Si esteu interessats en assistir només cal que escriviu un correu electrònic a auditorisi@aj-cornella.cat amb el vostre nom i la quantitat d’invitacions que voleu reservar. Les places són limitades i es reservaran per ordre de petició.
Preu: Gratuït
Quan: 12 de juny
Horari: 20:00h. - 21:30h.
Organitza: DEPARTAMENT DE CULTURA

Més informació

Dades del llocAUDITORI SANT ILDEFONS
Adreça: Pl Carles Navales, s/n (C/ Almogavers)
Barri: Sant Ildefons
Telèfon: 93 471 12 42