Fitxa Activitat \

Descripció, lloc, data, horari...

Agafa la Càmera i Vola - Concèntrica 2018

Activitat: Cultural, Juvenil, Gent gran, Infantil, Educativa, Familiar
Informació:
Concurs de curtmetratge.

El recull del treball de diferents artistes durant els darrers anys, ens permet veure l’evolució del vídeo en els últims temps i observar la relació que ha experimentat amb altres disciplines com el cinema, la publicitat i Internet. En un moment en què sembla que tot ja s’ha inventat, cal parar atenció a la hibridació de tècniques i disciplines que s’està vivint dins el món artístic.
En aquest sentit, i atenent a la immediatesa en què ens han endinsat la tecnologia i les xarxes socials, aquest concurs pretén que tant creadors locals com ciutadans amb interès per la imatge, facin una creació audiovisual al llarg de la setmana de les jornades d’aniversari. Tot apel•lant als recursos de filmació de què disposin i a la seva imaginació.

Bases a www.conecntricaproject.com

El lliurament premis i projecció del curt guanyador es farà a la “Puesta de Corto” el divendres 13 a les 21:30h al Camp de les Aigües.
Preu: Gratuït
Quan: Fins el 13 de juliol
Horari: 19:00h. - 22:00h.
Organitza: DEPARTAMENT DE CULTURA

Més informació

Dades del llocSALA ESPAI D'ART MORITZ
Adreça: C/ de Mossèn Andreu, 17
Barri: Gavarra
Telèfon: 93 376 36 93
Informació: Horari: de dilluns a dissabte de 17 a 21h


Activitats programades en aquest lloc per als propers 7 dies


Activitats programades: 1

Exposició: "Concèntrica. 10 anys construint mirades fora d'òrbita"
Per tal de fer una retrospectiva sobre els deu anys de trajectòria del programa “Concèntrica. Mirades fora d’òrbita” es presenta una exposició on es recull els treballs i projectes que s’han creat i exhibint en aquest temps. Així com una acció performativa on el públic participant pugui conèixer la història dels antics cinemes de Cornellà, desapareguts en l’actualitat. Una exposició on la mirada passada i la futura s’entrecreuin per dibuixar un nou horitzó entorn a les arts audiovisuals, visuals i contemporànies a la nostra ciutat.

Inauguració exposició i jornades divendres 6 de juliol a les 19h.
Preu: Gratuït
Quan: Fins el 28 de setembre
Horari: 19:00h. - 21:00h.