Fitxa Activitat \

Descripció, lloc, data, horari...

XVI Concurs de Fotografia Amateur de Medi Ambient

Activitat: Medi ambient
Informació: El tema del concurs és la natura a casa.

L'objectiu d'aquest títol és fotografiar qualsevol aspecte natural present a les nostres llars.

Les fotografies en format paper s'han de presentar al Registre General de l'Ajuntament de Cornellà de Llobregat, pl. de l'Església, 1, Oficina d'Atenció al Ciutadà (OAC). L'horari de l'OAC és de dilluns a divendres, de 8:30 a 14:00h i de 16:30 a 19:30h.

Admissió d'obres: fins el dimecres 23 de maig de 2018
Quan: Fins el 23 de maig
Horari: 08:30h. - 19:30h.
Organitza: DEPARTAMENT DE MEDI AMBIENT
Documents:
Bases del Concurs


Dades del lloc


ESPAI ESPAI CIUTAT,
Barri: Cornellà

Activitats programades en aquest lloc per als propers 7 dies


Activitats programades: 5

Mercats del riure - 18è Festival Internacional de Pallassos de Cornellà
Lloc: Mercats de Sant Ildefons i Mercat de Marsans
Hora de les actuacions: 10:30h i 12:00h

Les pallasses i els pallassos arriben als mercats disposats a fer riure el personal: venedores, venedors, comerciants, compradors i públic en general. No us despisteu, que serà un matí especial, per riure i viure!
Al mercat de Sant Ildefons ens oferiran els seus espectacles la BALKAN PARADISE ORQUESTRA, KARCOCHA, ADRIAN SCHVARSTEIN i FANNY GIRAUD.
Al mercat de Marsans trobarem les propostes de BERGAMOTTO i LAPSO PRODUCCIONS.
Preu: Gratüits
Quan: 18 d´ octubre
Horari: 10:30h. - 13:00h.

La teva lluita és la meva lluita
Al llarg de tot el dia i a diferents ubicacions de la ciutat de Cornellà de Llobregat, taules informatives per mobilitzar la societat contra el càncer de mama. Es podran adquirir ulleres o polseres per contribuir solidàriament a aquesta lluita.
Quan: 19 d´ octubre

Cercavila Clownic! - 18è Festival Internacional de Pallassos de Cornellà
Inici: Mercat del Centre
Final: Plaça de Catalunya

Per donar el tret de sortida a un cap de setmana ple de espectacles arreu de la ciutat, no us perdeu la cercavila de pallasses i pallassos pels carrers de Cornellà!

Encapçalada per la BALKAN PARADISE ORCHESTRA, una banda formada per vuit dones amb una energia que s’encomana, seguits pels artefactes amb rodes de la Cia. LA TAL, els pallassos de REVOLUCLOWN, artistes imparables com ADRIÁN SCHVARSTEIN, KARCOCHA I BERGAMOTTO i algunes sorpreses més.

Poseu-vos el nas, o les sabates grosses, un barret o les galtes vermelles i apunteu-vos a la cercavila més esbojarrada per passar una estona d’allò més divertida!
Us esperem!!!
Preu: Gratüit
Quan: 19 d´ octubre
Horari: 18:00h. - 19:30h.

18è Festival Internacional de Pallassos de Cornellà. Memorial Charlie Rivel
La ciutat de Cornellà de Llobregat acollirà del 14 al 21 d’octubre de 2018 l’edició número 18 del Festival Internacional de Pallassos sota la direcció artística de Jordi Juanet “Boni”, qui prendrà el relleu a l’anterior director Tortell Poltrona. L’Ajuntament de Cornellà és l’organitzador del certamen bianual en una clara aposta per la cultura i en concret pel món del pallasso, que ja s’ha convertit en un tret característic de la ciutat des de la seva posada en marxa, l’any 1984. Boni, com és coneix als cercles artístics a Jordi Juanet, té per endavant el repte de mantenir el nivell assolit pel festival any rere any, i consolidar-lo com un dels més destacats del seu gènere a nivell mundial.
Una de les apostes de la propera edició serà donar més protagonisme a les noves generacions de joves pallassos i potenciar i fer més visible la presència de pallasses en la programació, perquè n’hi ha moltes de pallasses d’aquí i d’allà. El Festival és una excel·lent plataforma tant per donar a conèixer artistes de renom com per a aquells que comencen. Motiu pel qual es donarà suport a la coproducció d’un nou espectacle que s’estrenarà dins la programació, a través d’una convocatòria.
Es mantindran algunes de les senyes d’identitat del Festival com la gran Carpa de circ a la plaça de Catalunya, on té lloc la Gala inaugural i altres espectacles per al públic general i els escolars, i es donarà molta força als espectacles de carrer a diferents punts de la ciutat.
Preu: Consultar preus a la web.
Compra on-line
Quan: Fins el 21 d´ octubre

Setmana Rosa en commemoració del Dia Mundial del Càncer de Mama
SETMANA ROSA a Cornellà de Llobregat, amb actes que han organitzat diferents entitats i institucions de la ciutat, en commemoració del 19 d’octubre DIA MUNDIAL DEL CÀNCER DE MAMA.
Del 29 de setembre al 27 d'octubre.
Quan: Fins el 27 d´ octubre