Fitxa Activitat \

Descripció, lloc, data, horari...

XXI Trobada de gegants del Corpus

Activitat: Cultural, Cultural
Informació: 11:00 h. Activitats i jocs per a tothom.
12:00 h. Recepció colles convidades: Geganters de Sant Vicenç de Montalt, Colla Gegantera de Pallejà, Gegants de Mediona, Colla Gegantera de Manlleu, Associació Cultural Fal·lera Geganters de Tàrrega, Colla de Geg
Quan: 21 de maig
Horari: 11:00h. - 20:30h.
Organitza: FOMENT DE CULTURA POPULAR DE CORNELLA

Dades del lloc


PL DE L'ESGLÉSIA,
Barri: Centre

Activitats programades en aquest lloc per als propers 7 dies


Activitats programades: 2

Ballada de sardanes solidària
Ballada de sardanes solidària i mostra de cultura popular a la plaça de l'Església. Donatius i aportacions en benefici de la Marató de TV3.
Quan: 17 de desembre
Horari: 12:00h. - 14:00h.

Fira de Santa Llúcia
Cornellà celebra la VI Fira de Santa Llúcia, els dies 16 i 17 de desembre, amb un centenar de paradetes de productes típics nadalencs, al voltant de la plaça de l'Església. El circuit de la Fira de Santa Llúcia s’articula al voltant de la zona de l’Ajuntament, és a dir, la rambla Anselm Clavé, la plaça de l’Església i la plaça dels Enamorats, on s’hi podrà trobar tots aquells productes típics d’aquestes dates. A més, tal com ja es fa ver l’any passat, es tancarà el pas de vehicles a la zona institucional de la carretera d’Esplugues.
Hi haurà activitats paral·leles com petits concerts, tallers, degustacions gastronòmiques, sardanes o castellers, un camp de “futbet”, mini cars o pista de bàsquet.Durant tot el dia, a l’escenari de la plaça de l’Església hi hauran actuacions musicals i moltes més sorpreses.
Quan: Fins el 17 de desembre
Horari: 18:00h. - 21:00h.