Filtres

   
 • Cornellà
 • Almeda
 • Centre
 • Fatjó
 • Fontsanta
 • Gavarra
 • Lindavista
 • Pedró
 • Riera
 • Sant Ildefons
 • Fora Ciutat
4 activitats.

La Fotografía en l'Espai i l'Espai en la Fotografía - Concèntrica 2018


Taller de fotografia participativa. CitilabCornellà 9, 10, 11, 12 de juliol de 18:00h a 20:00h. Gratuït Donat el gran interès de la ciutadania cornellanenca per la fotografia i la seva aclaparadora expansió a través de mitjans i xarxes, volem realitzar un taller per als apassionats d’aquesta tècnica i art, on l’espai en sigui el protagonista. Una reflexió sobre l’experiència que posa en joc la fotografia entesa com a conjunt de pràctiques i llenguatges que conformen un espai, en el qual tothom d’alguna manera hi participa. A càrrec de Lola de Fez
Concèntrica. Mirades fora d'òrbita.

Quan: Fins el 12 de juliol
Hora: 18:00h. - 20:00h.
On: Centre Citilab
No et pots perdre

Agafa la Càmera i Vola - Concèntrica 2018


Concurs de curtmetratge. El recull del treball de diferents artistes durant els darrers anys, ens permet veure l’evolució del vídeo en els últims temps i observar la relació que ha experimentat amb altres disciplines com el cinema, la publicitat i Internet. En un moment en què sembla que tot ja s’ha inventat, cal parar atenció a la hibridació de tècniques i disciplines que s’està vivint dins el món artístic. En aquest sentit, i atenent a la immediatesa en què ens han endinsat la tecnologia i les xarxes socials, aquest concurs pretén que tant creadors locals com ciutadans amb interès per la imatge, facin una creació audiovisual al llarg de la setmana de les jornades d’aniversari. Tot apel•lant als recursos de filmació de què disposin i a la seva imaginació. Bases a www.conecntricaproject.com El lliurament premis i projecció del curt guanyador es farà a la “Puesta de Corto” el divendres 13 a les 21:30h al Camp de les Aigües.
Concèntrica. Mirades fora d'òrbita.

Quan: Fins el 13 de juliol
Hora: 19:00h. - 22:00h.
On: Sala Espai d'Art Moritz
No et pots perdre

"Puesta de Corto" - Concèntrica 2018


Projecció curts a l’aire lliure i concert amb Dj. Per les seves característiques, el curtmetratge és el terreny idoni per a experiències i projectes que destaquen per la seva originalitat, creativitat o risc. Aquest fet junt amb el desenvolupament tecnològic està dotat a la societat d’un ampli ventall de possibilitats per dur a terme treballs vinculats a les arts audiovisuals. Davant la proliferació de ciutadans vinculats de manera professional o aficionada al setè art, Concèntrica ha recollit diversos treballs d’antics i nous cineastes del municipi per tal de donar un espai d’exhibició a aquestes creacions. Lliurament premis i projecció del curt guanyador del Concurs “Agafa la càmera i vola”.
Concèntrica. Mirades fora d'òrbita.

Quan: 13 de juliol
Hora: 21:30h. - 23:45h.
On: Espai Esportiu Camp de les Aigües
No et pots perdre

Concert amb "Pálida" - Concèntrica 2018


Pálida és el projecte de música electrònica de José Garnelo, més conegut com Nelo. Bateja el seu projecte com Pálida perquè la considera una paraula bella, tant per la seva sonoritat com implicacions. Artista multidisciplinari i hiperactiu, després d'anys lliurat al noise rock a través de diferents formacions (Durarara!!, Sugar Overdose, Clover, Orquestra Metamovida), la seva curiositat el du a introduir-se de mica en mica en el món de l'electrònica a través de formacions com Animal Collective o Fuck Buttons. Pàlida és un projecte centrat en la música electrònica dels 2000, però que també beu de la psicodèlia i el shoegaze. I que pren el directe com la seva veritable raó de ser. I és així com Nelo crea intenses sessions en què els elements que conformen la seva música es donen la mà, per articular la catarsi i per arribar a l'emoció a través del ball.
Concèntrica. Mirades fora d'òrbita.

Quan: 13 de juliol
Hora: 23:00h. - 23:45h.
On: Espai Esportiu Camp de les Aigües