Filtres

   
 • Cornellà
 • Almeda
 • Centre
 • Fatjó
 • Fontsanta
 • Gavarra
 • Lindavista
 • Pedró
 • Riera
 • Sant Ildefons
 • Fora Ciutat
30 activitats.

Espectacles ALAIRE - Carrer Segarra - 18è Festival Internacional de Pallassos de Cornellà


La programació ALAIRE del festival oferirà espectacles de pallassos als carrers, a les places i als espais públics de Cornellà, totalment gratuïts. Sorpreses, màgia i somriures inundaran la ciutat. Veniu a gaudir-los! 11:00h - "Taller de circ multidisciplinari" - Kanaya Circ (Catalunya) 12:00h - "L'home bala" - Albart Vinyes (Catalunya)
Festival Internacional de Pallassos

Quan: 14 d´ octubre
Hora: 11:00h. - 13:00h.
On: C/ de la Segarra

Espectacles ALAIRE - Carrer Verge de Montserrat - 18è Festival Internacional de Pallassos de Cornellà


La programació ALAIRE del festival oferirà espectacles de pallassos als carrers, a les places i als espais públics de Cornellà, totalment gratuïts. Sorpreses, màgia i somriures inundaran la ciutat. Veniu a gaudir-los! 11:00h - "Circ a les golfes" (Taller de Circ) - Los Herrerita (Catalunya) 12:00h - "Revoluclown" - Revoluclown (Catalunya)
Festival Internacional de Pallassos

Quan: 14 d´ octubre
Hora: 11:00h. - 13:00h.
On: C/ de la Verge de Montserrat

Espectacles ALAIRE - Carrer Baltasar Oriol - 18è Festival Internacional de Pallassos de Cornellà


La programació ALAIRE del festival oferirà espectacles de pallassos als carrers, a les places i als espais públics de Cornellà, totalment gratuïts. Sorpreses, màgia i somriures inundaran la ciutat. Veniu a gaudir-los! 11:00h - "Taller de Botes" (Taller de Circ) - Circ de les Musaranyes (Catalunya) 12:00h - "Tri Circ" - Cirquet Confetti (Catalunya)
Festival Internacional de Pallassos

Quan: 14 d´ octubre
Hora: 11:00h. - 13:30h.
On: C/ de Baltasar Oriol
No et pots perdre

Gala Solidària ALAPISTA - El Festival amb Pallassos Sense Fronteres


Aquest any Pallassos sense Fronteres celebra el 25è aniversari i, per commemorar-ho, al Festival Internacional de Pallassos volem fer una gala especial. La primera Gala ALAPISTA tindrà un preu reduït de 6 euros per als adults i 3 euros per als infants i tota la recaptació anirà per finançar algun dels seus projectes. A la gala s’emetrà el vídeo commemoratiu i tindrem la botiga de marxandatge de Pallassos Sense Fronteres a l’entrada de la carpa. Les sabates gegants i els nassos vermells de Pallassos Sense Fronteres han viatjat a prop de 100 països en 450 expedicions, han dut a terme 7.009 actuacions i han fet riure a més de 2 milions de persones afectades per conflictes bèl·lics o catàstrofes naturals arreu del món.
Festival Internacional de Pallassos

Quan: 17 d´ octubre
Hora: 19:00h. - 20:45h.
On: PL de Catalunya

"Veus que no veus"- Cia. Pepa Plana


18è Festival Internacional de Pallassos de Cornella Espectacle per adults a partir de 15 anys. A partir dels anomenats números clàssics, ja va sent hora que algú hi posi la versió en femení. Com canvien i quin significat agafen quan es juguen des de dues pallasses en comptes de dos pallassos? Pepa Plana i Noël Olivé ens presenten “Veus que no veus”, una història que en si mateixa comporta dins seu unes quantes petites històries més, és a dir, les “situacions”, Situacions que esdevenen potser els moments més importants d’aquest trajecte còmic i poètic. Heus aquí, doncs, dues heroïnes del segle XXI intentant sobreviure a les situacions, clàssiques o no, que la seva condició de pallasses els ofereix.
Festival Internacional de Pallassos

Quan: 17 d´ octubre
Hora: 22:00h. - 23:00h.
On: Sala Ramon Romagosa (Patronat)

Mercats del riure - 18è Festival Internacional de Pallassos de Cornellà


Lloc: Mercats de Sant Ildefons i Mercat de Marsans Hora de les actuacions: 10:30h i 12:00h Les pallasses i els pallassos arriben als mercats disposats a fer riure el personal: venedores, venedors, comerciants, compradors i públic en general. No us despisteu, que serà un matí especial, per riure i viure! Al mercat de Sant Ildefons ens oferiran els seus espectacles la BALKAN PARADISE ORQUESTRA, KARCOCHA, ADRIAN SCHVARSTEIN i FANNY GIRAUD. Al mercat de Marsans trobarem les propostes de BERGAMOTTO i LAPSO PRODUCCIONS.
Festival Internacional de Pallassos

Quan: 18 d´ octubre
Hora: 10:30h. - 13:00h.
On: Espai ciutat
No et pots perdre

"Abandónate mucho" - Las XL


18è Festival Internacional de Pallassos de Cornella Espectacle per adults a partir de 15 anys. “Abandónate mucho” és el resultat d’un procés personal molt llarg i un temps d’assaig molt curt. Sorgeix de la necessitat d’expressar i compartir el que hem après, sota la sospita que tots participem del mateix. És un espectacle musicoteatral que desconstrueix el mite de l’amor romàntic, en un viatge sincer i divertit on ens descobrim com a princeses, copleras, ionquis, meditadores, seductores ... totes i cap. Des de la comprensió de la incomprensió. Amor sense fi!
Festival Internacional de Pallassos

Quan: 18 d´ octubre
Hora: 23:00h. - 23:50h.
On: Sala Ramon Romagosa (Patronat)

"Boris el Lleó robot" - Circatronic - 18è Festival Internacional de Pallassos de Cornellà


Boris, el robot lleó, i Leo, el seu company androide, són un parell de robots que van venir del futur perquè necessiten una cura per a un virus que els està afectant. Faran tot el possible per fer un espectacle de circ en què puguin obtenir sentiments humans purs. Un espectacle còmic, gestual, de circ i de titelles. Un conte steampunk sobre l’amor i els robots.
Festival Internacional de Pallassos

Quan: 19 d´ octubre
Hora: 18:00h. - 18:50h.
On: Centre Citilab

Cercavila Clownic! - 18è Festival Internacional de Pallassos de Cornellà


Inici: Mercat del Centre Final: Plaça de Catalunya Per donar el tret de sortida a un cap de setmana ple de espectacles arreu de la ciutat, no us perdeu la cercavila de pallasses i pallassos pels carrers de Cornellà! Encapçalada per la BALKAN PARADISE ORCHESTRA, una banda formada per vuit dones amb una energia que s’encomana, seguits pels artefactes amb rodes de la Cia. LA TAL, els pallassos de REVOLUCLOWN, artistes imparables com ADRIÁN SCHVARSTEIN, KARCOCHA I BERGAMOTTO i algunes sorpreses més. Poseu-vos el nas, o les sabates grosses, un barret o les galtes vermelles i apunteu-vos a la cercavila més esbojarrada per passar una estona d’allò més divertida! Us esperem!!!
Festival Internacional de Pallassos

Quan: 19 d´ octubre
Hora: 18:00h. - 19:30h.
On: Espai ciutat
No et pots perdre

"Juntos" - Fanny Giraud


18è Festival Internacional de Pallassos de Cornellà Espectacle per a tots els públics a partir de 6 anys. Es diu que des del nostre naixement estem tots a la recerca del bategar del cor de la nostra mare per sentir-nos serens davant de la nostra existència. Cadascú ho busca i ho fa a la seva pròpia manera. Per a la Sofia ballar i riure, tots junts, és apropar-se a aquesta respiració contínua. Li agradaria que la vida fos una festa constant, una unió sense pausa, una diversió sense fi. Us imagineu poder riure tota la vida? Un desig impossible?
Festival Internacional de Pallassos

Quan: 19 d´ octubre
Hora: 20:00h. - 20:55h.
On: Auditori Sant Ildefons
No et pots perdre

Gala ALAPISTA - 18è Festival Internacional de Pallassos de Cornellà


Espectacle per a tots els públics Presentadora Jimena Cavalletti – Argentina Músics Lapso Produccions – Andalusia Mossos de pista Cia Nezdames et Nezsieurs – França Artistes Claret Clown – Catalunya / Fanny Giraud – França / Gromic – Bèlgica Die Maiers – Alemanya / Joe de Paul – Canadà / Tim Tyler – Austràlia Pocs espais hi ha més acollidors per a un artista que la pista d’un circ; un espai màgic, podríem dir-ne l’espai natural on pallassos i pallasses poden desenvolupar tot el seu art envoltats pels espectadors, creant així una atmosfera difícil de superar. En aquesta edició hem recuperat la gala ALAPISTA!, que es repetirà cinc vegades durant la setmana i que per primera vegada serà dirigida i conduïda per una pallassa, Jimena Cavalletti, amb la música en directe dels sevillans Lapso Produccions. Un espectacle amb la participació d’artistes vinguts d’arreu: Nezdames et Nezsieurs –França–, Claret Clown (que presenta una versió molt personal del famós número de Charlie Rivel, dirigit pel també actor i pallasso Jordi Martínez) –Catalunya–, Fanny Giraud –França–, Gromic –Bèlgica–, Die Maiers –Alemanya–, Joe de Paul –Canadà–, Tim Tyler –Austràlia. No us ho perdeu, amics! Us hi esperem amb els braços oberts i un somriure d’orella a orella!
Festival Internacional de Pallassos

Quan: 19 d´ octubre
Hora: 20:00h. - 21:45h.
On: PL de Catalunya
No et pots perdre

"ErictheFred" - Chris Lynam


18è Festival Internacional de Pallassos de Cornella Espectacle per adults. Chris Lynam ha estat febrilment subvertint les tradicions del stand-up durant més de trenta anys. La seva reputació per un caos còmic imprevisible l’ha impulsat als quatre racons del globus. “ErictheFred” és una peça evocadora, encantadora i refermadora de la vida, que combina el clown clàssic, el cinema exquisit i una música original impressionant. Un artista enfurismat i avergonyit s’arrenca la disfressa per no tornar a actuar. En aquest punt d’inflexió, el seu propi agent provocador es posa en marxa, provocant diabòlicament i graciosament a somiar, a recordar, a enamorar-se, a atrevir-se, a seguir endavant ... o a posar fi a tot.
Festival Internacional de Pallassos

Quan: 19 d´ octubre
Hora: 22:00h. - 22:55h.
On: Sala Ramon Romagosa (Patronat)
No et pots perdre

"Tulipes" - Decopivolta


18è Festival Internacional de Pallassos de Cornellà Espectacle per tots els públics a partir de 13 anys. “TULIPES” és una comèdia irreverent d’estar per casa. Una proposta fresca i divertida on dues veïnes esguerrades donaran l’espectacle. A través de l’humor, amb uns personatges excèntrics i alhora quotidians, desitgen entrar a casa de tots els espectadors i mostrar les virtuts i els defectes de l’esser humà, tot acompanyat d’obres d’artialtarebosteria.
Festival Internacional de Pallassos

Quan: 19 d´ octubre
Hora: 23:00h. - 23:55h.
On: Auditori Sant Ildefons

Espectacles ALAIRE - Plaça esglèsia i voltants - 18è Festival Internacional de Pallassos de Cornellà


La programació ALAIRE del festival oferirà espectacles de pallassos als carrers, a les places i als espais públics de Cornellà, totalment gratuïts. Sorpreses, màgia i somriures inundaran la ciutat. Veniu a gaudir-los! 11:30h - "The Magomic show" - Gromic ( Bèlgica) - Plaça de l'Ajuntament 12:15h - "Tabernáculo" - Caspar (Regne Unit) - Plaça dels enamorats 12:45h - "Rojo" - Cia Mireia Miracle (Comunitat de Madrid) - Plaça de l'Ajuntament 13:15h - "Dans" - Adrian Schvarzstein (Catalunya) - Can Maragall 13:30h - "Wet Floor" - Cris-Is (Catalunya) - Plaça dels enamorats 18:00h - "El Gran Final" - Bucráa Circus (Catalunya/Argentina) - Plaça de l'Ajuntament
Festival Internacional de Pallassos

Quan: 20 d´ octubre
Hora: 11:30h.
On: PL de l'Església

Espectacles ALAIRE - Plaça Sant Ildefons - 18è Festival Internacional de Pallassos de Cornellà


La programació ALAIRE del festival oferirà espectacles de pallassos als carrers, a les places i als espais públics de Cornellà, totalment gratuïts. Sorpreses, màgia i somriures inundaran la ciutat. Veniu a gaudir-los! 11:00h - "Ni cap ni peus" - Circ Vermut (Catalunya) 12:00h - "The train... is gone!!!" - Loco Brusca (Argentina/Catalunya) 13:00h - "Beast of the theatre" - Chris Lynam (Regne Unit)
Festival Internacional de Pallassos

Quan: 20 d´ octubre
Hora: 11:00h. - 14:00h.
On: PL de Sant Ildefons

Espectacles ALAIRE - Plaça Pallars - 18è Festival Internacional de Pallassos de Cornellà


La programació ALAIRE del festival oferirà espectacles de pallassos als carrers, a les places i als espais públics de Cornellà, totalment gratuïts. Sorpreses, màgia i somriures inundaran la ciutat. Veniu a gaudir-los! 11:00h - "Taller de Circ" - Kanaya Circ (Catalunya) 11:30h - "Tot sol... i núvol" - Cia. Lepuant (Catalunya) 12:30h - "Plis Plas" - Cia Filigranes (Catalunya) 13:30h - "Trasla2" - Cia Trasla2 (Catalunya)
Festival Internacional de Pallassos

Quan: 20 d´ octubre
Hora: 11:00h. - 14:00h.
On: del Pallars
No et pots perdre

Gala ALAPISTA - 18è Festival Internacional de Pallassos de Cornella


Espectacle per a tots els públics Presentadora Jimena Cavalletti – Argentina Músics Lapso Produccions – Andalusia Mossos de pista Cia Nezdames et Nezsieurs – França Artistes Claret Clown – Catalunya / Fanny Giraud – França / Gromic – Bèlgica Die Maiers – Alemanya / Joe de Paul – Canadà / Tim Tyler – Austràlia Pocs espais hi ha més acollidors per a un artista que la pista d’un circ; un espai màgic, podríem dir-ne l’espai natural on pallassos i pallasses poden desenvolupar tot el seu art envoltats pels espectadors, creant així una atmosfera difícil de superar. En aquesta edició hem recuperat la gala ALAPISTA!, que es repetirà cinc vegades durant la setmana i que per primera vegada serà dirigida i conduïda per una pallassa, Jimena Cavalletti, amb la música en directe dels sevillans Lapso Produccions. Un espectacle amb la participació d’artistes vinguts d’arreu: Nezdames et Nezsieurs –França–, Claret Clown (que presenta una versió molt personal del famós número de Charlie Rivel, dirigit pel també actor i pallasso Jordi Martínez) –Catalunya–, Fanny Giraud –França–, Gromic –Bèlgica–, Die Maiers –Alemanya–, Joe de Paul –Canadà–, Tim Tyler –Austràlia. No us ho perdeu, amics! Us hi esperem amb els braços oberts i un somriure d’orella a orella!
Festival Internacional de Pallassos

Quan: 20 d´ octubre
Hora: 18:00h. - 19:45h.
On: PL de Catalunya
No et pots perdre

"La Carta" - Paolo Nani


18è Festival Internacional de Pallassos de Cornella Espectacle per a tots els públics a partir de 12 anys. Paolo Nani és un actor amb talent, un artista únic i un clown que ha fet riure durant anys per tot el món. A La carta ens explica la mateixa història en quinze maneres diferents: borratxo, estil cowboy, pel·lícula muda, sense mans, horror, cap enrere, circ, sorpresa, vulgar, màgic, etc. Però totes les variacions tenen dues coses en comú: mai no diu ni una paraula i el resultat és sempre divertit. Durant l’actuació, aviat es fa palès que la força de l’espectacle és el contacte entre l’actor i el públic que s’eleva a un ‘crescendo’ de jocs i sorpreses.
Festival Internacional de Pallassos

Quan: 20 d´ octubre
Hora: 19:30h. - 20:40h.
On: Sala Ramon Romagosa (Patronat)
No et pots perdre

Aga-Boom


18è. Festival Internacional de Pallassos Memorial Charlie Rivel Aga-Boom és un caos interactiu que porta a l’audiència a l’altre costat del mirall del funhouse, amb escandaloses timidesa i rialles sense restriccions. Aquesta explosió de 75 minuts de pura diversió familiar, tant per a nens com per a adults, és d’alta energia, i res que mai hagis vist abans. Anticipada: 18 € L’AUDITORI&TEATRE
Festival Internacional de Pallassos

Quan: 20 d´ octubre
Hora: 21:00h. - 22:30h.
On: Auditori de Cornellà
No et pots perdre

"Mr. Kebab" - Juan Callate


18è Festival Internacional de Pallassos de Cornellà Espectacle per adults a partir de 16 anys. “Mr. Kebab”, un espectacle que barreja humor absurd, surrealisme, jocs de paraules i una gran complicitat amb el públic. Un esdeveniment en si mateix que col·loca i descol·loca l’espectador de forma intel·ligent i elegant allà on regna la simplicitat i l’inesperat. Mr. Kebab, un mag de pare turc i mare de Reus, introdueix el públic al món del dadaisme, la idea que tot és anti: anti-màgia, anti-art, anti-públic i a partir d’aquesta base es dispara l’absurd.
Festival Internacional de Pallassos

Quan: 20 d´ octubre
Hora: 22:00h. - 23:10h.
On: Auditori Sant Ildefons
No et pots perdre

18è Festival Internacional de Pallassos de Cornellà. Memorial Charlie Rivel


La ciutat de Cornellà de Llobregat acollirà del 14 al 21 d’octubre de 2018 l’edició número 18 del Festival Internacional de Pallassos sota la direcció artística de Jordi Juanet “Boni”, qui prendrà el relleu a l’anterior director Tortell Poltrona. L’Ajuntament de Cornellà és l’organitzador del certamen bianual en una clara aposta per la cultura i en concret pel món del pallasso, que ja s’ha convertit en un tret característic de la ciutat des de la seva posada en marxa, l’any 1984. Boni, com és coneix als cercles artístics a Jordi Juanet, té per endavant el repte de mantenir el nivell assolit pel festival any rere any, i consolidar-lo com un dels més destacats del seu gènere a nivell mundial. Una de les apostes de la propera edició serà donar més protagonisme a les noves generacions de joves pallassos i potenciar i fer més visible la presència de pallasses en la programació, perquè n’hi ha moltes de pallasses d’aquí i d’allà. El Festival és una excel·lent plataforma tant per donar a conèixer artistes de renom com per a aquells que comencen. Motiu pel qual es donarà suport a la coproducció d’un nou espectacle que s’estrenarà dins la programació, a través d’una convocatòria. Es mantindran algunes de les senyes d’identitat del Festival com la gran Carpa de circ a la plaça de Catalunya, on té lloc la Gala inaugural i altres espectacles per al públic general i els escolars, i es donarà molta força als espectacles de carrer a diferents punts de la ciutat.
Festival Internacional de Pallassos

Quan: Fins el 21 d´ octubre
On: Espai ciutat
No et pots perdre

"Joe and Tim" - Tim and Joe


18è Festival Internacional de Pallassos de Cornella Espectacle per a tots els públics a partir de 6 anys. Després de 30 anys fent de solistes, Tim d’Austràlia i Joe de Canadà es descobreixen l’un a l’altre. Contrasten en alçada, aspecte, maneres i ritme, però en realitat tenen molt en comú. Un escenari buit amb un bastidor de roba, un micròfon i un ukelele... la simplicitat permet que la seva imaginació jugui al que ells volen. Un quadre amb una pintura es converteix en una galeria, el bastidor es converteix en un joc de compres, l’ukelele es converteix en un... ukelele. Tot sembla tenir sentit fins que fa un gir a l’esquerra... Un duo de clown internacional que combina talent i sentit de l’humor partint d’una aventura absurda.
Festival Internacional de Pallassos

Quan: Fins el 21 d´ octubre
Hora: 23:00h. - 00:00h.
On: Sala Ramon Romagosa (Patronat)

Espectacles ALAIRE - Plaça del Pallars - 18è Festival Internacional de Pallassos de Cornellà


La programació ALAIRE del festival oferirà espectacles de pallassos als carrers, a les places i als espais públics de Cornellà, totalment gratuïts. Sorpreses, màgia i somriures inundaran la ciutat. Veniu a gaudir-los! 11:00h - "Circ a les Golfes" - Los Herrerita (Catalunya) 11:30h - "Ramírez, un supervivent del segle XX" - Panettone Brothers (Catalunya) 12:30h - "Dans" - Adrian Schvarstein (Catalunya) 13:15h - "Wet Floor" - Cris-Is (Catalunya)
Festival Internacional de Pallassos

Quan: 21 d´ octubre
Hora: 11:00h. - 14:00h.
On: del Pallars

Espectacles ALAIRE - Plaça Sant Ildefons - 18è Festival Internacional de Pallassos de Cornellà


La programació ALAIRE del festival oferirà espectacles de pallassos als carrers, a les places i als espais públics de Cornellà, totalment gratuïts. Sorpreses, màgia i somriures inundaran la ciutat. Veniu a gaudir-los! 11:30h - "Pink Impact" - El Gran Rufus (Castella i Lleó) 12:15h - "La Karmesse" - Ale Risorio (Argentina) 13:00h - "Antes es mejor" - Javier Ariza (Castella i Lleó)
Festival Internacional de Pallassos

Quan: 21 d´ octubre
Hora: 11:30h. - 14:00h.
On: PL de Sant Ildefons

Espectacles ALAIRE - Plaça de l'esglèsia i voltants - 18è Festival Internacional de Pallassos de Cornellà


La programació ALAIRE del festival oferirà espectacles de pallassos als carrers, a les places i als espais públics de Cornellà, totalment gratuïts. Sorpreses, màgia i somriures inundaran la ciutat. Veniu a gaudir-los! 11:30h - "Mundos Paralelos" - Karcocha (Xile) - Plaça de l'Ajuntament 12:15h - "The Incredible Box" - La Tal (Catalunya) - Can Maragall 12:15h - "Clown Bergamotto Show" - Bergamotto (Itàlia/Catalunya) - Plaça dels Enamorats 13:00h - "Jekyll on ice" - Paolo Nani (Itàlia) - Plaça de l'Ajuntament
Festival Internacional de Pallassos

Quan: 21 d´ octubre
Hora: 11:30h. - 14:00h.
On: PL de l'Església
No et pots perdre

"Outono" - Pistacatro


18è Festival Internacional de Pallassos de Cornella Espectacle per a tots els públics a partir de 5 anys. Pistacatro presenta OUTONO, un espectacle sobre l’amistat, el pas del temps i el circ. Outono pretén fer a més una lectura positiva de la nostra professió, molt vinculada a la condició fisico-corporal des del prisma del circ, on els artistes caminen orientant la seva professió a activitats menys exigents en el plànol corporal, però necessàries i determinants en el projecte creatiu; estem parlant de pallassos, direcció d’escena i música.
Festival Internacional de Pallassos

Quan: 21 d´ octubre
Hora: 17:00h. - 18:10h.
On: Sala Ramon Romagosa (Patronat)
No et pots perdre

Gala ALAPISTA - 18è Festival Internacional de Pallassos de Cornellà


Espectacle per a tots els públics Presentadora Jimena Cavalletti – Argentina Músics Lapso Produccions – Andalusia Mossos de pista Cia Nezdames et Nezsieurs – França Artistes Claret Clown – Catalunya / Fanny Giraud – França / Gromic – Bèlgica Die Maiers – Alemanya / Joe de Paul – Canadà / Tim Tyler – Austràlia Pocs espais hi ha més acollidors per a un artista que la pista d’un circ; un espai màgic, podríem dir-ne l’espai natural on pallassos i pallasses poden desenvolupar tot el seu art envoltats pels espectadors, creant així una atmosfera difícil de superar. En aquesta edició hem recuperat la gala ALAPISTA!, que es repetirà cinc vegades durant la setmana i que per primera vegada serà dirigida i conduïda per una pallassa, Jimena Cavalletti, amb la música en directe dels sevillans Lapso Produccions. Un espectacle amb la participació d’artistes vinguts d’arreu: Nezdames et Nezsieurs –França–, Claret Clown (que presenta una versió molt personal del famós número de Charlie Rivel, dirigit pel també actor i pallasso Jordi Martínez) –Catalunya–, Fanny Giraud –França–, Gromic –Bèlgica–, Die Maiers –Alemanya–, Joe de Paul –Canadà–, Tim Tyler –Austràlia. No us ho perdeu, amics! Us hi esperem amb els braços oberts i un somriure d’orella a orella!
Festival Internacional de Pallassos

Quan: 21 d´ octubre
Hora: 17:00h. - 18:45h.
On: PL de Catalunya

Gran festa de Cloenda del Festival Internacional de Pallassos de Cornellà


Tindrem un gran fi de festa amb les Balkan Paradise Orchestra i la participació d’algunes de les pallasses i pallassos que han actuat al 18è. Festival Internacional de Pallassos i el gegant de Charlie Rivel, que ens dirà adéu abans de tornar cap a Cubelles. Us esperem per tancar aquesta edició amb molt de ritme i sense parar mai de riure!! La força de la Balkan Paradise Orchestra neix de l’energia i la tradició balcànica i esdevé una fanfàrria inusual, original i explosiva, formada per vuit músics amb un repertori festiu i metàl·lic que juga amb altres estils. Un laboratori de sons, ritmes i tradicions que regala espectacle i que genera empatia des del primer moment.
Festival Internacional de Pallassos

Quan: 21 d´ octubre
Hora: 19:00h. - 20:00h.
On: PL de Catalunya

Exposició "En presència del pallasso" - 18è Festival Internacional de Pallassos de Cornellà


Inauguració oficial: Dimarts 16 d'octubre a les 19:00h La idea del projecte és crear una exposició dedicada a l’art de diferents pallassos en actiu. Consistirà en una sèrie de retrats fotogràfics (a càrrec de Jesús Martínez Atienza) i literaris (textos de Marina Suleymanova i Cesc Martínez). Ens interessa descobrir els camins del pallasso: el seu vigor i la seva fragilitat, l’anhel de compartir, el poder d’improvisar, la seva passió, la seva gesta i el seu fracàs, la capacitat de transitar subtilment entre el fet còmic i el fet tràgic. Ens agradaria desvelar la seva conversa íntima i el seu somriure interior per fer-los visibles a l’espectador situat a l’altra banda de la càmera.
Festival Internacional de Pallassos

Quan: Fins el 25 d´ octubre
On: Sala Espai d'Art Moritz

Exposició Charlie Rivel, cubellenc il·lustre - Pallasso universal


18è Festival Internacional de Pallassos de Cornellà Fruit d’una col·laboració amb el museu de Charlie Rivel i l’Ajuntament de Cubelles, ciutat natal del Pallasso, podrem gaudir d’una exposició de fotografies així com alguns objectes de la col·lecció del genial artista, per tal que el públic pugui aprofundir en el Charlie pallasso i també en el Charlie més íntim. Trobareu alguns elements molt personals, documentació que poques vegades s’ha vist, així com programes d’actuacions arreu del mon, on queda palesa la dimensió de pallasso universal. No us perdeu aquesta petita joia extreta dels arxius del museu de Charlie Rivel de Cubelles per esser exposada a Cornellà.
Festival Internacional de Pallassos

Quan: Fins el 25 d´ octubre
On: Auditori Sant Ildefons