Filtres

   
 • Cornellà
 • Almeda
 • Centre
 • Fatjó
 • Fontsanta
 • Gavarra
 • Lindavista
 • Pedró
 • Riera
 • Sant Ildefons
 • Fora Ciutat
12 activitats.

CONCERT LÍRIC. Carles Pachón, baríton . Josep Buforn, piano.


Primera actuació d’aquest baríton català, nascut a Navàs (Berguedà), que ja ha obtingut un fort reconeixement internacional. Amb l’acompanyament del reconegut pianista Josep Buforn. Cicle “Música als Castells”, organitzat per la Fundació Castells Culturals de Catalunya i l’Ajuntament de Cornellà
Nits d'Estiu

Quan: 12 de juliol
On: Castell de Cornellà (Segle XI-XVII)

Concert de Pop-Rock amb "El Globo"


Rober i Rubén composen la lletra i posen els acords que fan que els temes de "El Globo" sonin amb aquesta essència fresca i juvenil, amb aquest toc dels vuitanta que tant ha influït en els seus gustos musicals.
Nits d'Estiu

Quan: 12 de juliol
Hora: 21:00h. - 22:00h.
On: Parc de Can Mercader

Concert amb el cantautor Dani Flaco


Després de més d’una dècada de kilòmetres i escenaris, amb set discs a les seves espatlles, Dani Flaco ens convida a un nou viatge. La seva trajectòria i passió per la professió ha desembocat en la posada en marxa d’una nova aventura que sens dubte marcarà un abans i un després a la seva carrera.
Nits d'Estiu

Quan: 12 de juliol
Hora: 22:00h. - 23:00h.
On: Parc de Can Mercader

St. ILDEFONS'S FESTIVAL: Street Ildefons Festival amb Jazzwoman


Mostra d’artistes locals (grups de ball i cantants), amb l’actuació final de JAZZWOMAN Cultura urbana, el hip hop, el grafiti, els vídeo jocs, la música... tallers oberts i gratuïts
Nits d'Estiu

Quan: 12 de juliol
Hora: 22:00h. - 23:50h.
On: C/ de l'Avellaner

Concert de flock-rock amb La Puça


Musics de la Bisbal d’Empordà porten a Cornellà el folf-rock d’autor més festiu per cantar i ballar. Els instruments de fusta i el carisme de tots els integrants, et porten a un concert sense guió.
Nits d'Estiu

Quan: 13 de juliol
Hora: 22:00h. - 23:00h.
On: PL de la Sardana

Can Mercader Festival


Una nova edició del Can Mercader Festival amb els grups Thy Omen: (Cornellá) ; Worth. (Barcelona); Scape Land (Chiclana de la Frontera- Barcelona) Daeria (Barcelona i Cornellà); 11 Bis (Cornellá); Joli Joker (València); Seek 'm All (Barcelonés) CRISIX (Igualada)
Nits d'Estiu

Quan: Fins el 14 de juliol
Hora: 00:00h. - 01:00h.
On: Parc de Can Mercader

Cinema a la fresca amb la comèdia "Toc toc"


Un grup de pacients coincideixen en la consulta d'un prestigiós psicòleg. A més del dia i hora de la cita una cosa més els uneix a tots: els sis sofreixen TOC (Trastorn Obsessiu Compulsiu). Però l'avió que porta al doctor sofreix un inesperat retard, la qual cosa els obliga a compartir una interminable espera fins que el doctor aparegui. Seran capaços de mantenir a ratlla les seves manies, impulsos, convulsions, obsessions i rituals durant l'espera? Director.- Vicente Villanueva (Espanya 2017) Intèrprets.- Paco Leon, Adrian Lastra. 95 minuts. Castellà
Nits d'Estiu

Quan: 17 de juliol
Hora: 22:00h.
On: PL de Catalunya

Concert amb Flamenco Boogie Project Combo


Lluís Coloma, un dels pianistes més actius del món del Blues i Boogie Woogie, Miguel Angel Pozo, guitarrista flamenc cornellanenc, de llarg i inquiet recorregut, Pep Pérez Cucurella, prestigiós baixista i Manolo Benitez, percussionista que fa caminar els temes com ningú, crearan un directe que no deixarà indiferent a ningú.
Nits d'Estiu

Quan: 17 de juliol
Hora: 22:00h.
On: Castell de Cornellà (Segle XI-XVII)

ELS PESCADORS DE L’ESCALA. Havaneres, cançons marineres i de taverna


Grup de música popular a cavall entre la tradició i el cant tradicional de la gent de mar de l’Empordà i les cançons inspirades en els llegendaris viatges a l’antiga Cuba. Els Pescadors de l’Escala, fundat el 1964, actualment és el grup de l’havanera i cançó de taverna més antic de Catalunya. Un bon moment per a assaborir un bon cremat de rom. Albert Prat, Veu, Acordió i Dir. Musical Jordi Cabarrocas, Contrabaix Quim Mas, Veu i Guitarra i Josep Cruanyes, Veu
Nits d'Estiu

Quan: 20 de juliol
Hora: 22:00h. - 23:00h.
On: Castell de Cornellà (Segle XI-XVII)

IMPRO HORROR SHOW (Teatre d’improvisació)


Planeta Impro ens presenta l'IMPRO SHOW HORROR. Estem preparats per un espectacle terroríficament divertit? Riure de les pors és la millor terapia per espantar-les. Humor improvisat per passar una estona d’allò més divertida! Espectacle per a tots els públics!
Nits d'Estiu

Quan: 20 de juliol
Hora: 22:00h. - 23:15h.
On: del Pallars

JAM IN FEST (Festa Reggae)


Sound Systems de la mà dels col•lectius Rebelmadiaq i Kusasi, amb la selecció musical a càrrec de Karlixx i Freedom Cry, i la veu dels artistes Miguel Arraigo, Alex Bass, Paula Bu, i alguna altra sorpresa més. Durant la jornada es portaran a terme activitats infantils i esportives per a tota la família, i podrem comptar amb servei de bar i tot el que ens faci falta per a compartir una tarda i una nit amb la música i cultura Reggae.
Nits d'Estiu

Quan: Del 20 de juliol al 21 de juliol
Hora: 17:00h. - 01:00h.
On: Espai Caní Ensinistrament Camp de les Aigües