Fitxa Activitat \

Descripció, lloc, data, horari...

TALLER: Percepció de la realitat. Veiem les coses com SOM, no com SÓN

Activitat: Biblioteques i lectura, Saludable
Informació:
La manera com percebem el nostre entorn, no és només un procés biològic, sinó que té a veure amb la manera com ens expliquem el món. Per això, la percepció té a veure amb qui som (la nostra educació, els nostres principis, els nostres interessos, etc.). En aquest taller mirarem de posar focus en aquesta interpretació per adonar-nos dels nostres prejudicis.

A càrrec: d’Alicia Navarro (psicòloga i mediadora familiar)
Públic: Joves i adults
Participació: Amb inscripció prèvia al web de la Xarxa de Biblioteques de Cornellà o telefònicament a la Biblioteca Central a partir del 18 de març
Quan: 29 d´ abril 2024
Horari: 19:00h. - 20:00h.
Organitza: XARXA DE BIBLIOTEQUES DE CORNELLÀ

Més informació

Dades del llocBIBLIOTECA CENTRAL DE CORNELLÀ (BCC)
Adreça: C/ de Mossèn Andreu, 15
Barri: Gavarra
Telèfon: 93 376 01 11
Fax: 93 376 09 00
Email: b.cornella.c@diba.cat
Web: https://biblioteques.cornella.cat/biblioteques/#bib-central


Activitats programades en aquest lloc per als propers 30 dies


Activitats programades: 6

Exposició de les fotografies del XX Concurs de Fotografia Amateur de Medi Ambient
Fins al divendres 28 de juny podreu veure les 85 millors fotografies presentades al XX Concurs de Fotografia Amateur de Medi Ambient que han fet 34 autors i autores. El tema del concurs ha estat “OBJECTIU ZERO RESIDUS. REDUÏM, RECICLEM, REUTILITZEM”
Quan: Fins el 28 de juny 2024

CREA... ACCIÓ!: "Juguem amb el surrealisme"

En aquest taller creatiu explorarem les diferents realitats i enigmes que es troben dins les obres de Salvador Dalí i d’altres surrealistes i descobrirem les tècniques que utilitzaven els artistes surrealistes per expressar-se, entre elles la fotografia. A través de la fotografia surrealista descobrirem una visió nova i diferent de la realitat. Els participants realitzaran il·lusions òptiques amb un mòbil o càmera.

Dins el cicle d’estiu: SI NO HO SÉ, M’HO IMAGINO. Avui fa... 2024: Centenari del moviment surrealista

A càrrec de Petra Vlasman (fotògrafa i artista)
Públic: Famílies amb infants de 9 a 12 anys
Participació: Inscripcions obertes a la web de la Xarxa de Biblioteques de Cornellà o telefònicament a la Biblioteca Central

Quan: 04 de juliol 2024
Horari: 18:00h. - 19:00h.

A LLEGIR EM CONVIDES!:“Explora Mots”

Amb les paraules creem històries, fem ritmes, componem cançons... Jugarem amb les paraules i escriurem el nostre conte en equip.
Activitats dirigides a infants entre 7 i 11 anys. Totes les sessions comencen a les 18:00 h i requereixen inscripció prèvia.
Quan: 09 de juliol 2024
Horari: 18:00h. - 19:00h.

CREA... ACCIÓ!: "Objecte, matèria i tinta. Experimentem amb el gravat"

Som en l’Any Tàpies, i per commemorar el centenari del seu naixement, us proposem un taller creatiu per apropar-nos a la figura d’aquest gran creador.
Us proposem un joc creatiu per experimentar amb el procediment pictòric del gravat i les seves possibilitats expressives.
Jugarem amb els objectes i la seva representació, treballarem i intervindrem el suport de les planxes, posant en valor el seu caràcter matèric i escultòric, per després estampar-les sobre paper, obtenint així la seva empremta.

Dins el cicle d’estiu: SI NO HO SÉ, M’HO IMAGINO. Avui fa... 2024: Celebrem l’Any Tàpies

A càrrec de Catàrtic
Públic: Famílies amb infants de 6 a 12 anys
Participació: Inscripcions obertes a la web de la Xarxa de Biblioteques de Cornellà o telefònicament a la Biblioteca Central

Quan: 11 de juliol 2024
Horari: 18:00h. - 19:00h.

CREA... ACCIÓ! "Lletrejant.Il·lustrar l'alfabet, amb paraules dibuixades i dibuixos escrits"

Prendrem l’abecedari com a punt de partida per capgirar els sentits, seguint la manera surrealista d’artistes com Duchamp, la poesia visual de Joan Brossa, el joc entre realitat o ficció que aprendrem de Joan Fontcuberta. Investigarem en el món del disseny i la il·lustració, servint-nos de tècniques com el collage, el frottage i el dibuix, per reescriure i redefinir les paraules a partir de les cerques a diccionaris, amb la finalitat de crear obres úniques i, en conjunt, un llibre d’artista.

Dins el cicle d’estiu: SI NO HO SÉ, M’HO IMAGINO.

A càrrec de Mireia Córdoba (especialista en disseny gràfic)
Públic: Famílies amb infants a partir de 7 anys
Participació: Inscripcions obertes a la web de la Xarxa de Biblioteques de Cornellà o telefònicament a la Biblioteca Central

Quan: 18 de juliol 2024
Horari: 18:00h. - 19:00h.

EXPOSICIÓ “Màscares, dibuixos, quadres, rostres”

Encisat des de sempre per l’art de l’antiguitat es podrà veure una recopilació de les diferents etapes de l’artista. Roma, Tibet, Japó i Xina, però sobretot la cultura hindú i la civilització grega han marcat la trajectòria creativa de l’artista local Joan Vidal.

A càrrec de Joan Vidal
Públic: Joves i adults

Quan: De l' 01 de juliol 2024 al 31 de juliol 2024