Fitxa Activitat \

Descripció, lloc, data, horari...

Hija de la luna. Tribut a Mecano

Activitat: Cultural
Informació:
Reviu una època inoblidable, rendint el millor tribut a Mecano, una de les bandes més importants de la història del pop espanyol. Protagonitzat per Robin Torres, participant del concurs La Voz 2015, d’una gran semblança física i vocal amb Ana Torroja.

Preu: Compra on-line
Quan: 18 de setembre
Horari: 20:00h. - 21:00h.
Organitza: AUDITORI DE CORNELLÀ
Documents:
Altra documentació

Més informació

Dades del llocAUDITORI DE CORNELLÀ
Adreça: C/ d'Albert Einstein, 51
Barri: Almeda
Telèfon: 93474 02 02
Email: auditori@procornella.cat
Web: http://www.auditoricornella.com/


Activitats programades en aquest lloc per als propers 30 dies


Activitats programades: 6

Cornellà Creació Fòrum: Juan José Delgado

Juan José Delgado, actual Global Chief Digital Officer d'Estrella Galicia i exdirectiu d’Amazon. Va ser el director d’Amazon Marketing Services pel Sud d’Europa entre 2014 i 2017 i responsable directe d’esdeveniments comercials com el Black Friday o el Prime Day. La seva intervenció porta per títol “Nous models de negocis digitals”.

Presenta: Sergi Fuster, director general d'ArqTeria
Preu: Compra on-line
Quan: 29 d´ octubre
Horari: 13:30h. - 16:00h.

Buhos. Teràpia col·lectiva

Aquest és el primer espectacle per a teatres de Buhos, un dels grups d’èxit del panorama musical del país. Una obra musical inèdita que et convida a un procés de treball interior i d’evolució personal. Un mètode curatiu de l’ànima a través de la sàtira, la reflexió, la crítica sense embuts i, sobretot, l’humor.

Preu: Compra on-line
Quan: 06 de novembre
Horari: 20:00h. - 21:00h.

La habitación de María. Amb Concha Velasco (CANCEL·LAT)

ESPECTACLE CANCEL·LAT
Preu: Compra on-line
Quan: 13 de novembre
Horari: 19:00h. - 20:00h.

Entre Copas

Protagonitzada pel televisiu Juanjo Artero, Patxi Freytez, Ana Villa i Miriam Cabeza.
Què passa quan tens quaranta i tants i t'adones que ningú tornarà a tutejar-te? Miguel i Andrés, dos amics de tota la vida, s'enfronten a aquesta pregunta cada un a la seva manera. Miguel és un divorciat reprimit, escriptor frustrat i pessimista. Andrés un actor fracassat a punt de casar-se. Tots dos decideixen realitzar un viatge com a comiat de solter i arrosseguen les seves inseguretats de copa en copa intentant sentir-se vius fins que es troben amb l’Amaia i la Terra que introdueixen el desequilibri en les seves vides.
'Entre copas' és una d'aquestes històries petites, plenes de detalls i de vida, així la defineix la seva autora i directora Garbi Losada. Una comèdia en aparença blanca, divertida i serena, però que conforme avança es mostra plena de càrregues de profunditat que, per moments, la tornen inquietant i relliscosa, afegeix Losada.

Consulta més informació sobre la possibilitat de canviar entrades de l'espectacle 'La habitación de María'.

Preu: Compra on-line
Quan: 14 de novembre
Horari: 19:00h. - 20:00h.

Cornellà Creació Fòrum: Ana Berenguer i Manuela Carmena

Sessió en format diàleg sota el títol "Gestión municipal". Hi participen:
*Ana Berenguer, experta en desenvolupament econòmic i social principalment a través de l’elaboració de polítiques públiques innovadores que pretenen reduir la desigualtat econòmica i social i crear creixement inclusiu. Fins a juliol de 2019 ha ocupat el càrrec de vicepresidenta d’Anàlisi i Estudis en NYCEDC, l’oficina econòmica de la ciutat de Nova York.
*Manuela Carmena, advocada laboralista i jutgessa emèrita. Va exercir de vocal del Consell General del Poder Judicial entre 1996 i 2001, prèviament a la seva incursió en la política municipal. L’any 2015 va obtenir l’alcaldia de Madrid després de presentar-se com a cap de llista a la candidatura ciutadana Ahora Madrid.

Presenta: Antonio Balmón, alcalde de Cornellà de Llobregat.

Preu: Compra on-line
Quan: 19 de novembre
Horari: 13:30h. - 16:00h.

Lazarillo de Tormes. El Hechizo del Lazarillo, amb Rafael Álvarez, El Brujo

“Mai oblidaré el Lazarillo”, així ho afirma un dels actors que millor ha encarnat el personatge de Lazarillo de Tormes, Rafael Álvarez, El Brujo, qui connecta a la perfecció amb l’essència d’aquest “descarat”. Li apassiona recitar les seves aventures en versió de Fernando Fernán Gómez, qui va saber captar l’esperit del Lazarillo. Un meravellós relat i una joia literària.

Preu: Compra on-line
Quan: 21 de novembre
Horari: 19:00h. - 20:00h.