Fitxa Activitat \

Descripció, lloc, data, horari...

INVITACIÓ TEATRE. (PIN)OCCHIO, el viatge de l’ànima.

Activitat: Cultural
Informació: Des de Factoria SI us convidem a veure l’espectacle (PIN)OCCHIO, el viatge de l’ànima, d’Orlando Whales.

“(PIN)OCCHIO: EL VIATGE DE L’ÀNIMA és una desconstrucció del clàssic de Carlo Collodi que va més enllà de la identitat personal i col·lectiva. L’obra travessa la societat postmoderna del segle XXI i l’auge de la postveritat, per a situar-nos davant del gran enigma existencial de l’ànima. Despertem en un món ple de titelles i mentiders, un món on la mentida i la manipulació han estat normalitzades. Tant ens hem acostumat a viure autoenganyats, que ser humans comença per adonar-nos que no som titelles. Aquesta voluntat de viure i de ser lliure és la que impulsa (PIN)OCCHIO a iniciar un viatge apassionant.”

Un espectacle de dansa, dansa teatre i teatre de gest, inspirat pel cinema mut de Charles Chaplin, la dansa butoh de Kazuo Ohno, i el pensament de Friedrich Nietzsche, Byung-Chul Han i Pier Paolo Pasolini.

Aquesta vegada podeu triar dos dies! O venir tots dos! Seran els dies 01 i 02 de febrer, en ambdós casos a les 20:00 h, a l’Auditori Sant Ildefons.

Com sempre a Factoria SI, l’activitat és gratuïta. Només cal que escriviu a infoauditorisi@aj-cornella.cat, indicant la quantitat d’invitacions que desitgeu, i deixant un nom de contacte.


Preu: Gratuït
Quan: 16 de febrer 2024
HORARI: 20:00h.
Organitza: DEPARTAMENT DE CULTURA

Dades del llocAUDITORI SANT ILDEFONS
Adreça: Pl Carles Navales, s/n (C/ Almogavers)
Barri: Sant Ildefons
Telèfon: 93 471 12 42