Fitxa Activitat \

Descripció, lloc, data, horari...

Exposició Nisaah Cicle de sensibilització sobre les Persones Refugiades

Activitat: Cultural, Juvenil, Infantil, Biblioteques i lectura, Patrimoni cultural, Cooperació i solidaritat, La Dona, Educativa
Informació: Exposició Nisaahde l’Associació Catalana per la Pau. Amb aquesta exposició, es pretén donar visibilitat la força i el paper actiu de tot un col•lectiu, a través d'històries individuals d'apoderament. Dona la visió de quatre històries diferents des de la mirada de quatre dones que han trencat amb els rols i trajectòries que d'elles s'esperaven, transformant també la perspectiva del seu rol en la societat.
Quan: Fins el 28 de juny
Horari: 16:00h. - 20:30h.
Organitza: DEPARTAMENT DE COOPERACIÓ I SOLIDARITAT

Dades del llocBIBLIOTECA MARTA MATA (BMM)
Adreça: C/ de Rubió i Ors, 184
Barri: Centre
Telèfon: 93 480 06 02
Email: b.cornella.mmg@diba.cat
Web: http://www.cornella.cat/biblioteques/ca/index.asp


Activitats programades en aquest espai per als propers 7 dies


Activitats programades: 4

EXPOSICIÓ FOTOGRÀFICA: “Trans-forma: transitant emocions”
Què és ser una dona? Què és ser un home? Aquesta exposició neix d’un treball amb set dones trans, a través d’uns tallers de fotografia participativa, en els quals elles van manifestar què les preocupava i què volien mostrar a la societat.
Quan: Fins el 29 de setembre
BIBLIOTECA MARTA MATA (BMM)

Exposició fotogràfica "Pors i fòbies"

Al llarg de la seva història els essers humans han patit pors i fòbies. Algunes d’elles comprensibles (les aranyes) i d’altres (com la fòbia a les paraules llargues o hipopotomonstrosesquipedaliofòbia) potser no tant.
En aquesta exposició fotogràfica es podran veure las representacions plàstiques d’algunes d’elles, copsades per les mirades de tres fotògrafs: Olga Torres Diaz, Montserrat de la Casa Martín i Jaume González Cuadrat.

L’acte d’inauguració de l’exposició serà el dia 13 de setembre a les 18.30 h.

Quan: Fins el 30 de setembre
BIBLIOTECA MARTA MATA (BMM)

DISSABTES FAMILIARS “La Lluna en un cove”
Cançons de falda i històries del Sol, la Lluna i els estels, per explicar als més menuts què hi fan tots dalt del cel! Un planeta avorrit i una Lluna que està trista són alguns dels protagonistes d'aquesta sessió que ens portarà a viatjar per les estrelles.
A càrrec: de Berta del Poblet
Públic: Adreçat a infants de 6 a 36 mesos acompanyats d’un adult

Quan: 30 de setembre
Horari: 11:00h.
BIBLIOTECA MARTA MATA (BMM)

CLUB LLEGIR L’ÒPERA:“Eugene Onegin” de Piotr Ílitx Txaikovski
Nova sessió del club que apropa als usuaris de les biblioteques públiques al món de l’òpera. Coordinat amb la programació de la Temporada 2023/24 del Gran Teatre del Liceu, es comentaran un seguit d’obres a partir del seu visionat o audició. A càrrec de Montserrat Galícia (escriptora)
Quan: 02 d´ octubre
Horari: 18:30h. - 19:30h.
BIBLIOTECA MARTA MATA (BMM)