Fitxa Activitat \

Descripció, lloc, data, horari...

CAPS DE SETMANA SENSE COTXES_Fem invents reciclats

Activitat: Medi ambient, Familiar
Quan: 28 de maig
Horari: 11:30h. - 14:00h.
Organitza: AJUNTAMENT DE CORNELLÀ

Més informació

Dades del lloc


C/ DE LA MIRANDA,
Barri: Gavarra

Activitats programades en aquest lloc per als propers 7 dies


Activitats programades: 1

XSST !! Juguem abaixant el volum
Conjunt d'activitats (talleres, manualidades, conta contes) inclusive per a tothom on es prioritza la tranquil·litat i el silenci de l'entorn.
- Animàlia: Activitat única que proposa unir el joc amb la natura per a la socialització entre persones, amb 30 jocs de fusta natural dissenyats i construïts manualment i pintats pels millors dissenyadors per proporcionar una activitat original i una estètica impactant transportant a tota la família a la selva amazònica per superar proves d'intel·ligència, destresa i equilibri.
- Art de les Bombolles de Sabó: Activitat Familiar per jugar a crear bombolles de sabó gegants. L’Art de les bombolles és una activitat familiar on grans i petits descobriran el món de les bombolles dins d’un espai delimitat amb tanques de fusta i molinets de colors!
- Mia. La contacontes: Contes explicat i/o cantats per fer front a les pors, viure les emocions, fomentar la imagianció, gaudir de la narracio oral i promoure la lectura dels més petits als mes grans.
- Mini-Construccions: Peces gegants, que permeten explorar la creativitat i la destresa a base de la construcció d’estructures i de formes diverses que muntaran els infants.
- Mimo.
Preu: Gratuït.
Quan: 11 de juny
Horari: 10:00h. - 13:00h.