Fitxa Activitat \

Descripció, lloc, data, horari...

El Ardor

Activitat: Cultural
Informació: El ardor és un discurs que busca la immortalitat dels outsiders, desheretats, salvatges o marginats. Una peça entre la dansa, el teatre i la performance en què Cortés escenifica el seu cos com una flama encesa i les seves paraules com fletxes, fins a convertir-se ell mateix en el cos de l’ardor.
Preu: 5,65 €
Compra on-line
Quan: 18 de març
Horari: 19:00h. - 20:00h.
Organitza: DEPARTAMENT DE CULTURA
Documents:
Programa


Dades del llocAUDITORI SANT ILDEFONS
Adreça: Pl Carles Navales, s/n (C/ Almogavers)
Barri: Sant Ildefons
Telèfon: 93 471 12 42


Activitats programades en aquest lloc per als propers 7 dies


Activitats programades: 2

FESTA DE PRIMAVERA 2023. Mucha Muchacha
En aquest taller, Mucha Muchacha obre el seu procés de creació a un grup de dones, amb més o menys vinculació amb la dansa. Un taller en què la companyia convida les participants a ballar la seva versió de la haka neozelandesa amb l'objectiu de crear un espai de trobada, sororitat i empoderament femení, tant individual com col•lectiu, a través de la dansa.

Mucha Muchacha és una companyia de dansa que treballa des de la contemporaneïtat, en relació amb el context actual de les arts vives, dialogant-hi i incorporant-hi altres formes de llenguatge que potencien el contacte i la proximitat amb l’espectador, sempre amb un fort compromís amb la innovació escènica.
Preu: Gratuït. Inscripcions a: activitats.dansametropolitana@gmail.com
Quan: 25 de març
Horari: 18:00h. - 21:00h.

Taller: Al teu costat fem una llar segura.
Activitat en el marc del programa ENFORTIR CORNELLÀ, una iniciativa per posar en valor els sòlids pilars sobre els que se sustenta la societat cornellanenca per afrontar el futur amb garanties fruit del treball comunitari i de la col·laboració ciutadana, dels agents socials, les entitats i els col·lectius locals.
Taller: Al teu costat fem una llar segura.
A càrrec de Mossos d'Esquadra i Televida
Quan: 30 de març
Horari: 11:00h. - 12:00h.