Fitxa Activitat \

Descripció, lloc, data, horari...

Dissabte Familiar “Llibres a la mà”

Activitat: Biblioteques i lectura
Informació:
Sessió de contes narrada amb llibres a la mà. Un recorregut per diversos contes creats i pensats per als infants més petits de casa. Alguns són de cartoné, d'altres pop up, d'altres de tela... Veniu a descobrir-los!

A càrrec: de Gisela Llimona
Públic: Adreçat a infants a partir de 6 a 36 mesos acompanyats d’un adult
Participació: Accés lliure

Quan: 24 de setembre
Horari: 11:00h. - 12:00h.
Organitza: XARXA DE BIBLIOTEQUES DE CORNELLÀ
Documents:
Altra documentació

Més informació

Dades del llocBIBLIOTECA MARTA MATA (BMM)
Adreça: C/ de Rubió i Ors, 184
Barri: Centre
Telèfon: 93 480 06 02
Email: b.cornella.mmg@diba.cat
Web: http://www.cornella.cat/biblioteques/ca/index.asp


Activitats programades en aquest espai per als propers 7 dies


Activitats programades: 1

Exposició “Payasas, Bártulos y Cachivaches” de Merche 8A
Aquesta exposició rescata dades i fragments de la vida de les pallasses de qui no en teníem notícies. Una aventura on cada troballa, per petita que sigui, és un triomf contra l’oblit de la memòria d’aquestes dones, una fita que les i ens rescata de la invisibilitat històrica, en definitiva, un acte de justícia poètica.
Visibilitzar-les a través de fotografies, cartells, objectes, vestuaris i tota mena de “bártulos y cachivaches” és una manera d’apropar-les al públic dotant-les de corporeïtat i de referències tangibles.

Merche Ochoa (Catalunya)
Nascuda a La Rioja, s’estableix el 1998 a Barcelona, on realitza la seva vida professional com a pallassa, directora i pedagoga. Com a pedagoga, exerceix a diferents escoles de Barcelona i festivals internacionals, així com per a professionals arreu del món i organitzacions de pallassos d’hospital. Forma part de l’equip docent del Màster de Mediació. Col·labora amb Pallassos sense Fronteres, Pallasses sense Fronteres i Save the Children. Treballa com a pallassa de forma ininterrompuda des de 1990. El 2011 funda l’espai d’investigació i formació “El Rinclowncito”. El 2014 rep el Premio Nacional de Circo.
Preu: Gratuït
Vídeo
Quan: Del 06 d´ octubre al 27 d´ octubre
BIBLIOTECA MARTA MATA (BMM)