Fitxa Activitat \

Descripció, lloc, data, horari...

Cia. VdeBanana: Los Mutandine

Activitat: Cultural
Informació: Els Mutandine, tres germans mafiosos de poca munta, apareixen a la plaça, amb mateixa aparença, igual vestuari, idèntic bigoti, clòniques ulleres i bessons barrets. Ningú sap què fan o cap a on van.
Solament diferenciats per la seva estatura, que resulta ser inversament proporcional a la seva maldat, edat i intel•ligència.
La seva estètica italiana i la seva preparació física deixen intuir el públic que seran partícips del típic espectacle de circ, però res més lluny, això és diferent, això és... una altra cosa.


Preu: Gratuït
Quan: 29 de maig
Horari: 12:00h. - 13:00h.
Organitza: DEPARTAMENT DE CULTURA

Dades del lloc


C/ DE L'AVELLANER,
Barri: Sant Ildefons

Activitats programades en aquest lloc per als propers 7 dies


Activitats programades: 2

THE BEATBOYS (Beatles tribut band) en concert
Des de que el 2001 Raúl Maldonado i Jonathan Gimeno van començar l’experiència de tocar Beatles per diversió, la cosa no ha fet més que créixer. The Beatles és un tribut amb especial cura de l’essència del quartet anglès. Per això, van comptar amb el suport d’un guitarra malalt de Beatles i un bateria amb una llarga experiència en diferents bandes. Dels petits locals van passar a tocar en esdeveniments més importants, destacant la seva participació en la Barcelona Beatles Weekend, i la més important a la International Beatleweek de Liverpool, on van tenir molt bona crítica per part del públic anglosaxó.
Jonathan Gimeno: Baix Raul Maldonado: Guitarra Jordi Llongueras: Guitarra Hèctor Garcia: Bateria Ricard González : teclats

Preu: Gratuït
Quan: 02 de juliol
Horari: 00:00h. - 22:30h.

ST. ILDEPHON'S FESTIVAL
El proper dia 2 de Juliol torna el St. Ildephon's Festival! El carrer Avellaner tornarà a omplir-se de festa amb activitats per a petits i grans.

De 18.00h a 21.00h- Tallers infantils i familiars.;

19h, Espectacle familiar: l'Home Bala (cia. Albert Vinyes), on veurem un pallasso excèntric convertit en munició de l'artilleria del seu canó.

20h Espectacle familiar: Capitana Morgana (Cia. Soldenit), on pirates, sardinetes, una bandera amb una calavera i la Capitana Morgana, són els ingredients d'un espectacle amb molt humor per als més petits.

21h Imaginat 2, xou de màgia (Niñas del Mago), amb dues magues que il·lusionaran als més petits i faran retornar la il·lusió d'abans als més grans.

22.30h. Concert amb The Beatboys (Beatles tribut band), concert tribut al mític grup The Beatles.

Tot això al carrer Avellaner el dia 2 de Juliol a partir de les sis de la tarda... Us hi esperem!

Organitzat: Gabinet tècnic d'innovació urbana i social, Ajuntament de Cornellà.


Preu: Gratuït
Quan: 02 de juliol
Horari: 18:00h. - 23:59h.