Fitxa Activitat \

Descripció, lloc, data, horari...

Israel Fernández i Diego del Morao en concert - FAFCC2022

Activitat: Cultural
Informació: A Israel Fernández i Diego del Morao formen una de les parelles més capdavanteres del flamenc actual. A Israel coexisteixen dos mons: l'antic i el contemporani. Aconsegueix rejovenir el cant d'antany per dotar-ho d'elements nous. Diego per la seva banda és capaç de mantenir lescola familiar de la seva saga, sonar antic i modern al mateix temps.
Ens presentaran “Amor” que és el nom que dóna títol a l'últim treball discogràfic, és l'obra més personal del jove cantaor toledà i l'avantsala del proper treball discogràfic del geni de Jerez. A Amor trobem una manera molt personal de fer flamenc sustentat sobre els pilars més arrelats, però les formes ens fan traslladar-nos a èpoques passades.
Israel posa de manifest sentir el seu cor imposant la seva musicalitat en cada estil traient a la llum la seva faceta lletrista. Per la seva banda, Diego construeix a través de la seva guitarra tots els fonaments per fer costat de la millor manera possible a les particulars formes d'Israel.
“Amor” amaga una història entre dues persones que s'estimen. Ens endinsa en sentiments tan trobats i alhora tan units com l'amor i l'odi, el riure i el plor, la proximitat i la distància o l'alegria i la pena. Una història de passió narrada a través dels cants.
Preu: Consultar a la web
Compra on-line
Quan: 14 de maig
Horari: 20:00h. - 22:00h.
Organitza: COORD. DE ENTIDADES FLAMENCAS Y ANDALUZAS DE CORNELLA, DEPARTAMENT DE CULTURA, AUDITORI DE CORNELLÀ
Documents:
Cartell
Programa

Imatges:


Més informació

Dades del llocAUDITORI DE CORNELLÀ
Adreça: C/ d'Albert Einstein, 51
Barri: Almeda
Telèfon: 93474 02 02
Email: auditori@procornella.cat
Web: http://www.auditoricornella.com/


Activitats programades en aquest lloc per als propers 7 dies


Activitats programades: 1

El Festival d’art flamenc de Catalunya comença el 13 de maig i les entrades ja estan disponibles
La ciutat tornarà a ser la capital del flamenc un any més durant el mes de maig per acollir a artistes de primer nivell i també noves generacions. El Festival de Arte Flamenco de Cornellà arriba a la 38a edició entre el 13 de maig i el 4 de juny. El divendres, 13 de maig, a les 19.30h a la biblioteca Central tindra lloc la inauguració oficial de amb la conferència: “CENTENARIO DEL CONCURSO GRANADINO DEL 22, LA GRAN EFEMÉRIDE FLAMENCA DE ESTE AÑO”, a càrrec de Francisco Hidalgo.
El Festival d’art flamenc de Catalunya comença el 13 de maig i les entrades ja estan disponibles
Quan: Fins el 06 de juny