Fitxa Activitat \

Descripció, lloc, data, horari...

Exposició “Dones dibuixant i migrant. El viatge amb perspectiva de gènere.”

Activitat: Juvenil, Biblioteques i lectura, La Dona
Informació: A través dels còmics Estamos todas bien, d’Ana Penyas, Sansamba, de Susanna Martín i El buen padre de Nadia Hafid, es mostren ens diferents moments del viatge i l’experiència migrant: partida, trajecte i arribada/arrelament.

Gràcies a la intimitat que projecten les seves històries (més properes o llunyanes), les tres autores possibiliten la nostra identificació amb els personatges i la seva condició migratòria, més enllà de generacions i llocs d’origen. Aquesta instal•lació forma part de l’exposició Vinyetes migrants, Vinyetes migrants, Còmic, migració i memòria, comissariada per David F.de Arriba i Lilianna Marín de Mas, un projecte del Museu de la història de la immigració de Catalunya de Sant Adrià del Besós.
Del 8 al 27 de novembre.
Dilluns a divendres de 15.30 a 20.30h, i dimarts i dissabtes de 10 a 14h.Més info:
comics@aj-cornella.cat
IG:@cornellacomic


Quan: Fins el 27 de novembre
Organitza: DEPARTAMENT DE JOVENTUT

Dades del llocBIBLIOTECA MARTA MATA (BMM)
Adreça: C/ de Rubió i Ors, 184
Barri: Centre
Telèfon: 93 480 06 02
Email: b.cornella.mmg@diba.cat
Web: http://www.cornella.cat/biblioteques/ca/index.asp


Activitats programades en aquest espai per als propers 7 dies


Activitats programades: 4

Exposició Comerços Verds
Exposició sobre comerços que promouen un consum més sostenible, promovent l'ús de productes que ajuden a reduir la generació de residus o oferint productes de proximitat i ecològics.
Quan: Fins el 10 de desembre
BIBLIOTECA MARTA MATA (BMM)

Exposició “Comerç verd”

Els consumidors, en fer compres, fomentem una mena o altra de consum. Aquesta exposició vol fer-nos adonar que és possible i necessari que les nostres tries tinguin en compte la sostenibilitat per al medi ambient.

Accés lliure.


Quan: Fins el 10 de desembre
BIBLIOTECA MARTA MATA (BMM)

Club de lectura Llegir el teatre “Prostitución”, d’Albert Boronat

El club de lectura “Llegir el teatre” és un club on es treballen obres teatrals de tots els temps vinculades a la programació del Teatre Nacional de Catalunya de la temporada 2021/2022.

En aquesta sessió concretament es llegirà Prostitución, d’Albert Boronat, una obra que neix al carrer per arribar als escenaris, un teatre documental que pretén apropar al públic la veu, l’emoció i les vivències de les seves protagonistes: les prostitutes. I de cara a la segona sessió pel mes de març es llegirà Macbett d’Eugène Ionesco.

A càrrec de: Montserrat Galícia
Aforament limitat. Inscripcions a la web de les biblioteques de Cornellà o telefònicament a la Biblioteca Marta Mata.

Quan: 14 de desembre
Horari: 18:30h. - 19:30h.
BIBLIOTECA MARTA MATA (BMM)

Exposició de pintura “Andrés García Perales”

Andrés García Perales (Cornellà de Llobregat, 1961-2020) fou un apassionat dels animals i la natura i del respecte i cura d’aquesta. Tant és així, que es va dedicar a transmetre la seva passió per ella a través d'olis, amb l'objectiu d'evocar en l'observador la mateixa passió pels llocs i animals que pintava. En la seva obra, intimista i personal, destaquen també els detalls que ens rememoren els colors i la llum dels seus quadres, invitant a l'observador a formar part dels moments que plasma.

Accés lliure.

Quan: Fins el 20 de desembre
BIBLIOTECA MARTA MATA (BMM)