Fitxa Activitat \

Descripció, lloc, data, horari...

Conferència inaugural i presentació Llibre “Refugiats Climàtics” a càrrec de Miguel Pajares

Activitat: Juvenil, Cooperació i solidaritat
Informació: Iniciem el programa de la 21a edició de la Fira de la Solidaritat amb la conferència del Miguel Pajares, llicenciat en ciències biològiques i doctor en Antropologia Social, president de la Comissió Catalana d’Ajuda al Refugiat (CCAR).
Tindrem el plaer de presenciar la presentació del seu darrer llibre “Refugiats Climàtics”; un llibre que s’endinsa al dilema sobre la consideració per les persones refugiades que són expulsades dels seus respectius països per conseqüència del canvi climàtic.


Quan: 15 d´ octubre
Horari: 19:30h. - 21:00h.
Organitza: DEPARTAMENT DE COOPERACIÓ I SOLIDARITAT

Dades del llocAUDITORI SANT ILDEFONS
Adreça: Pl Carles Navales, s/n (C/ Almogavers)
Barri: Sant Ildefons
Telèfon: 93 471 12 42


Activitats programades en aquest lloc per als propers 7 dies


Activitats programades: 1

Exposició: “Les dones alimenten al món”
Per la XXIa Fira de la Solidaritat i la Cooperació que celebrem la segona quinzena d’octubre a Cornellà, tindrem l’exposició “Les dones alimenten el món” d’Entrepueblos, exposada a l’Auditori de Sant Ildefons durant els dies de la Fira de Solidaritat.

Les dones són les protagonistes de la sobirania alimentària.

L'alimentació és indissociable de la supervivència humana. El seu descobriment i evolució correspon a un llarg procés de recerca i creació històricament encapçalat per les dones. Des de la invenció de l'agricultura, peça clau en aquesta matèria, elles han experimentat hibridant llavors; seleccionant el comestible del no comestible; preservant aliments, inventant i refinant la dietètica, l'art culinari i els seus instruments.
Horaris de visita: de dilluns a divendres, de 15:30h a 20:30 h. i dimarts i dissabte, de 10:00h a 14:00h.

Quan: Fins el 31 d´ octubre