Fitxa Activitat \

Descripció, lloc, data, horari...

EXPOSICIÓ DE PINTURA 'FORMES I COLORS'

Activitat: Biblioteques i lectura
Informació:
De Rosi Díaz Antúnez (Cornell’Art Traços)

La Rosi Díaz Antúnez va arribar gairebé per casualitat a les classes de la María Pilar Gómez de Miguel. Fa uns quinze anys els seus fills eren els qui assistien als tallers de pintura de Cornell’Art Traços i un estiu, al taller que es feia al Parc de Can Mercader hi havia un quadre que se’ls resistia. La Rosi va mirar d’ajudar-los i, amb la guia de la María Pilar, va gaudir tant de l’experiència que ella mateixa va començar a rebre classes.
Aquesta és l’exposició sobre la seva evolució dins l’associació. A la mostra es pot veure el seu aprenentatge, la seva disciplina i el gust per la superació. Durant aquest temps, des de l’entitat -ubicada al barri de Sant Ildefons i que enguany complirà 35 anys d’història-, han treballat plegades temes i estils molt variats: el Quixot, Ramon Casas, Gustav Klimt, el Greco, el puntillisme, el modernisme... En les festes del Pilar d’enguany, volem compartir amb tothom que la vulgui admirar, la bona energia que desprenen la pintura i la seva pràctica.

Coordinació: Maria Pilar Gómez de Miguel (directora de Cornell’Art Traços)
Assistència a l’exposició: Lliure circulació amb el compliment de les mesures de prevenció

Quan: Fins el 23 d´ octubre
Organitza: XARXA DE BIBLIOTEQUES DE CORNELLÀ
Documents:
Altra documentació

Més informació

Dades del llocBIBLIOTECA SANT ILDEFONS (BSI)
Adreça: Pl Carles Navales, s/n (C/ Almogavers)
Barri: Sant Ildefons
Telèfon: 93 471 12 42
Email: b.cornella.si@diba.cat
Web: http://www.cornella.cat/biblioteques/ca/index.asp


Activitats programades en aquest lloc per als propers 7 dies


Activitats programades: 1

TALLER DE MAQUILLATGE TERRORÍFIC

“Ens preparem per Tots Sants”
Voleu saber com crear efectes terrorífics a partir del maquillatge? Apreneu a pintar ferides monstruoses, ferides fantasmagòriques, i altres efectes esglaiadors d’impacte total! Amb el que practiqueu al taller, una mica de creativitat i amb recursos que podeu trobar per casa vostra, la disfressa de Tots Sants us quedarà de por!

A càrrec de Silvia Ribera (maquilladora professional)
Públic: Infants a partir de 7 anys
Participació: Aforament limitat. Inscripcions a partir del 20 setembre a la web de les biblioteques de Cornellà o telefònicament a la Biblioteca Sant Ildefons.

Quan: 28 d´ octubre
Horari: 18:00h. - 19:00h.