Fitxa Activitat \

Descripció, lloc, data, horari...

Cia.Pentina el gat: Vers per on. poesia Pop

Activitat: Cultural, Infantil, Familiar
Informació: La Núria Freixa té un llibre de poemes sense enquadernar. Poemes sobre personatges i llocs de la nostra infantesa, sobre les estacions de l'any, sobre alguns dels jocs i joguines populars que els nostres pares jugaven amb els seus amics, amb la família... Aquest llibre ha caigut ara en mans dels Pentina el gat. I ara tenen un problema: tots els poemes escampats, versos perduts, paraules amagades... i una cantant que rima a tota hora. Veurem si els Pentina el Gat són capaços de reconstruir el llibre de poemes de la Núria i amb la seva música i les seves cançons convertir-lo en el primer concert de poesia pop: Vers per on.

Edat Recomanada: a partir de 6 anys

Preu: 5,25€
Compra on-line
Quan: 17 d´ octubre
Horari: 12:00h. - 13:00h.
Organitza: DEPARTAMENT DE CULTURA
Documents:
Programa


Dades del llocAUDITORI SANT ILDEFONS
Adreça: Pl Carles Navales, s/n (C/ Almogavers)
Barri: Sant Ildefons
Telèfon: 93 471 12 42


Activitats programades en aquest lloc per als propers 7 dies


Activitats programades: 1

Exposició: “Les dones alimenten al món”
Per la XXIa Fira de la Solidaritat i la Cooperació que celebrem la segona quinzena d’octubre a Cornellà, tindrem l’exposició “Les dones alimenten el món” d’Entrepueblos, exposada a l’Auditori de Sant Ildefons durant els dies de la Fira de Solidaritat.

Les dones són les protagonistes de la sobirania alimentària.

L'alimentació és indissociable de la supervivència humana. El seu descobriment i evolució correspon a un llarg procés de recerca i creació històricament encapçalat per les dones. Des de la invenció de l'agricultura, peça clau en aquesta matèria, elles han experimentat hibridant llavors; seleccionant el comestible del no comestible; preservant aliments, inventant i refinant la dietètica, l'art culinari i els seus instruments.
Horaris de visita: de dilluns a divendres, de 15:30h a 20:30 h. i dimarts i dissabte, de 10:00h a 14:00h.

Quan: Fins el 31 d´ octubre