Fitxa Activitat \

Descripció, lloc, data, horari...

Tapa de FESTA MAJOR

Activitat: Cultural
Informació: Establiments de restauració adherits a la campanya serviran la tapa de Corpus a preus populars des de l’inici de la festa fins el mes d’agost per tal d’evitar aglomeracions.
Més informació al web municipal i xarxes socials.
Quan: Fins el 31 d´ agost
Horari: 19:00h. - 22:00h.
Organitza: AJUNTAMENT DE CORNELLÀ

Dades del lloc


ESPAI ESPAI CIUTAT,
Barri: Cornellà

Activitats programades en aquest lloc per als propers 7 dies


Activitats programades: 2

Graffiti “Estimar sense etiquetes”
El 28 de juny és el dia Internacional per als drets del col•lectiu LGTB, amb aquest pretext diferents recursos per a joves de la ciutat ens ajuntem per a crear un mural col•lectiu amb l'objectiu de commemorar aquest dia i reivindicar els drets del col•lectiu.

Els joves participen de manera voluntària en un taller en el qual decidiran que plasmar en el mural, per a això comptaran amb l'acompanyament durant tot el procés d'un grafiter professional que acabarà de donar forma i cocrear amb els diferents grups el projecte final.

Al voltant del 28 de juny els diferents grups anirem passant per la paret seleccionada perquè al final del dia tothom que passi pugui gaudir del mural col•lectiu que han creat joves de tota la ciutat de manera conjunta.

Unes setmanes abans del 28 de juny trobareu bancs amb la bandera LGTBI a diferents barris de la ciutat; els i les joves han volgut representar la bandera prop dels seus recursos de referència, per remarcar que son espais lliures de violència i LGTBIfòbia.

Per a poder veure el resultat final podeu seguir-nos en les nostres xarxes socials, així descobrireu la ubicació dels bancs i podreu veure el procés del mural col•lectiu que dóna veu a les i els joves de Cornellà:

Espai Jove Sant Ildefons: @espaijovesantildefons
Espai Jove Riera Centre: @espaijoverieracentre
Club Sanfeliu-Sant Ildefons@casaljovesfsi
Oficina Jove i Punt a l’Institut@cornellajove

Quan: 28 de juny
Horari: 08:00h. - 21:00h.

Tapa de FESTA MAJOR
Establiments de restauració adherits a la campanya serviran la tapa de Corpus a preus populars des de l’inici de la festa fins el mes d’agost per tal d’evitar aglomeracions.
Més informació al web municipal i xarxes socials.
Quan: Fins el 31 d´ agost
Horari: 19:00h. - 22:00h.