Fitxa Activitat \

Descripció, lloc, data, horari...

Inauguració virtual XV Mostra del Grup de Pintors de Cornellà

Activitat: Cultural, Patrimoni cultural
Informació: Un cop més, el Castell acollirà una nova mostra del Grup de Pintors de Cornellà. I en aquesta ocasió, la inauguració de l’exposició serà en format digital. Us esperem a les xarxes socials del Museu Palau Mercader per donar el tret de sortida a la mostra, amb Joan Fernàndez, Cap del Departament de Patrimoni Cultural, Pilar Ruiz Palacios, en representació del Grup de Pintors de Cornellà, i Antonio Balmón, Alcalde.
Lloc: Instagram @museupalaumercader / Facebook @museumercader
Quan: 08 d´ abril
HORARI: 20:00h.
Organitza: DEPARTAMENT DE PATRIMONI CULTURAL

Dades del lloc


ESPAI ACTIVITAT VIRTUAL,
Barri: Cornellà

Activitats programades en aquest lloc per als propers 7 dies


Activitats programades: 7

PÍNDOLES DE LA VIDA: “Les vacunes de la COVID-19”

Repassarem l’evolució de l’epidèmia des que van aparèixer els primers casos a casa nostra per comprovar com la vacuna és l’única opció que tenim per recuperar la normalitat a curt i mig termini. Comentarem els diferents tipus de vacuna que hi ha i els reptes per resoldre: aconseguir que les vacunes arribin a tot el planeta, i la seva eficàcia contra les noves variants del virus.

Daniel Arbós, llicenciat en biologia, es dedica al periodisme i la comunicació científica. Col•labora amb diferents mitjans de comunicació com els programes “Versió RAC1” i els “Matins de TV3” i al diari “Ara”. Ha publicat, entre d’altres: “Amb l’aigua al coll”, una novel•la satírica sobre les teràpies alternatives, i “14 maneres de destruir la humanitat”, que repassa diverses amenaces per a l’espècie humana, incloses les pandèmies.

Plataforma virtual: Instagram Live
A càrrec de: Daniel Arbós
Públic: AdultsQuan: 14 d´ abril
Horari: 18:00h. - 19:00h.

LABORARUM: L’esport com a professió
Continua el programa Laborarum amb un nou taller que tractarà el món de l’esport.
En aquesta sessió es proporcionaran recursos i itineraris formatius i professionals per dedicar-se al món dels esports.
Amb la participació del Departament d’Esports de l’Ajuntament de Cornellà de Llobregat, es mostrarà que l’esport no és només un hobby, també es pot convertir en la nostra professió.
Si vols saber els diferents ensenyaments esportius i quines opcions tens al teu abast per fer de l’esport la teva professió, el Departament d’Esports t’ho explica. No t’ho perdis, informa’t i fes realitat els teus objectius.
Connecta’t amb les ROJ a L’esport com a professió!

Més informació i inscripcions a: rojcornella@aj-cornella.cat

Quan: 14 d´ abril
Horari: 17:30h. - 19:30h.

CURS: VOLUNTARIAT I ACOMPANYAMENT A INFANTS I FAMÍLIES EN SITUACIÓ DE VULNERABILITAT
Des del Punt de Voluntariat i en col•laboració amb l'Associació Benestar i Desenvolupament (ABD) s’ha organitzat un curs acreditat i subvencionat sobre VOLUNTARIAT I ACOMPANYAMENT A INFANTS I FAMÍLIES EN SITUACIÓ DE VULNERABILITAT.

El calendari del curs serà els dies 15, 16 i 22 d'Abril, en l'horari de 10 a 14h. Es farà online mitjançant la plataforma ZOOM

Aquest curs forma part del Cicle de Voluntariat, campanya del Punt de Voluntariat, on es vol reconèixer la gran tasca que desenvolupen les persones voluntàries i donar visibilitat i suport als projectes de voluntariat de Cornellà.

Per a més informació, podeu dirigir-vos al PUNT VOLUNTARIAT I SOLIDARITAT: puntvolisol@gmail.com

Quan: 15 d´ abril
Horari: 10:00h. - 14:00h.

VA DE CONTES: “Vint-i-dos”

(Especial Sant Jordi)

Què hi ha al darrere del gran dia? Quins secrets s'amaguen a la Cort Reial? El vint-i-dos d'abril, el rugit del drac la terra va fer tremolar; els veïns, inquiets, se'n van adonar; la bèstia tenia massa gana. El vent, el sol i el Rei, de por es van amargar i de cop tot gris es va tornar.
La princesa, rumia que rumiaràs, a un arbre es va enfilar, pensa que pensaràs, un pla va elaborar, cavil•la que cavil•laràs a Sant Jordi va avisar i, junts, aquesta llegenda van engendrar.

Plataforma virtual: Instagram Live
A càrrec de: Mon Mas
Públic: Infants a partir de 4 anys
Participació: Accés lliure

Quan: 16 d´ abril
Horari: 18:00h. - 19:00h.

Cercle de lectura
A través de l’Instagram de les Nits Insòmnia es podrà votar el llibre que es comentarà al Cercle de lectura de les Nits Insòmnia. T’hi apuntes?Dia. Dissabte 17 d’abril.
Hora: 22:30h.
Activitat virtual.

Inscripcions
Quan: 17 d´ abril
Horari: 22:30h. - 23:59h.

COMUNITAT LECTORA “Amb D de dona”

Us convidem a formar part del grup de lectura “Amb D de dona”: un espai on compartir i comentar novel•les d’escriptores, amb títols seleccionats per a cada mes. És més que un club de lectura, és una comunitat a través del mòbil on parlem de literatura escrita per dones.

Per inscriure-us només cal baixar l’aplicació Tellfy al vostre mòbil o tauleta i, un cop instal•lada, buscar-hi la comunitat “Amb D de dona”. La possibilitat de participar és immediata un cop que s'aprova la teva sol•licitud i tindràs disponibles els missatges anteriors per no quedar-te mai enrere respecte al grup.

El primer llibre a comentar serà “Carol”, de Patricia Highsmith. La trobada virtual serà cap a la segona quinzena d’abril i la data es decidirà entre els participants de la comunitat.

Qualsevol dubte tècnic es pot adreçar a la Biblioteca Sant Ildefons.

Plataforma virtual: Tellfy
A càrrec d’Anna Maria Vilallonga (escriptora i crítica literària)
Públic: Adults
Participació: Inscripcions obertes

Quan: Fins el 18 d´ abril
Horari: 00:00h. - 19:00h.

PÍNDOLES TIC: Ús del correu electrònic per a principiants

Aprendrem les opcions habituals per fer servir el correu electrònic, organitzar-lo i enviar documents i imatges.

Plataforma virtual: Jitsi Meet
A càrrec de l’Associació Mit


Quan: 19 d´ abril
Horari: 18:30h. - 19:30h.