Fitxa Activitat \

Descripció, lloc, data, horari...

Xerrada: Còmic i superherois.

Activitat: Cultural, Juvenil, Social, Biblioteques i lectura, Altres, Educativa
Informació: El booktuber Barbilla&cia impartirà una xerrada sobre el món del còmic, les seves preferències en l'àmbit dels superherois i el gènere d'acció. Tot això, anirà acompanyat d'un torneig de videojocs. Adreçat a públic adolescent.
Quan: 07 de novembre
Horari: 18:00h. - 20:00h.
Organitza: DEPARTAMENT DE JOVENTUT

Dades del llocBIBLIOTECA MARTA MATA (BMM)
Adreça: C/ de Rubió i Ors, 184
Barri: Centre
Telèfon: 93 480 06 02
Email: b.cornella.mmg@diba.cat
Web: http://www.cornella.cat/biblioteques/ca/index.asp


Activitats programades en aquest espai per als propers 7 dies


Activitats programades: 1

Exposició “Payasas, Bártulos y Cachivaches” de Merche 8A
Aquesta exposició rescata dades i fragments de la vida de les pallasses de qui no en teníem notícies. Una aventura on cada troballa, per petita que sigui, és un triomf contra l’oblit de la memòria d’aquestes dones, una fita que les i ens rescata de la invisibilitat històrica, en definitiva, un acte de justícia poètica.
Visibilitzar-les a través de fotografies, cartells, objectes, vestuaris i tota mena de “bártulos y cachivaches” és una manera d’apropar-les al públic dotant-les de corporeïtat i de referències tangibles.

Merche Ochoa (Catalunya)
Nascuda a La Rioja, s’estableix el 1998 a Barcelona, on realitza la seva vida professional com a pallassa, directora i pedagoga. Com a pedagoga, exerceix a diferents escoles de Barcelona i festivals internacionals, així com per a professionals arreu del món i organitzacions de pallassos d’hospital. Forma part de l’equip docent del Màster de Mediació. Col·labora amb Pallassos sense Fronteres, Pallasses sense Fronteres i Save the Children. Treballa com a pallassa de forma ininterrompuda des de 1990. El 2011 funda l’espai d’investigació i formació “El Rinclowncito”. El 2014 rep el Premio Nacional de Circo.
Preu: Gratuït
Vídeo
Quan: Del 06 d´ octubre al 27 d´ octubre
BIBLIOTECA MARTA MATA (BMM)