La Setmana

L'Agenda amb les activitats destacades de la setmana a Cornellà de Llobregat

No et pots perdre...

Aquesta setmana les activitats més destacades a Cornellà

Aquesta setmana

destaquem a Cornellà

Campanyes

Les activitats de Cornellà agrupades en cicles
 • Festival Internacional de Pallassos

  El Festival Internacional de Pallassos 'Memorial Charlie Rivel' torna a la nostra ciutat amb els millors pallassos i companyies de l'escena nacional i internacional.

  Festival Internacional de Pallassos

  Festival Internacional de Pallassos

 • Cornellà Escènica

  Cornellà Escènica és la programació d'arts escèniques de l'Ajuntament de Cornellà de Llobregat. Música, teatre, dansa...i un especial protagonisme de les activitats adreçades al públic infantil i familiar.

  Cornellà Escènica

  Cornellà Escènica

 • Nits Insòmnia

  'Nits Insòmnia' és un programa d'oci nocturn adreçat als joves entre 16 i 35 anys, que té com a objectiu promoure una alternativa d'oci i temps lliure amb caràcter lúdic, participatiu i de relació fomentant la utilització de recursos i espais públics de què disposa la ciutat.

  Nits Insòmnia

  Nits Insòmnia

Espais destacats

Consulta les activitats que es fan a aquest espais
Parc de Can Mercader
Biblioteca Central de Cornellà
Parc Esportiu Llobregat
Parc de la Infanta

Últimes notícies

L'actualitat de Cornellà de Llobregat

EL 19È FESTIVAL INTERNACIONAL DE PALLASSOS DE CORNELLÀ-MEMORIAL CHARLIE RIVEL PRESENTA MÉS DE 65 ESPECTACLES I ACTIVITATS A 20 ESPAIS DE LA CIUTAT

 • 23-09-2022

La 19a edició del Festival Internacional de Pallassos de Cornellà-Memorial Charlie Rivel, organitzat per l'Ajuntament de Cornellà de Llobregat amb la direcció artística d'AlaPista!, presenta la seva programació amb la participació de més de 100 artistes de 52 companyies d'arreu del món, i es repartirà per 20 espais diferents de la ciutat.

Més informació »

EXPOSICIÓ "ENFORTIR CORNELLÀ", UNA MIRADA ALS PROJECTES DE FUTUR

 • 23-09-2022

L' exposició es podrà visitar a partir del 29 de setembre, a la plaça Europa, i fins al 6 de novembre. La mostra presenta totes aquelles iniciatives municipals que s'han desenvolupat en els darrers anys i els projectes de futur per garantir el progrés de la ciutat i el benestar de tots els seus habitants, a més de posar en valor la implicació ciutadana en molts.

Més informació »

LA MAJORIA DE LA POBLACIÓ SE SENT MOLT O BASTANT SATISFETA DE VIURE A CORNELLÀ

 • 23-09-2022

L’Ajuntament de Cornellà ha presentat les dades d’una nova enquesta de satisfacció sobre els serveis municipals, realitzada a la primavera per l’empresa GESOP. Els resultats evidencien que gairebé el 87% de la població es mostra molt o bastant satisfeta de viure a Cornellà.

Més informació »

CORNELLÀ SE SUMA A LA SETMANA EUROPEA DE L'ENERGIA SOSTENIBLE

 • 23-09-2022

L'Ajuntament de Cornellà participa a la campanya de sensibilització que se celebra a Europa del 26 al 30 de setembre de 2022, per a conscienciar la societat de la necessitat d'implementar el nou model energètic basat en eficiència energètica, producció d'energia d'origen renovable i el paper clau de la ciutadania i les comunitats en aquest nou model.

Més informació »

Bloc de l'Alcalde