Filtres

   
 • Cornellà
 • Almeda
 • Centre
 • Fatjó
 • Fontsanta
 • Gavarra
 • Lindavista
 • Pedró
 • Riera
 • Sant Ildefons
 • Fora Ciutat
4 activitats.
No et pots perdre

Dijous Gras - Arribada de Sa Majestat el Rei Carnestoltes


17:15 hores: Actuació de la Cia. Més Tumàcat amb l’espectacle “Tumàcat Music Xou

Els Més Tumàcat s'han proposat acabar amb l’avorriment del món

Per aquest motiu han fet un beuratge fantàstic. Han afegit imaginació, pallassos, humor i música per fer de la seva fórmula un espectacle on petits i grans viureu una hora de viatges al·lucinants, ganyotes impossibles i melodies de tots els colors.

En definitiva, han creat una fórmula que ens convida tot ballant a deixar les cares de peix bullit i l’avorriment i sortir amb ells a gaudir del concert!

 

18:15 hores: Arribada i pregó de Sa Majestat el Rei.


CARNESTOLTES

Quan: 16 de febrer
Hora: 17:15h. - 19:45h.
On: PL de l'Església
No et pots perdre

Gran cercavila i concurs de comparses del Carnestoltes 2023


- 17:00 hores: a la Plaça de Catalunya, convocatòria de comparses participants al Concurs de comparses del Carnestoltes 2023 a Cornellà de Llobregat. - 17:45 hores: Arribada a la capçalera de la rua de Sa Majestat Rei Carnestoltes amb la seva carrossa. - 18:00 hores: Inici del recorregut de la cercavila de Carnestoltes 2023 amb el següent itinerari: Inici carrer Bonestar (a l’alçada de la plaça Catalunya), avinguda Sant Ildefons, carrer República Argentina, carrer Mossèn Andreu, arribada a la Plaça Catalunya. - Durant l’arribada de comparses: Animació musical amb DJ Send0, a l’escenari de plaça de Catalunya. - Al voltant de les 20:30 hores: Sa Majestat el Rei Carnestoltes farà públic el veredicte del jurat amb les comparses guanyadores de les 5 categories de premis patrocinats per l’Associació de Comerciants Cornellà Compra a Casa (Cada un dels premis, consistirà en un guardó de record de la categoria guanyada i una tarja de compra de l’Associació Cornellà Compra a Casa carregada amb un import de 500’00,- € per fer servir als comerços de la ciutat adherits): Millor coreografia / Millor animació musical / Disfressa millor confeccionada / Disfressa més original / Disfressa de temàtica més actual.
CARNESTOLTES

Quan: 18 de febrer
Hora: 17:00h. - 21:00h.
On: PL de Catalunya
No et pots perdre

Carnaval Infantil de la Societat Coral La Unió, pels carrers del Casc Antic


Organitzat per la Xaranga Sarau de la Sociatat Cural La Unió

12:00 hores: Inici del recorregut de la cercavila de Carnaval Infantil 2023 amb el següent itinerari: Inici carrer Rubió i Ors (a l’alçada del Pius XIIè), pujada de la Rambla d’Anselm Clavé, i finalització a la Plaça de l’Església.

A voltant de les 13:00 hores: Actuació de la Cia. Grimpallunes amb l’espectacle “La Cuca de Mil Colors”.

Espectacle de gran format. Cançons, danses i els jocs més sonats t’estan esperant!

Quatre músics a l’escenari us portem un espectacle de música i humor on els protagonistes sou vosaltres! Agafeu forces i prepareu-vos. Cal que estigueu atents/es perquè l’espectacle està ple de jocs i de sorpreses! I és que a ritme de bona música i bon rotllo, les Grimpallunes tenim un únic objectiu: fer-te un poca vergonya del més petit/a al més gran!


CARNESTOLTES

Quan: 19 de febrer
Hora: 12:00h. - 14:00h.
On: C/ de Rubió i Ors
No et pots perdre

Dimecres de Cendra - Dia del judici Final


17:20 hores: Arribada de la Vella Quaresma, el seguici, de Sa Majestat el Rei Carnestoltes i inici del judici.

18:00 hores: Actuació de la Cia. Pentina el gat amb l’espectacle "Balambambú".

A wamba balouba BALAMBAMBÚ.

Així comença el nou espectacle d’animació de la Pentina, i no us penseu que hi haurà moments més relaxats, no... Rock&Roll, Ska, rumba catalana, salsa, samba i molt més. Tres músics i un animador enfilats a l’escenari us faran passar una bona estona cantant, ballant i jugant. Danses, reptes, cançons, tot s’hi val per passar-ho molt bé. Música en rigorós directe, al 100%. Espectacle recomanat per edats compreses entre els 0 i els 99 anys!


CARNESTOLTES

Quan: 22 de febrer
Hora: 17:00h. - 19:30h.
On: PL de Sant Ildefons