Filtres

   
 • Cornellà
 • Almeda
 • Centre
 • Fatjó
 • Fontsanta
 • Gavarra
 • Lindavista
 • Pedró
 • Riera
 • Sant Ildefons
 • Fora Ciutat
28 activitats.
No et pots perdre

Kanaya Circ: "Taller l'artista ets tu" - Festa Inaugural del Festival


Taller de circ destinat a tots els públics, on els participants prenen un paper protagonista posant a prova les seves habilitats amb disciplines com equilibris, malabars, aeris i més. Kanaya Circ (Catalunya) És una associació cultural fundada el 2016 a la ciutat de Cornellà de Llobregat amb el propòsit de promoure el circ en totes les seves formes, no només com a mitjà d’expressió artística sinó que també com a eina de transformació social i educativa. El desembre de 2020, Kanaya Circ guanya el Premi Zirkòlika a millor projecte de circ social de Catalunya.
Festival Internacional de Pallassos

Quan: 16 d´ octubre
Hora: 11:00h. - 13:00h.
On: PL Francesc Macià
No et pots perdre

Sienta la cabeza. Taller de perruqueria creativa - Festa inaugural del Festival


I si aquesta vegada el joc ets tu? Una mica d’atreviment, un altre punt d’imaginació, una mica de color i molts riures. I com acaba? Segurament amb éssers espectaculars, transformats i molt divertits. Un taller per a gaudir en família i altres composicions de grups des dels 5 als 99 anys. Sienta la Cabeza (Catalunya) Neix el 2001 amb la vocació d’explorar les possibilitats de perruqueria i música concebudes com a art performativa, per a sorprendre i convidar al públic a experimentar un canvi estètic personal en un context col·lectiu. Proporcionant noves experiències i noves mirades sobre la qüestió de l’estètica a persones de totes les edats, tots els públics i diverses cultures, travessant fronteres i fent la volta al món en els seus vint anys de vida.
Festival Internacional de Pallassos

Quan: 16 d´ octubre
Hora: 11:00h. - 13:00h.
On: PL Francesc Macià
No et pots perdre

Pep Callau: "Speaker" - Festa inaugural del Festival


Pep Callau és un animador, un showman, un mobilitzador de masses i de cors. Els seus espectacles són autèntiques catarsis de bon rotllo, de bon humor, de festa. De fet, Pep Callau és l’inventor d’un gènere que ho barreja tot. Amb unes dosis de bogeria, molt d’atreviment i una energia que arriba a tothom, els espectacles i les propostes de Pep Callau – tot sol o amb Els Pepsicolen – us poden canviar la vida. Si més no per una estona, que no és poc. Pep Callau (Catalunya) Fa 28 anys comença la seva activitat professional amb la Cia. Gog i Magog, i al cap d’un any funda la Companyia d’animació Els Pepsicolen amb la qual porta més d’un centenar d’actuacions anuals. Combina el seu rol de clown amb la de presentador i speaker de diversos actes. Des de fa deu anys és el presentador a Can Barça. Ha recorregut el territori català amb diversos col·lectius i franges d’edat seguint el calendari festiu. Treballa en diversos espais amb capacitats limitades (Ampans, CanVila, etc) i amb les expedicions de Pallassos sense Fronteres (ONG de la qual és fundador i membre de la junta) i amb la qual ha estat en contextos i situacions especials.
Festival Internacional de Pallassos

Quan: 16 d´ octubre
Hora: 11:00h. - 14:00h.
On: PL Francesc Macià
No et pots perdre

De Mortimers: "Karaoke" - Festa inaugural del Festival


Live Karaoke Show de De Mortimers; un espectacle amb més de 150 temes que s’escolten a les principals dutxes del país. Ells toquen i la gent canta en tots els idiomes diferents cançons que els recorden aquelles vacances al càmping o fent dit per Eslovàquia, perquè creiem que el poder real de la música és compartir. De Mortimers (Catalunya) Companyia d’espectacles en actiu des del 1996. Fan música, teatre, pallassos; un grup d’artistes multidisciplinaris que treballen en diferents projectes i arts escèniques. Amb més de 25 anys d’experiència i amb l’energia i la frescor del primer dia.
Festival Internacional de Pallassos

Quan: 16 d´ octubre
Hora: 11:00h. - 14:00h.
On: PL Francesc Macià
No et pots perdre

Rhum & Cia.: "Gran Reserva"


Lloc: L'Auditori de Cornellà.
Durada: 70min.
Espectacle recomanant a partir de 10 anys. Gran Reserva és el nou espectacle de la companyia i està embolcallat de l’humor, el gamberrisme, la màgia i la música d’aquests pallassos multi-instrumentistes, tot amanit amb grans dosis de tendresa i emoció. Gran Reserva es convertirà en una gran festa inacabable, esbojarrada i amb un ritme frenètic on hi trobarem els millors moments de la trajectòria de la companyia i algun número nou. Rhum & Cia Va iniciar la seva trajectòria el 2014 amb Rhum i l’han seguit Rhümia el 2016, Rhumans el 2018 i Gran reserva el 2020. Fins a finals de 2019 han visitat més de 65 teatres (20 fora del territori català), han fet 225 representacions que han estat vistes per més de 50.000 espectadors. Han estat presents en tres ocasions al Festival Grec de Barcelona i han fet un total de cinc temporades al Teatre Lliure.

Festival Internacional de Pallassos

Quan: 16 d´ octubre
Hora: 19:00h. - 20:10h.
On: Auditori de Cornellà
No et pots perdre

Gala Solidària "El Festival de Pallassos amb Pallapupas"


Lloc: Carpa del Festival (Plaça de Catalunya).
Durada: 90min. (amb entreacte de 15 minuts).
Espectacle per a tots els públics. Els Pallapupas són actors i actrius professionals formats en tècniques teatrals, en clown i amb coneixements sanitaris, necessaris per fer la seva feina. Treballen amb un mètode artístic propi, orientat a pacients de totes les edats i en estreta col·laboració amb el personal sanitari. Amb més de vint anys d’experiència, fer lloc al riure i l’humor durant el procés de la malaltia i, d’aquesta manera, poder transformar els hospitals en espais més amables i plens de vida. Saben que el que fan funciona i avalen els testimonis de pacients, professionals de la salut i estudis científics que han estat presentats en congressos internacionals i publicats en revistes del sector. La seva directora, l’Angie Rosales, vindrà a explicar el projecte el dia de la funció i tindrem la botiga de marxandatge de Pallapupas a l’entrada de la carpa.

Festival Internacional de Pallassos

Quan: 19 d´ octubre
Hora: 19:00h. - 20:30h.
On: PL de Catalunya
No et pots perdre

Kerol: “Welcome to my head”


Lloc: Sala Ramon Romagosa.
Durada: 55min.
Espectacle recomanant a partir de 8 anys. Benvinguts a l’imaginari de Kerol, un indret de gravetat relativa i amb absència de sentit comú. Les diferents disciplines artístiques es desvien i es transformen en peces de circ úniques: malabars amb micròfons, ninjitsu amb patins, llançament de discos vinils, human Beatbox... L’escenari es planteja com un lloc sagrat en el qual metamorfosar-se i passar de la performance xamànica a la comèdia, dinamitant d’aquesta manera totes les fronteres que existeixen entre els diferents llenguatges escènics. Kerol (Catalunya) Autodidacta en ninjitsu, “human Beatbox” i patinatge artístic sobre rodes, Kerol va completar els seus estudis a l’escola superior de les arts de circ de Toulouse. En finalitzar la formació va crear ‘Welcome to my head’ un solo de malabars excèntrics i beatbox bufonesc que va ser guardonat amb la medalla de plata en el 32è Festival Mondial du Cirque de Demain a París i el Gran Premi al Daidogei World Cup a Shizouka (Japó) entre altres premis.

Festival Internacional de Pallassos

Quan: 20 d´ octubre
Hora: 23:00h. - 23:55h.
On: Sala Ramon Romagosa (Patronat)
No et pots perdre

GALA - ALAPiSTA!


Lloc: Carpa del Festival (Plaça de Catalunya).
Durada: 90min. (amb entreacte de 15 minuts).
Espectacle per a tots els públics. La gran carpa del festival torna a obrir les cortines, encendre els llums i omple la pista d’artistes internacionals per emocionar i fer riure al públic. Un espectacle creat per l’ocasió i dirigit per Jordi Juanet, Sílvia Compte i Gina Segura “La Churry” que serà la presentadora de la Gala Alapista!.La Churry, una pallassa extraordinària de casa nostra, acompanyada per la súper banda del Maresme Pa de Kilo, que posaran música als números presentats per 4 artistes amb estils ben diferents. Barbara Probst – França – amb “Histoire d’eau”, Aime Morales – Canàries/Veneçuela – ens presenta “Aimoko”, Hilary Chaplain – Estats Units – ens farà riure amb “Classically Trained Musician” i Lotta & Stina – Finlàndia/Catalunya – amb els seus “equilibris sobre rola bola”. Passin i vegin senyores i senyors! L’espectacle està servit! Us hi esperem amb els braços oberts i un somriure d’orella a orella!

Festival Internacional de Pallassos

Quan: 21 d´ octubre
Hora: 20:00h. - 21:30h.
On: PL de Catalunya
No et pots perdre

Marcel Tomàs & Cascai Teatre: “Un tal Shakespeare”


Lloc: Sala Ramon Romagosa.
Durada: 90min.
Espectacle recomanant a partir de 8 anys. Marcel Tomàs passa pel sedàs del seu particular univers creatiu alguns dels personatges icònics de Shakespeare, els fa viatjar als temps moderns al servei d’un show hilarant. Si ets un personatge Shakespearià, mil maneres de morir tindràs, herois, malvats, traïdors, reis i enamorats a parts iguals. Riure o no riure aquest és el dilema. Tot depèn de tu. Si decideixes no riure queda’t a casa. Si vols riure no et perdis Un tal Shakespeare i vine al teatre. Marcel Tomàs i Cascai Teatre (Catalunya) Fa 22 anys que aposten per un llenguatge basat en la renovació dels gèneres de l’humor clàssic i la creació d’un univers propi. Pallassos moderns, han perdut el nas vermell i les robes de coloraines, s’han humanitzat, però continuen essent pillastres, xerraires, histriònics, pelacanyes, desvergonyits, busca-raons i savis de barra de bar. Són una elit d’éssers imperfectes, lluiten per ser millors persones i ens diverteixen enormement.

Festival Internacional de Pallassos

Quan: 21 d´ octubre
Hora: 21:00h. - 22:30h.
On: Sala Ramon Romagosa (Patronat)
No et pots perdre

Sil de Castro: “#Mazodiva”


Lloc: Sala Padró.
Durada: 75min.
Espectacle per adults. #Mazodiva és un espectacle de comèdia i burlesque. En aquest xou es barreja la comèdia en viu en el més pur estil stand up amb tocs de burlesque. Dirigit a un públic adult i pensat per ser representat en sales de format petit i mitjà. A través de la interacció constant amb el públic i mitjançant un humor fresc, descarat i canalla, Sil de Castro ens recorda les clàssiques vedets d’El Molino, amb una resposta ràpida a tot el que passa, que fa de cada nit una experiència única. Sil de Castro (Catalunya) Ha treballat des de 2001 en múltiples formats, com ara teatre, cabaret, stand up comedy, animació, teatre de carrer, narració oral o performance. També a la televisió, a Comedy Central, com a actriu a la sèrie “Planes de verano” i ha enregistrat dos monòlegs de creació pròpia. El 2015 forma “Las Sisters”, i estrena l’espectacle “Cabaretazo” a El Molino de Barcelona.

Festival Internacional de Pallassos

Quan: Del 21 d´ octubre al 22 d´ octubre
Hora: 23:00h. - 00:15h.
On: Orfeó Catalònia
No et pots perdre

Maite Guevara: "¡Que buen día!"


Plogui, nevi o pedregui... per a la Martina sempre pot ser un bon dia. Martina arriba per demostrar-nos que qui somia i obre bé els ulls pot veure un món amb infinites possibilitats. Un espectacle per a gent amb ganes de passar-ho bé. *Abstenir-se avorrides, tramposes i altres persones sense ganes de jugar ni d’imaginar. Maite Guevara (País Basc) És una actriu física, clown i directora. Amb la seva pallassa Martina Nuatina dona vida als seus espectacles “Deixar-lo anar a l’Aire” de creació pròpia (2006) i “ARA!” dirigit i creat amb Lila Monti (2014), premi del públic al Millor Espectacle al Festival de Pallassos de Saragossa. Participa en nombroses trobades de pallassos i pallasses i festivals a països com Argentina, Colòmbia, Mèxic, Portugal, Cuba, Xile i Espanya.
Festival Internacional de Pallassos

Quan: 22 d´ octubre
Hora: 11:00h. - 11:45h.
On: PL Francesc Macià
No et pots perdre

Cia. Benoît Charpe: "Les Zèles d'Obus"


Un mosquit tossut i emocionant entrenarà un vagabund per guanyar alçada, enlairar-se i després muntar un monocicle per crear trucs aeris d’alt vol. Aquesta caça de mosquits serà sorprenent, burlesca i esquitxada de caigudes, cascades i girs fent que el monocicle sigui un Pegàs i el caminant un genet per avorriment. Espectacle dissenyat i interpretat per Benoît Charpe. Benoît Charpe (França) Es defineix com “un artesà monociclo-trampolinista boig”. Va desenvolupar la seva formació professional a França amb Arc en Cirque a Chambéry (2002/2004), i la 18a promoció del CNAC a Chalon en Champagne, el 2004. El seu viatge l’inspira a crear una estructura inflable. Un trampolí circular amb terra, sobre el qual pot evolucionar amb el seu monocicle. També és especialista en caigudes espectaculars i equilibris de cadire
Festival Internacional de Pallassos

Quan: 22 d´ octubre
Hora: 12:00h. - 12:35h.
On: PL de Sant Ildefons
No et pots perdre

Las Kakofónicas: "La Inauguració. Work-in-progress"


Recorregut: Plaça Francesc Macia - Mercat Centre (Plaça Lluis Companys). Vols inaugurar alguna cosa? Una font, un fanal, el teu gos? Marie Claire Eventos t’ho inaugura! Preparades per tallar la cinta vermella allà on les demanin, Marie Claire, Aurora i la Reina Octava intentaran muntar la millor inauguració que mai hauràs vist. Un show hilarant, ple d’humor i divertit per a tots els públics. Un espectacle de carrer en estat pur, intervenció en l’espai i molta participació del públic. Las Kakofónicas (Catalunya) Són tres pallasses que van decidir atrevir-se a sortir de la seva zona de confort artística per treballar conjuntament en aquest nou registre, el teatre de carrer. I ho fan amb el seu llenguatge, l’humor. En aquest viatge tenen el suport del Circ Cric, el Festival Internacional de Pallasses, la Farinera del Clot i la Fundació la Plana.
Festival Internacional de Pallassos

Quan: 22 d´ octubre
Hora: 12:45h. - 13:30h.
On: PL Francesc Macià
No et pots perdre

Pistacatro amb la col·laboració de la Cornellà Band: "Orquesta de Malabares"


Dos mons en un mateix escenari com són el circ i la música de la mà de 6 malabaristes i una trentena de músics. A Cornellà, Pistacatro estaran acompanyats per la Cornellà Band de música de la Societat Coral La Unió. Un concert on els malabars són els ballarins d’aquest ballet aeri. Clarinets, saxos i trompetes són els pintors d’un quadre expressionista en el qual les boles, maces i cèrcols dibuixen en l’aire els sentiments i emocions que transmet la música i el circ. Pistacatro (Catalunya) És la companyia de circ més rellevant i productora de les Arts Vives de Galícia. Distribueix produccions pròpies o algunes altres que neixen de la matriu creativa del projecte Circonov. Després de més de 15 anys des de la seva constitució oficial, l’any 2006, Pistacatro pretén continuar consolidant-se com a productor degà de nous corrents de circ a Galícia, obrint nous mercats i públics. Cornellà Band Es nodreix dels músics de la Xaranga Sarau (el grup que alegra festes, cercaviles i actes festius de la ciutat), però neix amb una clara voluntat d’acollir a tot músic amb ganes d’evolucionar, vingui d’on vingui. Amateurs, estudiants i músics professionals tenen un lloc en la nova banda de música de Cornellà de Llobregat. El vestuari, els arranjaments, la sonorització, la presentació (veu en off) el repertori, tot contribueix a fer dels concerts una gran experiència artística.
Festival Internacional de Pallassos

Quan: 22 d´ octubre
Hora: 12:45h. - 14:00h.
On: PL de la Verge del Pilar
No et pots perdre

Asaco Producciones: "Ridi Pagliaccio"


Espectacle de pallassos que desenvolupa la història de l’ària Vesti la giubba, de l’òpera Pagliacci. Es tracta de les rutines clàssiques d’un duo clàssic de circ volent fer òpera. Els personatges pretenen descobrir l’essència universal del destí tràgic del clown: fer riure, encara que es tingui el cor trencat. Cinquanta-cinc minuts i trenta-set segons de riures, música, amor, cant i moltes pallassades per a tota la família. Asaco Producciones (Catalunya) “Asaco” perquè el riure i la imaginació no tenen límits. Asaco Producciones perquè des del 1997 no han parat de crear multitud de produccions, espectacles, programacions i propostes formatives, sempre des de la mirada còmplice del pallasso. Asaco perquè compten amb un equip de col·laboradors habituals d’una bellíssima qualitat professional i humana. Asaco perquè la vida és un joc, dins d’un circ, a punt de començar. Passeu i vegeu.
Festival Internacional de Pallassos

Quan: 22 d´ octubre
Hora: 13:00h. - 14:00h.
On: PL Francesc Macià
No et pots perdre

La Pera Llimonera: “Baobab”


Lloc: Auditori Sant Ildefons.
Durada: 55min.
Espectacle recomanant a partir de 5 anys.
Espectacle amb àudio descripció. “Quan la guerra et fa marxar de casa i de la teva terra, necessites l’acollida dels qui et rebran”. Dos venedors ambulats refugiant-se d’una gran tempesta, expliquen la història d’un bolet i un esquirol, que, a causa de la guerra, emprenen una gran aventura per trobar un nou arbre on poder viure. BAOBAB és un homenatge a totes aquelles persones, grans i menudes, a qui la violència dels conflictes armats els ha obligat a deixar la seva terra. La Pera Llimonera (Catalunya) Des de 1993 creant espectacles infantils, familiars, per a tots els públics amb la improvisació com a eina de treball i d’estimulació de la creativitat. Inspirats en la mateixa realitat, no deixen de jugar – com ho fan els nens i nenes quan imiten tot allò que els envolta – d’una manera divertida i sobretot amb molt i molt d’humor.

Festival Internacional de Pallassos

Quan: 22 d´ octubre
Hora: 17:30h. - 18:25h.
On: Auditori Sant Ildefons
No et pots perdre

GALA – ALAPISTA!


Lloc: Carpa del Festival (Plaça de Catalunya).
Durada: 90min. (amb entreacte de 15 minuts).
Espectacle per a tots els públics. La gran carpa del festival torna a obrir les cortines, encendre els llums i omple la pista d’artistes internacionals per emocionar i fer riure al públic. Un espectacle creat per l’ocasió i dirigit per Jordi Juanet, Sílvia Compte i Gina Segura “La Churry” que serà la presentadora de la Gala Alapista!.La Churry, una pallassa extraordinària de casa nostra, acompanyada per la súper banda del Maresme Pa de Kilo, que posaran música als números presentats per 4 artistes amb estils ben diferents. Barbara Probst – França – amb “Histoire d’eau”, Aime Morales – Canàries/Veneçuela – ens presenta “Aimoko”, Hilary Chaplain – Estats Units – ens farà riure amb “Classically Trained Musician” i Lotta & Stina – Finlàndia/Catalunya – amb els seus “equilibris sobre rola bola”. Passin i vegin senyores i senyors! L’espectacle està servit! Us hi esperem amb els braços oberts i un somriure d’orella a orella!

Festival Internacional de Pallassos

Quan: 22 d´ octubre
Hora: 17:30h. - 19:00h.
On: PL de Catalunya
No et pots perdre

Roi Borrallas: "Sólo" (Estrena)


Lloc: Sala Padró.
Durada: 45min.
Espectacle per a tots els públics. L’hàbitat natural de qualsevol pallasso és l’escena, amb el seu públic. Però què passa quan es queda només ell? És en el camerino on es barreja la persona i el personatge. On es desdibuixa la línia que els separa. Uns llimbs que no són l’escenari ni la vida real. És en aquesta frontera on té lloc aquest espectacle... A “Solo” es combinen titelles, manipulació d’objectes, màscares i, sobretot, comicitat. Roi Borrallas (Galícia) Comença a fer teatre amb 15 anys i amb 21 anys debuta com a pallasso en un circ tradicional. Aquí coneix gent i aprèn coses. Coses de circ bàsicament. Amb aquesta gent i aquests coneixements crea diversos espectacles. Guanya alguns premis, viatja a alguns festivals, treballa a algun circ, dirigeix alguna cosa, toca algun instrument, coneix més gent i aprèn més coses. Coses de pallasso, bàsicament.

Festival Internacional de Pallassos

Quan: 22 d´ octubre
Hora: 19:00h. - 19:45h.
On: Orfeó Catalònia
No et pots perdre

Compagnie de la Liberté: "Carte Blanche à Julien Cottereau"


Lloc: Sala Ramon Romagosa.
Durada: 80min.
Per a tots els públics. Un jove torna a casa en el seu ciclomotor amb una noia que acaba de conèixer. Està enamorat, però només pensa en jugar... amb tot i amb tots. Julien Cottereau és un pallasso, mim i animador de fama internacional. Sense parlar, recicla el buit i els sorolls del món que inventa per a sorprendre la gent i fer-la riure. Carte blanche és una recopilació de dos dels seus solos, Imaginitoi i Lune Air. Compagnie de la Liberté (França) La Compagnie de la Liberté és una companyia de teatre de Nantes que ofereix espectacles multidisciplinaris amb vocació internacional, interactius i per a tots els públics. Julien Cottereau és graduat en el Cirque du Soleil i va rebre un Molière per Imagine-toi.

Festival Internacional de Pallassos

Quan: 22 d´ octubre
Hora: 21:00h. - 22:20h.
On: Sala Ramon Romagosa (Patronat)
No et pots perdre

Carlo Mô: "eMe"


Lloc: Auditori Sant Ildefons.
Durada: 70min.
Espectacle per adults. En encendre’s el llum, després d’una música de Mahler, apareix en l’escenari Carlo Mô suspès, en equilibri, sobre unes crosses d’axil·la, sense cames. La primera imatge que veiem és d’una ema humana. A partir d’aquesta, comença un viatge de descobriment del seu nou estat físic, mogut per la cerca de remeis a qualsevol mena de discapacitat física o emocional, convertint les solucions en petites creacions. Carlo Mô (Catalunya) Format en art dramàtic i especialitzat en clown, Carlo Mô ens acompanya des del 2000 als escenaris, i des de 2002, a la docència. Presenta un clown gestual, físic i emocional. Compta amb gairebé 20 anys d’experiència sobre els escenaris en els quals ha format dues companyies: Mô-House, l’any 2000 i Carlo Mô & Mr. Di.

Festival Internacional de Pallassos

Quan: 22 d´ octubre
Hora: 22:00h. - 23:10h.
On: Auditori Sant Ildefons
No et pots perdre

Señorita Julia y sus Exs


En una nit de Sant Joan, neix Señorita Julia y sus Ex. es un grup “Des-Generado”, nascut a Barcelona, ??que a cada concert juguen al canvi de rols, es diverteixen amb diversos estils i es burlen de la serietat. Les diferents històries de vida de Julia i el seu desvergonyiment, donen peu a un espectacle on totes i tots us podeu sentir identificats. Señorita Julia y sus Exs (Catalunya) Banda nascuda a Barcelona l’any 2012, versionant temes i llançant-se tímidament amb composicions pròpies, sempre tractant d’unir humor i bona música. La bona recepció del públic els va portar a refermar-se en l’escena local i catalana, recorrent bars musicals, centres cívics i festes locals. També han viatjat freqüentment a Suècia i Xile, on tenen un públic fidel.
Festival Internacional de Pallassos

Quan: 22 d´ octubre
Hora: 23:00h. - 23:59h.
On: ESPAI Local Castellers de Cornellà
No et pots perdre

Sienta la cabeza. Taller de perruqueria creativa


I si aquesta vegada el joc ets tu? Una mica d’atreviment, un altre punt d’imaginació, una mica de color i molts riures. I com acaba? Segurament amb éssers espectaculars, transformats i molt divertits. Un taller per a gaudir en família i altres composicions de grups des dels 5 als 99 anys. Sienta la Cabeza (Catalunya) Neix el 2001 amb la vocació d’explorar les possibilitats de perruqueria i música concebudes com a art performativa, per a sorprendre i convidar al públic a experimentar un canvi estètic personal en un context col·lectiu. Proporcionant noves experiències i noves mirades sobre la qüestió de l’estètica a persones de totes les edats, tots els públics i diverses cultures, travessant fronteres i fent la volta al món en els seus vint anys de vida.
Festival Internacional de Pallassos

Quan: 23 d´ octubre
Hora: 11:00h. - 13:00h.
On: del Pallars
No et pots perdre

Cia. Anna Confetti: "A la fresca"


Recorregut: Plaça Francesc Macià - Ctra. d'Esglupes/Can Maragall. Tres personatges, que ens resultaran molt familiars, i una cadira gegant surten a prendre la fresca, provocant diferents situacions quotidianes i surrealistes al mateix temps, que portades al límit esdevenen còmiques. L’espectacle s’inspira en les àvies que a les nits d’estiu sortien (i en alguns pobles encara ho fan) a prendre la fresca i a comentar les anècdotes de la jornada, on qualsevol fet quotidià podia esdevenir una gran història... I és que els carrers sempre seran de les veïnes! Cia. Anna Confetti (Catalunya) Fa 36 anys que provoca somriures amb els seus espectacles de carrer i de sala. Espectacles còmics i poètics per a tots els públics, expressant-se amb el llenguatge del circ, la música i les pallasses. Va rebre el Premi Zirkòlika 2021 al millor espectacle de pallassos per “A la fresca”.
Festival Internacional de Pallassos

Quan: 23 d´ octubre
Hora: 12:45h. - 13:45h.
On: PL Francesc Macià
No et pots perdre

Cia. Benoît Charpe: "Les Zèles d'Obus"


Un mosquit tossut i emocionant entrenarà un vagabund per guanyar alçada, enlairar-se i després muntar un monocicle per crear trucs aeris d’alt vol. Aquesta caça de mosquits serà sorprenent, burlesca i esquitxada de caigudes, cascades i girs fent que el monocicle sigui un Pegàs i el caminant un genet per avorriment. Espectacle dissenyat i interpretat per Benoît Charpe. Benoît Charpe (França) Es defineix com “un artesà monociclo-trampolinista boig”. Va desenvolupar la seva formació professional a França amb Arc en Cirque a Chambéry (2002/2004), i la 18a promoció del CNAC a Chalon en Champagne, el 2004. El seu viatge l’inspira a crear una estructura inflable. Un trampolí circular amb terra, sobre el qual pot evolucionar amb el seu monocicle. També és especialista en caigudes espectaculars i equilibris de cadire.
Festival Internacional de Pallassos

Quan: 23 d´ octubre
Hora: 13:30h. - 14:05h.
On: PL Francesc Macià
No et pots perdre

Les Pêcheurs de Rêves: "Nez pour s’Aimer”


Lloc: Sala Ramon Romagosa.
Durada: 70min.
Espectacle recomanant a partir de 5 anys. KRAPOTE i ZA es retroben enmig d’una baralla de tossuts, ella està disposada a tot per tal de guanyar, ell prefereix conquerir el cor de la seva rival abans que obtenir la victòria. En un bany de bombolles ple d’humor, els nostres dos pallassos es domestiquen amb candidesa i desmesura. Més proper a la perxa xinesa que a un espectacle de dansa. Un viatge cap a un altre planeta, el de riure d’un mateix... Les Pêcheurs de Rêves (França) És una companyia fundada l’any 1997. Vincent Schmitt i Dusset Florence en són l’ànima i nucli dur. Amb altres companys han creat fins a 8 espectacles presentats a França i altres països, majoritàriament al carrer, però també en carpa i sala. Basats en el pallasso i la seva poesia, els seus espectacles són molt visuals i adreçats a un públic intergeneracional.

Festival Internacional de Pallassos

Quan: 23 d´ octubre
Hora: 17:00h. - 18:10h.
On: Sala Ramon Romagosa (Patronat)
No et pots perdre

Pistacatro amb la col·laboració de la Cornellà Band: "Orquesta de Malabares"


Dos mons en un mateix escenari com són el circ i la música de la mà de 6 malabaristes i una trentena de músics. A Cornellà, Pistacatro estaran acompanyats per la Cornellà Band de música de la Societat Coral La Unió. Un concert on els malabars són els ballarins d’aquest ballet aeri. Clarinets, saxos i trompetes són els pintors d’un quadre expressionista en el qual les boles, maces i cèrcols dibuixen en l’aire els sentiments i emocions que transmet la música i el circ. Pistacatro (Catalunya) És la companyia de circ més rellevant i productora de les Arts Vives de Galícia. Distribueix produccions pròpies o algunes altres que neixen de la matriu creativa del projecte Circonov. Després de més de 15 anys des de la seva constitució oficial, l’any 2006, Pistacatro pretén continuar consolidant-se com a productor degà de nous corrents de circ a Galícia, obrint nous mercats i públics. Cornellà Band Es nodreix dels músics de la Xaranga Sarau (el grup que alegra festes, cercaviles i actes festius de la ciutat), però neix amb una clara voluntat d’acollir a tot músic amb ganes d’evolucionar, vingui d’on vingui. Amateurs, estudiants i músics professionals tenen un lloc en la nova banda de música de Cornellà de Llobregat. El vestuari, els arranjaments, la sonorització, la presentació (veu en off) el repertori, tot contribueix a fer dels concerts una gran experiència artística.
Festival Internacional de Pallassos

Quan: 23 d´ octubre
Hora: 18:30h. - 19:45h.
On: PL de Catalunya
No et pots perdre

Exposició “Payasas, Bártulos y Cachivaches” de Merche 8A


Aquesta exposició rescata dades i fragments de la vida de les pallasses de qui no en teníem notícies. Una aventura on cada troballa, per petita que sigui, és un triomf contra l’oblit de la memòria d’aquestes dones, una fita que les i ens rescata de la invisibilitat històrica, en definitiva, un acte de justícia poètica. Visibilitzar-les a través de fotografies, cartells, objectes, vestuaris i tota mena de “bártulos y cachivaches” és una manera d’apropar-les al públic dotant-les de corporeïtat i de referències tangibles. Merche Ochoa (Catalunya) Nascuda a La Rioja, s’estableix el 1998 a Barcelona, on realitza la seva vida professional com a pallassa, directora i pedagoga. Com a pedagoga, exerceix a diferents escoles de Barcelona i festivals internacionals, així com per a professionals arreu del món i organitzacions de pallassos d’hospital. Forma part de l’equip docent del Màster de Mediació. Col·labora amb Pallassos sense Fronteres, Pallasses sense Fronteres i Save the Children. Treballa com a pallassa de forma ininterrompuda des de 1990. El 2011 funda l’espai d’investigació i formació “El Rinclowncito”. El 2014 rep el Premio Nacional de Circo.
Festival Internacional de Pallassos

Quan: Del 06 d´ octubre al 27 d´ octubre
On: Biblioteca Marta Mata (BMM)
No et pots perdre

Exposició “Intimitats” de Toti Toronell


“Vaig néixer, vaig ser pallasso, vaig créixer i em vaig haver de tornar a fer pallasso, i ara de tant en tant em despisto i torno a ser persona, i em sento navegant entre dues aigües, i continuo nedant a contracorrent i busco trobar color a les coses transparents. I sovint mentre busco em trobo navegant per les meves intimitats, i em dibuixo a sobre, i faig un recorregut pel món real i l’imaginari (que de fet també és real). I retrato petits pallassos, alguns amb qui he viscut, alguns amb qui he treballat, alguns amb qui he rigut, alguns amb qui he plorat, alguns amb qui he fet una cervesa, i alguns que no he conegut mai, alguns que m’agradaria conèixer, i alguns que no, alguns que només existeixen en el meu cap, i alguns que només existeixen en el paper, alguns que els hi fan pudor els peus, i alguns que els hi fa olor l’ànima. Toti Toronell (Catalunya) Vaig néixer l’any 1975 DC, dels primers anys no en puc dir gran cosa, feina tinc per recordar que vaig menjar ahir per dinar! Però el que sí que recordo és que l’any 92 vaig fer un curs de circ amb en Pep Mora, i que aquest va ser el detonant de tot el que ha anat venint després. I ara, actuo, dirigeixo, faig dibuixos, escultures, algun disseny, construeixo escenografies, toco una mica l’acordió i l’ukelele, també dono classes, invento, escric, imagino, i quan menys m’ho espero, m’equivoco... i puc tornar a començar. Macarrons! Ahir vaig menjar macarrons!
Festival Internacional de Pallassos

Quan: Del 06 d´ octubre al 27 d´ octubre
On: Auditori Sant Ildefons