Filtres

   
 • Cornellà
 • Almeda
 • Centre
 • Fatjó
 • Fontsanta
 • Gavarra
 • Lindavista
 • Pedró
 • Riera
 • Sant Ildefons
 • Fora Ciutat
18 activitats.

Presentació del CD de La Veu de Cornellà 2019


Els cantants premiats de la primera edició de La Veu de Cornellà es reuneixen de nou en un disc en format digital, fruit d'un acurat treball dels artistes a l'estudi d'enregistrament durant els darrers mesos. Està format per un total de vuit pistes, set d'elles interpretades individualment per cadascun i cadascuna de les premiades, més una cançó col•lectiva original, composada especialment per Oscar Larios. Tots els assistents rebran un exemplar del CD.
Nits d'Estiu

Quan: 02 de juliol 2021
Hora: 19:00h. - 20:00h.
On: Auditori Sant Ildefons

NIT JOVE. Concerts a la Plaça Europa


RIYAD ACHOUIRIF (hiphop, alternativa) Gràcies a la seva multiculturalitat dels llocs on ha crescut i la força amb què la música tira d’ell, Riyad Achouirif ofereix un ampli ventall de melodies que tensen i destensen el cor. KID ROKEN (rap, trap, reggaeton) Jove cantant d’arrels xilenes nascut a Madrid, que ja als 12 anys es va introduir en el mon del hip-hop cantant al carrer i improvisant amb els seus amics al sortir de classe. Tres anys més tard va crear el seu homestudio, consolidant un estil propi amb la creació de les seves cançons. Amb Kid Roken participaran també altres joves cantants, tots ells moguts pels sons i la cultura nord americana, com el Trap, Rap, i fins i tot els sons llatins com el reggaeton.
Nits d'Estiu

Quan: 02 de juliol 2021
Hora: 20:00h. - 21:00h.
On: PL d'Europa

Cobla Maricel.Catalunya, terra de cants


Un viatge sonor ple de màgia on el so de la terra pren la paraula que dibuixa la petja musical d’un país. Organitza: Amics de la Sardana Col·labora: Ajuntament de Cornellà
Nits d'Estiu

Quan: 03 de juliol 2021
Hora: 19:00h. - 20:00h.
On: Sala Ramon Romagosa (Patronat Cultural i Recr.)

ABBA THE NEW EXPERIENCE (Tribut a Abba)


Sens dubte, una de les bandes musicals de més fama i que van ser fonamentals per crear el so i l'estil dels anys 70 i 80. Les seves cançons són presents en la memòria col•lectiva de les diferents generacions marcant la banda sonora de la vida de molts de nosaltres, i que avui dia segueixen vigents gràcies a diferents espectacles com els musicals, els recopilatoris publicats o els homenatges. Per això ABBA THE NEW EXPERIENCE vol contribuir a difondre els seus èxits amb un espectacle musical i escènic al nivell que el grup original mereix. La Caldereria (accés per c/Lluís Muntades, darrere del Lidl)
Nits d'Estiu

Quan: 03 de juliol 2021
Hora: 22:00h. - 23:45h.
On: C/ de Luis Muntadas

BANUS DUO (música clàssica i contemporània)


BANUS DUO és una formació cambrística formada per la Laia Santamaria al clarinet i la Laura Fontanals a la guitarra, que neix a principis de 2018 amb l’objectiu de donar a conèixer una agrupació poc comuna i explorada, com és la combinació d’aquests dos instruments, que compta a més amb repertori original.
Nits d'Estiu

Quan: 08 de juliol 2021
Hora: 22:00h. - 23:00h.
On: Castell de Cornellà (Segle XI-XVII)

FEM IMPRO


Mai Boncompte i l’Azahara Murillo presenten el seu espectacle FREE IMPRO, on crearan històriesimprovisades on l’humor seràl’eix principal. Totaixò,suposarà un desafiament per a les actrius, que hauran de demostrar la sevaagilitat mental i creativitat.
Nits d'Estiu

Quan: 09 de juliol 2021
Hora: 20:30h. - 21:30h.
On: PL del Pallars

CINEMA A LA FRESCA:PADRE NO HAY MÁS QUE UNO


Espanya (2019). 96 min. Director: Santiago Segura Guió: Marta González de Vega i Santiago Segura Interpretació:Santiago Segura, Toni Acosta, Silvia Abril, Leo Harlem, Luna Fulgencio, Carlos González Morollón, Calma Segura, Sirena Segura, Martina D'Antiochia, Anabel Alonso, Pepa Charro, Wendy Ramos y Fernando GilArthur. Javier és el que s'ha batejat com un "marit-cunyat". Aquest que sense ocupar-se en absolut del que suposa la cura de la casa i dels nens, sap perfectament què és el que cal fer, i que contínuament regala a la seva dona frases del tipus: "és que no t'organitzes", o "no et posis nerviosa", ja que considera que la seva desbordada dona s'ofega en un got d'aigua. Javier s'haurà d'enfrontar a la realitat que suposa bregar amb cinc fills (d'entre quatre i dotze anys) quan la seva dona decideix anar-se'n de viatge i deixar-lo sol amb ells. La caòtica situació que es produeix a casa els donarà, a el mateix temps, l'oportunitat de passar més temps junts i conèixer-se millor.
Nits d'Estiu

Quan: 09 de juliol 2021
Hora: 22:00h. - 23:30h.
On: PL de Catalunya
No et pots perdre

NO CAL ANAR A L'HAVANA (teatre i música)


Entre el text i el musical, entre el vers i la cançó coneguda. El públic cantarà les grans cançons (La bella Lola, El meu avi, La barca xica, Lola la tavernera...), alhora que repassarà la història d'un temps i d'un país. No cal anar a l’Havana e´s un brindis pels qui som aqui´ i pels qui hi han estat abans que nosaltres. Un brindis per celebrar la vida i les havaneres. Sovint tenim la mirada plena de prejudicis sobre el nostre patrimoni cultural. Som, al capdavall, el resultat d’una llarga transmissio´ de canc¸ons, dites, poemes i balls que configuren el nostre imaginari col•lectiu. Aquest espectacle vol ser un homenatge a les nits de rom cremat i a les canc¸ons heretades dels nostres avis, als versos que van inspirar d’altres versos. Un calidoscopi per superar prejudicis, per somriure, per fer-nos companyia i com diria el mestre Josep Pla perque` la vida ana` passant imperceptible. No vaig comprendre res. ¿Qui compre`n aquest mo´n? Accés lliure per ordre d’arribada. Aforament limitat. Control a l’entrada. 30 minuts abans de l’inici de l’activitat es procedirà a repartir les entrades (màxim 4 per persona).
Nits d'Estiu

Quan: 10 de juliol 2021
Hora: 22:00h. - 23:00h.
On: Escola L'Areny
No et pots perdre

Nit de Concert amb SENYOR OCA. A la Caldereria


Aquest Concert s'ha CANCEL·LAT degut a qüestions de salut d'un membre del grup. Disculpeu les molèsties !!!
Nits d'Estiu

Quan: 10 de juliol 2021
Hora: 22:00h. - 23:30h.
On: C/ de Luis Muntadas
No et pots perdre

SLAM D'UNA NIT D'ESTIU. Poesia Slam


Tres minuts, cinc poetes, el públic decideix.... Si creus que no t'agrada la poesia canviaràs d'opinió en el primer Slam de poesia de Cornellà. Participants: Laura Carretero, Paula González, Iñaki C. Nazabal, Alex Loro i Karina Salazar. Presentat per Karlos Viadel Assistència amb reserva prèvia a cultura@aj-cornella.cat, indicant el nom, telèfon i número d’entrades (màxim de dues per reserva).
Nits d'Estiu

Quan: 15 de juliol 2021
Hora: 22:00h. - 23:30h.
On: Castell de Cornellà (Segle XI-XVII)
No et pots perdre

CINEMA A LA FRESCA:Terra Willy. Planeta desconegut (Animació Infantil en Català)


FRANÇA (2019). 90 min. Director: Eric Tosti Guió: David Alaux, Eric Tosti, Jean-François Tosti Després que la seva nau quedi reduïda a cendres, el jove Willy perd el contacte amb els pares, amb els quals havia viatjat a través de l'espai. La seva càpsula aterra en un planeta salvatge a inexplorat. Amb l'ajuda de Buck, un robot de supervivència, Willy tracta de sobreviure fins que algú vagi al seu rescat. Entretant, tant ell com Buck i un nou amic alienígena anomenat Flash descobreixen la flora i la fauna d’aquest desconegut planeta... i alguns dels seus múltiples perills. Accés lliure per ordre d’arribada. Aforament limitat. Control a l’entrada. 30 minuts abans de l’inici de l’activitat es procedirà a repartir les entrades (màxim 4 per persona).
Nits d'Estiu

Quan: 16 de juliol 2021
Hora: 22:00h. - 23:30h.
On: PL de Catalunya
No et pots perdre

Nit de concert amb MOVIEBAND (Pop, Rock, Bandes sonores)


Movie Band, grup atípic de versions que ens oferirà les millors versions de pel•lícules de reconegut prestigi, amb projecció dels clips de les pel•lícules durant el concert. Accés lliure per ordre d’arribada. Aforament limitat. Control a l’entrada. 30 minuts abans de l’inici de l’activitat es procedirà a repartir les entrades (màxim 4 per persona).
Nits d'Estiu

Quan: 16 de juliol 2021
Hora: 22:00h. - 23:30h.
On: PL Francesc Macià
No et pots perdre

Nit de concert a La Caldereria amb DAVID ROS (Pop, Folk, Rock)


David Ros, cantant i compositor d’àmplia i reconeguda trajectòria en el món de la música, amb molts èxits a les seves espatlles com “buscarem la sort” o “Ara” entre moltes altres cançons. El seu estil va del pop al rock, passant pel Folk, i amb “Ara”,el seu últim disc, ple de cançons optimistes i fusionada amb aires ètnics, David Ros ens transmet, amb la seva veu trencada i les seves lletres, tot un flux d’energia i positivitat. Accés lliure per ordre d’arribada. Aforament limitat. Control a l’entrada. 30 minuts abans de l’inici de l’activitat es procedirà a repartir les entrades (màxim 4 per persona). Lloc: La Caldereria (accés per c/Lluís Muntades, darrere del Lidl)
Nits d'Estiu

Quan: 17 de juliol 2021
Hora: 22:00h.
On: C/ de Luis Muntadas
No et pots perdre

Visita guiada de l'exposició ABDÓ MARTI 2021, a càrrec de l’Artista. 20.00h Espai d'Art Moritz


20,00h Visita Guiada per l'artista de l'exposició Abdó Martí, a l'Espai d'Art Moritz. Assistència amb reserva prèvia a cultura@aj-cornella.cat. L’artista cornellenc Abdó Martí porta el seu imaginari poètic a l’Espai d’Art Moritz (Mossèn Andreu, 17), des del 29 d’abril fins el 23 de juliol. En l’exposició “Abdó Martí (2021)”, els ecos de les dissonàncies i dissidències dels objectes, formes, textures, fotografies, geometries que recull a les seves obres; entren en diàleg, provocant un univers visual d’idees i sensacions que ens submergeixen en un temps infinit, que orbita en espiral i a cavall entre la metàfora i la memòria de l’oblit. Abdó Martí té una llarga trajectòria en l’àmbit de les arts plàstiques i visuals. A la ciutat, els seus projectes han estat mostrats anteriorment a la sala d’exposicions La Rectoria (1986) i al Castell de Cornellà (2009), i entre 1985 i 1988 va dirigir l’Escola Municipal d’Art de Cornellà. L’exposició es podrà visitar de dilluns a divendres en l’horari de 17h a 21h. L’aforament és limitat i s’ha de seguir la normativa de control de la Covid’19 fent neteja de mans i control de temperatura abans d’accedir-hi i ús de mascareta a tota la instal•lació.
Nits d'Estiu

Quan: 22 de juliol 2021
Hora: 20:00h. - 21:00h.
On: Espai d'Art Moritz

CONCERT LÍRIC a càrrec de Sara Bañeras Carrio, soprano, i José Ramón Martín Díaz, pianista


Aquest recital inclou alguns dels fragments lírics més bonics per a soprano. A la primera part, el públic gaudirà d’una cuidada selecció d’àries d’òpera de coneguts compositors italians. A la segona part, es submergirà en l’ambient íntim de la cançó catalana. I finalment, el concert es clourà amb ritmes festius i populars de romances de sarsuela. Assistència amb reserva prèvia:de dilluns a divendres no festius de 9:30 a 14h, al 93 474 51 35 o a museumercader@aj-cornella.cat
Nits d'Estiu

Quan: 22 de juliol 2021
Hora: 22:00h. - 23:00h.
On: Castell de Cornellà (Segle XI-XVII)
No et pots perdre

Concert amb FLAMENCO BOOGIE PROJECT COMBO (Flamenco & Blues & BoogieWoogie)


Lluís Coloma, un dels pianistes més actius del món del Blues i Boogie Woogie, Miguel Angel Pozo, guitarrista flamenc cornellanenc, de llarg i inquiet recorregut, Pep Pérez Cucurella, prestigiós baixista i Manolo Benitez, percussionista que fa caminar els temes com ningú, crearan un directe que no deixarà indiferent a ningú. Accés lliure per ordre d’arribada. Aforament limitat. Control a l’entrada. 30 minuts abans de l’inici de l’activitat es procedirà a repartir les entrades (màxim 4 per persona). Lloc: Plaça Carles Navales, davant de l'Auditori Sant Ildefons.
Nits d'Estiu

Quan: 23 de juliol 2021
Hora: 20:30h. - 21:30h.
On: PL Carles Navales
No et pots perdre

Cinema a la Fresca: Curts Concèntrica + JOKER (Thriller-Drama-Cómic)


CURTS alumnes taller cinema “(DES) ENCUENTROS” IES Esteve Terrades i “ENFRENTADOS” Escola El Lindar JOKER. EUA (2019). 121 min. Director: Todd Phillips Guió: Todd Phillips i Scott Silver Interpretació: Joaquin Phoenix, Robert De Niro, Zazie Beetz, Frances Conroy, Brett Cullen, Bill Camp, Shea Whigham Arthur Fleck (Phoenix) viu a Gotham amb la seva mare, i la seva única motivació a la vida és fer riure a la gent. Actua fent de pallasso en petits treballs, però té problemes mentals que fan que la gent el vegi com una cosa rara. El seu gran somni és actuar com a còmic davant del públic, però una sèrie de tràgics esdeveniments li farà anar incrementant la seva ira contra una societat que l'ignora. Accés lliure per ordre d’arribada. Aforament limitat. Control a l’entrada. 30 minuts abans de l’inici de l’activitat es procedirà a repartir les entrades (màxim 4 per persona).
Nits d'Estiu

Quan: 23 de juliol 2021
Hora: 21:45h. - 23:55h.
On: PL de Catalunya
No et pots perdre

Nit de Concerts a la Caldereria LA OTRA + RAN RAN RAN


20.30h RAN RAN RAN (Power Pop- Folk Rock) . És la nova encarnació amb la que Ferran Baucells importa l'esperit de l'americana i s'impregna de la tradició del folk per acabar coquetejant amb l'electrònica. Ran Ran Ran són Ferran Baucells (veu i guitarra), Martina Borrut (cors) i Miguel Ballester (bateria). 22:00h LA OTRA (cançó d’autora, reivindicativa i feminista.). Una veu dolça sobre un so que ha anat evolucionant de l'acústic més senzill cap a una barreja d'influències que van des de grans clàssics llatinoamericans fins al rap, passant per molts altres gèneres de música negra. La Otra ha anat transformant-se i en aquests moments ens sorprèn amb un projecte molt més madurat i amb banda (bateria, cors, baix, guitarres i teclat). Accés lliure per ordre d’arribada. Aforament limitat. Control a l’entrada. 30 minuts abans de l’inici de l’activitat es procedirà a repartir les entrades (màxim 4 per persona). Lloc: La Caldereria (accés per c/Lluís Muntades, darrere del Lidl)
Nits d'Estiu

Quan: 24 de juliol 2021
Hora: 20:30h. - 23:30h.
On: C/ de Luis Muntadas