Filtres

   
 • Cornellà
 • Almeda
 • Centre
 • Fatjó
 • Fontsanta
 • Gavarra
 • Lindavista
 • Pedró
 • Riera
 • Sant Ildefons
 • Fora Ciutat
5 activitats.
No et pots perdre

Visita guiada de l'exposició ABDÓ MARTI 2021, a càrrec de l’Artista. 20.00h Espai d'Art Moritz


20,00h Visita Guiada per l'artista de l'exposició Abdó Martí, a l'Espai d'Art Moritz. Assistència amb reserva prèvia a cultura@aj-cornella.cat. L’artista cornellenc Abdó Martí porta el seu imaginari poètic a l’Espai d’Art Moritz (Mossèn Andreu, 17), des del 29 d’abril fins el 23 de juliol. En l’exposició “Abdó Martí (2021)”, els ecos de les dissonàncies i dissidències dels objectes, formes, textures, fotografies, geometries que recull a les seves obres; entren en diàleg, provocant un univers visual d’idees i sensacions que ens submergeixen en un temps infinit, que orbita en espiral i a cavall entre la metàfora i la memòria de l’oblit. Abdó Martí té una llarga trajectòria en l’àmbit de les arts plàstiques i visuals. A la ciutat, els seus projectes han estat mostrats anteriorment a la sala d’exposicions La Rectoria (1986) i al Castell de Cornellà (2009), i entre 1985 i 1988 va dirigir l’Escola Municipal d’Art de Cornellà. L’exposició es podrà visitar de dilluns a divendres en l’horari de 17h a 21h. L’aforament és limitat i s’ha de seguir la normativa de control de la Covid’19 fent neteja de mans i control de temperatura abans d’accedir-hi i ús de mascareta a tota la instal•lació.
Nits d'Estiu

Quan: 22 de juliol
Hora: 20:00h. - 21:00h.
On: Espai d'Art Moritz

CONCERT LÍRIC a càrrec de Sara Bañeras Carrio, soprano, i José Ramón Martín Díaz, pianista


Aquest recital inclou alguns dels fragments lírics més bonics per a soprano. A la primera part, el públic gaudirà d’una cuidada selecció d’àries d’òpera de coneguts compositors italians. A la segona part, es submergirà en l’ambient íntim de la cançó catalana. I finalment, el concert es clourà amb ritmes festius i populars de romances de sarsuela. Assistència amb reserva prèvia:de dilluns a divendres no festius de 9:30 a 14h, al 93 474 51 35 o a museumercader@aj-cornella.cat
Nits d'Estiu

Quan: 22 de juliol
Hora: 22:00h. - 23:00h.
On: Castell de Cornellà (Segle XI-XVII)
No et pots perdre

Concert amb FLAMENCO BOOGIE PROJECT COMBO (Flamenco & Blues & BoogieWoogie)


Lluís Coloma, un dels pianistes més actius del món del Blues i Boogie Woogie, Miguel Angel Pozo, guitarrista flamenc cornellanenc, de llarg i inquiet recorregut, Pep Pérez Cucurella, prestigiós baixista i Manolo Benitez, percussionista que fa caminar els temes com ningú, crearan un directe que no deixarà indiferent a ningú. Accés lliure per ordre d’arribada. Aforament limitat. Control a l’entrada. 30 minuts abans de l’inici de l’activitat es procedirà a repartir les entrades (màxim 4 per persona). Lloc: Plaça Carles Navales, davant de l'Auditori Sant Ildefons.
Nits d'Estiu

Quan: 23 de juliol
Hora: 20:30h. - 21:30h.
On: PL Carles Navales
No et pots perdre

Cinema a la Fresca: Curts Concèntrica + JOKER (Thriller-Drama-Cómic)


CURTS alumnes taller cinema “(DES) ENCUENTROS” IES Esteve Terrades i “ENFRENTADOS” Escola El Lindar JOKER. EUA (2019). 121 min. Director: Todd Phillips Guió: Todd Phillips i Scott Silver Interpretació: Joaquin Phoenix, Robert De Niro, Zazie Beetz, Frances Conroy, Brett Cullen, Bill Camp, Shea Whigham Arthur Fleck (Phoenix) viu a Gotham amb la seva mare, i la seva única motivació a la vida és fer riure a la gent. Actua fent de pallasso en petits treballs, però té problemes mentals que fan que la gent el vegi com una cosa rara. El seu gran somni és actuar com a còmic davant del públic, però una sèrie de tràgics esdeveniments li farà anar incrementant la seva ira contra una societat que l'ignora. Accés lliure per ordre d’arribada. Aforament limitat. Control a l’entrada. 30 minuts abans de l’inici de l’activitat es procedirà a repartir les entrades (màxim 4 per persona).
Nits d'Estiu

Quan: 23 de juliol
Hora: 21:45h. - 23:55h.
On: PL de Catalunya
No et pots perdre

Nit de Concerts a la Caldereria LA OTRA + RAN RAN RAN


20.30h RAN RAN RAN (Power Pop- Folk Rock) . És la nova encarnació amb la que Ferran Baucells importa l'esperit de l'americana i s'impregna de la tradició del folk per acabar coquetejant amb l'electrònica. Ran Ran Ran són Ferran Baucells (veu i guitarra), Martina Borrut (cors) i Miguel Ballester (bateria). 22:00h LA OTRA (cançó d’autora, reivindicativa i feminista.). Una veu dolça sobre un so que ha anat evolucionant de l'acústic més senzill cap a una barreja d'influències que van des de grans clàssics llatinoamericans fins al rap, passant per molts altres gèneres de música negra. La Otra ha anat transformant-se i en aquests moments ens sorprèn amb un projecte molt més madurat i amb banda (bateria, cors, baix, guitarres i teclat). Accés lliure per ordre d’arribada. Aforament limitat. Control a l’entrada. 30 minuts abans de l’inici de l’activitat es procedirà a repartir les entrades (màxim 4 per persona). Lloc: La Caldereria (accés per c/Lluís Muntades, darrere del Lidl)
Nits d'Estiu

Quan: 24 de juliol
Hora: 20:30h. - 23:30h.
On: C/ de Luis Muntadas