Filtres

   
 • Cornellà
 • Almeda
 • Centre
 • Fatjó
 • Fontsanta
 • Gavarra
 • Lindavista
 • Pedró
 • Riera
 • Sant Ildefons
 • Fora Ciutat
9 activitats.
No et pots perdre

Ezequiel Benítez i José Vargas al Festival de Arte Flamenco de Catalunya Cornellà 2024


Ezequiel Benítez, nascut el 1979 al barri flamenc de Santiago a Jerez, és un artista que combina l'ortodòxia i la novetat en el seu cant. Les seves lletres originals i el seu estil personal el fan un cantaor únic, que ha compartit escenari amb grans artistes en diversos festivals.
Aquest any, Benítez celebra el seu 30è aniversari als escenaris, havent llançat cinc discos al llarg de la seva carrera. La seva contribució al flamenc segueix sent valuosa i reconeguda.
Acompanyat a la guitarra per Paco León, Palmas Joni Cortés i José Córdoba.

José Vargas, nascut a Utrera (Sevilla), va aprendre a cantar en reunions d'aficionats flamencs i es va integrar al moviment associatiu de les penyes flamencs en emigrar a Barcelona als 17 anys. Aviat va començar a actuar en festivals i a guanyar premis en concursos.
Vargas és conegut en l'àmbit flamenc no només pel seu ampli coneixement del cant, sinó també per la seva veu flamenquísima, recia, jonda i potent, el que el converteix en un referent.
Acompanyat a la guitarra per Paco Garfia.


Festival de Arte Flamenco de Catalunya

Quan: 10 de maig 2024
Hora: 20:00h. - 22:00h.
On: Auditori Sant Ildefons

Farruquito


40è Festival d’Art Flamenc de Catalunya Un dels plats estrella d'aquesta edició és l'actuació de Farruquito. Hereu d'una escola única fundada per Farruco, el seu avi, ha passat tota la vida immers en l'art flamenc més pur. Des que va debutar amb el seu avi el 1987 a Nova York no ha deixat de collir èxits per tot el món. Des de la seva primera proposta Raíces Flamencas, Farruquito ha estat el compositor de les lletres i la música dels seus espectacles, que són un reflex de les seves vivències i les coses que estima. Taquilla: 32€ / Anticipada: 28€ / Preu menors 25 anys: 24€ / Preu majors 65 anys: 13€ / Preu infantil 3-12 anys: 12€
Festival de Arte Flamenco de Catalunya

Quan: 11 de maig 2024
Hora: 20:00h. - 21:30h.
On: Auditori de Cornellà

Masterclass a càrrec de "Farruquito"


Lloc: Escuela de flamenco Paca Garcia (C/ Rubió i Ors, 179. 08940 - Cornellá de Llobregat).

Preu: 50'00,- €
Reserva la teva plaça al número 637080677 (places limitades).


Festival de Arte Flamenco de Catalunya

Quan: 12 de maig 2024
Hora: 10:00h. - 11:30h.
On: C/ de Rubió i Ors
No et pots perdre

Presentació del disc "Caríssimo" a càrrec de Juan Ramon Caro.


Juan Ramón Caro, guitarrista amb quatre dècades d’experiència, ha desenvolupat una àmplia gamma de recursos, tècniques i estils. La seva carrera, s’ha centrat tant en l’acompanyament en festivals i concursos com en la guitarra de concert i l’estudi teòric i pràctic del flamenc.

La seva carrera es pot considerar clàssica, amb detalls originals tant en l’acompanyament com en el toc de solista. La guitarra flamenca, en el seu constant renaixement, busca equilibrar la creativitat i l’harmonia amb la nostàlgia de l’ancestral.

“Caríssimo”, és un reflex personal d’aquest renaixement. L’estil de Juan Ramón es manifesta en totes les facetes que ha cultivat al llarg de la seva carrera, i compta amb col·laboracions de luxe com Antonia Contreras i Miguel Poveda. Les seves composicions originals abasten des de la Rumba i els Tangos fins a la Bulería per soleá i les sevillanes, i fins i tot musicalitzacions de poemes de Bécquer.

 • Guitarra: Juan Ramón Caro.
 • Cant: Antonia Contreras.
 • Percussió: David Domínguez.
 • Ball i palmellades: Toni Moñiz.
 • Col·laboració especial de Juan Manuel Caro.

Festival de Arte Flamenco de Catalunya

Quan: 17 de maig 2024
Hora: 20:00h. - 21:30h.
On: Castell de Cornellà (Segle XI-XVII)
No et pots perdre

Duquende & Toni Moñiz al Festival de Arte Flamenco de Catalunya Cornellà 2024


Juan Rafael Cortés Santiago, cantaor de flamenc que va debutar als escenaris als 8 anys, convidat per Camarón de la Isla. Ha desenvolupat una brillant carrera, recorrent importants teatres i espais flamencs, i ha estat el cantaor oficial a les gires de Paco de Lucia durant gairebé 20 anys. A nivell discogràfic, Duquende ha treballat en “Fuego, primo, fuego”, “Duquende y la guitarra de Tomatito”, “Samaruco”, “Mi forma de vivir”, “Rompecabezas”, i ha participat en pel·lícules com “Flamenco” de Carlos Saura.
Acompanyat a la guitarra per José Andrés Cortés, Palmas Joni Cortés i José Córdoba.

Toni Moñiz, va començar a formar-se als 7 anys i es va convertir en bailaor professional als 16 anys. Ha treballat en diversos festivals de flamenc, va participar a la inauguració dels JJOO el 1992 i es va unir a la Cia. de Cristina Hoyos el 1997. Des de 2012, és director de l’Escola de Ball Flamenc José de la Vega. Ha col·laborat amb artistes a les seves gires, com el grup “Ojos de Brujo” (Grammy al millor grup de flamenc el 2007).
Acompanyat al cant per Miriam Vallejo, David de la Rambla i a la guitarra per José Manuel Saucedo.

 


Festival de Arte Flamenco de Catalunya

Quan: 18 de maig 2024
Hora: 20:00h. - 22:00h.
On: Auditori Sant Ildefons
No et pots perdre

Cilce Novísimos - Ana Brenes


Lloc: Seu de la Peña Los Aficionaos (C/ Sevilla s/n)

Ana Brenes, nascuda a Barcelona el 1991, aquesta cantaora de flamenc prové d’una família d’aficionats al cante flamenc. Des de molt jove, es va introduir en el món de la música i als 22 anys va decidir centrar-se exclusivament en el flamenc. Ha participat en festivals i sales de concerts, i ha treballat en tablaos i teatres.

Des de 2016, viatja regularment a Anglaterra per oferir concerts i masterclass en diferents ciutats. A més, estudia la carrera d’Interpretació en cante flamenc a l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC).

Acompanyada a la guitarra per Juan Gómez "Chicuelo".


Festival de Arte Flamenco de Catalunya

Quan: 24 de maig 2024
Hora: 21:00h. - 22:30h.
On: C/ de Sevilla
No et pots perdre

Rosario la Tremendita al Festival de Arte Flamenco de Catalunya Cornellà 2024


Rosario La Tremendita, nascuda a Triana (Sevilla), és una cantaora, compositora, productora, lletrista i multi-instrumentista que s'acompanya amb la seva guitarra, baix elèctric i percussió. Des dels seus inicis, ha estudiat la tradició flamenca amb respecte, però amb un afany investigador i renovador, absorbint influències actuals sense perdre la seva essència.

Ha llançat diversos àlbums des de 2010, obtenint nominacions als Latin Grammy Awards. Al 2021, va llançar la primera part d'un doble àlbum "Tremenda", que presenta dues facetes de La Tremendita: la més avantguardista i la més tradicional. Aquest treball és una revisió i investigació del cante jondo, creant un espai musical heterogeni i lliure d'atadures estilístiques.


Festival de Arte Flamenco de Catalunya

Quan: 25 de maig 2024
Hora: 20:00h. - 21:30h.
On: La fàbrica Bagaria (1850 - 1920)
No et pots perdre

Les acadèmies ballen - FAFCC2024


Actuen els Quadres de Ball de:

 • Asociación Andaluza Hijos de Almáchar.
 • Centro Andaluz Blas Infante de Cornellà.
 • Academia de baile flamenco Paca García.

Festival de Arte Flamenco de Catalunya

Quan: 26 de maig 2024
Hora: 12:00h. - 14:00h.
On: PL de Sant Ildefons
No et pots perdre

Presentació del documental “Fosforito, una historia de flamenco”


Presentació a càrrec del seu director Alejandro Fernández Barrientos i xerrada col·loqui amb Francisco Hidalgo Gómez, autor dels llibres "Fosforito, l'últim romàntic", "Fosforito, per sempre mestre" i "Fosforito, la passió i l'entrega del cor a trossets"

Fosforito és un dels referents en la història de l'Art Flamenc. Al 2005 va ser guardonat amb la V Clau d'Or del Cant. Gràcies a les seves aportacions el flamenc va viure una renovació i un ressorgir que duren fins avui dia. La història d'Antonio Fernández Díaz "Fosforito" és la història dels últims 90 anys del flamenc. Amb aquest documental, el seu director, Alejandro Fernández, s'endinsa en la història d'aquest gènere a través de la biografia del seu pare, Fosforito.


Festival de Arte Flamenco de Catalunya

Quan: 31 de maig 2024
Hora: 20:00h. - 21:30h.
On: Auditori Sant Ildefons