Filtres

   
 • Cornellà
 • Almeda
 • Centre
 • Fatjó
 • Fontsanta
 • Gavarra
 • Lindavista
 • Pedró
 • Riera
 • Sant Ildefons
 • Fora Ciutat
7 activitats.

Conferència il·lustrada “A COMPÁS DEL BAILE” a càrrec d'Inmaculada Aguilar - FAFCC2022


Neix de la necessitat de mostrar la proximitat de dos tipus de danses que són pròpies del nostre país i que són admirades mundialment. “Al compàs del ball” entra al cor del flamenc, que no és altre que el Compàs. Aquest compàs crea una música única, la mesura de la qual és clau en la manera d'interpretar-se tant el cant, la guitarra, com el ball. Així mateix fa un plantejament de la importància que la Dansa espanyola va tenir en el naixement de molts dels pals ballables del flamenc, de la influència que tots dos es van exercir i per descomptat de la seva convivència als escenaris. Ballarins: Estrella Terrón y José Belmonte. Bailaoras: Araceli Muñoz y Alba Luna. Músics: Juan Antonio Sánchez (Pianista). Guitarrista: David Navarro Cantaora: Gema Cumplido Percussió: Daniel Morales “Mawe” Paraula i direcció: Inmaculada Aguilar.
Festival de Arte Flamenco de Catalunya

Quan: 20 de maig
Hora: 20:00h. - 22:00h.
On: Auditori Sant Ildefons
No et pots perdre

Ángeles Toledano + Paco Herédia y Cia. - FAFCC2022


Ángeles Toledano acompanyada a la guitarra per Benito Bernal i als palmells per Manuel Valencia y Cantarote. L’Ángeles Toledano és una de les veus joves amb més projecció del panorama flamenc actual. Comença a cantar molt jove a les penyes flamenques de la seva terra Jaén i ràpidament té una progressió que la fa guanyar premis als concursos de flamenc, arriba a ser finalista del Concurs Nacional de Còrdova, i alhora participa en incomptables festivals tant nacionals com internacionals. – Cant: Ángeles Toledano. – Guitarra: Benito Bernal. – Palmes: Manuel Valencia y Cantarote. TABLAO Els tablaos són una part important de la història del flamenc així com de la formació de molts joves artistes com a lloc des d’on saltar als circuits flamencs. – Guitarra: Paco Heredia. – Cant: José de la Miguela y Joaquín Gómez "El Duende". – Ball i Palmes: Jony Cortés.
Festival de Arte Flamenco de Catalunya

Quan: 21 de maig
Hora: 21:00h. - 22:00h.
On: Auditori Sant Ildefons
No et pots perdre

Presentació del llibre "CONCURSO INTERNACIONAL DE LETRAS FLAMENCAS" a càrrec de l'Asociación Hijos de Almáchar de Baracaldo


Lloc: Peña Los Aficionaos (C/ Sevilla s/n) Sonia Miranda, Almeriense d'adopció, neix a Sevilla i destaca per ser una cantaora completa, amb una sensibilitat i matisos a l'hora d'executar els cants. Actualment està movent el seu darrer treball discogràfic “9 Cantares” on homenatja el poeta José Ángel Valiente. Al cant: Sonia Miranda. A la guitarra: Antonio López.
Festival de Arte Flamenco de Catalunya

Quan: 22 de maig
Hora: 12:00h. - 13:00h.
On: C/ de Sevilla
No et pots perdre

Presentació del llibre “GUERRITA, AS DE LA ÓPERA FLAMENCA” a càrrec del seu autor Francisco José Paredes


Lloc: Peña Los Aficionaos (C/ Sevilla s/n) Actuació de Morenito de Illora hijo acompanyada a la guitarra per Paco Heredia.
Festival de Arte Flamenco de Catalunya

Quan: 27 de maig
Hora: 20:00h. - 22:00h.
On: C/ de Sevilla
No et pots perdre

Les acadèmies ballen - FAFCC2022


Actuen els grups de ball de: - Asociación Andaluza Hijos de Almáchar. - Centro Andaluz Blas Infante de Cornellà. - Academia de baile flamenco Paca García. Presenta.- José María Flores.
Festival de Arte Flamenco de Catalunya

Quan: 29 de maig
Hora: 12:00h. - 14:00h.
On: PL de Sant Ildefons
No et pots perdre

La Prenda Roja en concert - FAFCC2022


Sara Sambola, Ana Brenes i Cistina López ens presenten “Flamenco Rojo”. Flamenc en Vermell perquè és el color que simbolitza moltes de les característiques que les tres artistes plasmen en el projecte. El vermell és foc, és sang, està embolicat al més fonamental de la vida, encarna les virtuts guerreres, la sensualitat, el més visceral dels colors, un dels primaris, el que empodera, el que apassiona i representa la força impulsiva i generosa amb què aquestes tres creadores elaboren el seu imaginari musical.
Festival de Arte Flamenco de Catalunya

Quan: 03 de juny
Hora: 20:00h. - 21:30h.
On: PL de la Verge del Pilar
No et pots perdre

José Antonio Rodríguez Trio - FAFCC2022


José Antonio Rodríguez, és un dels pocs compositors de música flamenca amb prestigi internacional. A això cal afegir les seves característiques de brillant intèrpret i professor. Posseeix un ampli currículum que l'avala com un dels referents necessaris al món de la música flamenca. Compte en el seu haver amb importants premis. 1987 - Estrena la seva obra "Guajira Per a Guitarra Flamenca I Orquestra” dins dels concerts extraordinaris amb motiu del Dia d'Andalusia. 1988 - Per a la seva estrena a Sevilla va compondre la música de l'obra "Temps, Amor I Mort" amb coreografia de Mario Maya Compte amb l'enregistrament de nou discos en solitari interpretant les seves pròpies composicions, "Calahorra", "Callejón de las Flores", "Manhattan de la frontera", "La Llegenda", "Còrdova...en el temps", "Anartista", “Adéus nois...”, “El Guitarrista Blau” i “McCadden Place així com El Dvd en viu “Còrdova... en el temps” gravat al Gran Teatre de Còrdova.
Festival de Arte Flamenco de Catalunya

Quan: 04 de juny
Hora: 20:00h. - 21:30h.
On: PL de l'Església