Fitxa Activitat \

Descripció, lloc, data, horari...

TOTHOM JUGA

Activitat: Esportiva
Informació: El proper dia 10 de Novembre de 10:00 a 13:00 a la plaça de l’Església es celebra la 1ª edició del TOTHOM JUGA a Cornellà. Un matinal d’activitats esportives inclusives per gaudir d’un esport accessible a tothom. El motiu d’aquesta edició, és acompanyar a Marcos Bajo en el seu repte de la IIIVolta Solidària a Espanya per les Enfermetats Rares. A les 11:00 arribarà a la ciutat i volem rebre com es mereix, perquè gracies a la seva iniciativa és possible donar suport a la investigació i donar recolzament a les famílies que es troben en aquesta situació. Per a més informació podeu trucar al departament d’esports 93-377-02-12 Ext.1468.
Quan: 10 de novembre
Organitza: DEPARTAMENT D'ESPORTS

Dades del lloc


PL DE L'ESGLÉSIA,
Barri: Centre

Activitats programades en aquest lloc per als propers 7 dies


Activitats programades: 6

Inspecció a un contenidor de resta
Sabies que el 43% dels residus que es troben a un contenidor gris podrien reciclar-se amb els envasos, el vidre, el paper o la matèria orgànica? Posa't els guants i descobreix-lo tu mateix/a. A aquesta activitat diseccionarem un contenidor per a demostrar la quantitat de coses que podrien haber estat dispositades a altres fraccions i així evitar el seu desprofitament.
Quan: 23 de novembre
Horari: 10:30h. - 13:30h.

Estand de la prevenció (AMB)
L'estand de la prevenció té l'objectiu de divulgar els valors de la prevenció i donar suport a accions locals. A més d'aportar idees per aplicar a casa, resoldre dubtes i informar /col·laborar en campanyes municipals de prevenció.
Quan: 23 de novembre
Horari: 10:30h. - 13:30h.

Participa a la Setmana Europea de Prevenció de Residus
La Setmana Europea de Prevenció de Residus se celebra del 16 al 24 de Novembre, dies entre els quals l'Ajuntament realitzarà diverses activitats tant per a escoles com per a públic general. L'acte central d'aquesta setmana serà el dissabte 23, a la Plaça de l'Església. Allà es podrà trobar un Mercat d'intercanvi i segona mà, un taller de reparació de petits electrodomèstics i aparells electrònics, una jugatecambiental sobre residus, un estand de prevenció de la AMB i una "inspecció" a un contenidor gris.
Quan: 23 de novembre
Horari: 10:30h. - 13:30h.

La Re-parada: assessorament en reparació de petits electrodomèstics i aparells informàtics
Porta un petit electrodomèstic o aparell informàtic que necessiti una reparació i un tècnic especialista t'assessorarà perquè el puguis reparar.
La Re-parada ofereix els serveis d'assessorament per a l'autoreparació d'alguns objectes per allargar-ne la seva vida útil i generar menys residus, la recollida dels residus especials més habituals i informació sobre recursos i activitats relacionades amb residus i medi ambient.
Preu: Gratuït
Quan: 23 de novembre
Horari: 11:00h. - 13:30h.

Jugatecambiental al Mercat d'intercanvi i segona mà de Cornellà
La Jugatecambiental es trasllada al Mercat d'intercanvi i segona mà de Cornellà, un espai on intercanviar, vendre i comprar objectes de segona mà per allargar la seva vida útil i evitar residus!
Quan: 23 de novembre
Horari: 11:30h. - 13:30h.

Mercat d'intercanvi i segona mà de Cornellà
Saps que comprant productes de segona mà pots estalviar diners? Saps que si tens objectes a casa que no fas servir els pots intercanviar o vendre? Vine al mercat, passeja, busca, i troba bones ofertes! Alhora, participaràs en donar una segona vida als objectes i a evitar residus!
El Mercat tindrà lloc durant la Setmana Europea de Prevenció de Residus, una setmana en la que es concentren accions amb l'objectiu de sensibilitzar sobre la importància de reduir la quantitat de residus que generem. Es faran també tallers de reparació d'objectes i es podran portar residus i objectes per a la seva reutilització a la Re-Parada. Comptarem també amb la Jugatecambiental, un espai de joc per als més petits.
Les inscripcions s’iniciaran deu dies abans de cada mercat i es tancaran el dimecres anterior al mateix. Per més informació: medi_ambient@aj-cornella.cat o al telèfon 93 475 87 18.
Preu: Gratuït
Inscripcions
Quan: 23 de novembre
Horari: 10:30h. - 14:00h.