Fitxa Activitat \

Descripció, lloc, data, horari...

Iniciem "Canviem la forma de mirar el món II. Taller familiar de fotografia i ecologia"

Activitat: Cultural
Informació: En el marc de l’exposició “The arrangement of unwanted features”, que es pot visitar a l’Espai d’Art Moritz de Cornellà fins el 26 de juliol, i on la fotògrafa Laura Van Severen relata i ens descobreix la realitat de diversos abocadors europeus i la seva integració en el paisatge que els envolta. Tot reflexionant sobre tot allò que avoquem i amaguem en aquesta praxis d’oblit residual, obrim a públic una sèrie de tallers on s’uneix de forma creativa l’art fotogràfic i la conscienciació mediambiental.

Canviem la forma de mirar el món II. Taller familiar de fotografia i ecologia
Taller experimental on els infants podran jugar amb càmeres fotogràfiques digitals per crear els seus propis retrats i bodegons a partir d’objectes quotidians en desús i de reciclatge. Pintura, música i fotografia seran tres elements amb els quals es jugarà creativament per activar els imaginaris de cada infant.


Impartit per la fotògrafa i docent Lola de Fez

Dies: Dimecres 17 de juliol
Horari: 17:30h a 19:30h

A partir de 4 anys. Acompanyats d’un adult.


Preu: Gratuït. Cal inscripció prèvia a: cultura@aj-cornella.cat o al telèfon 933770212 (ext.1480).
Quan: 17 de juliol
HORARI: 09:30h.
Organitza: DEPARTAMENT DE CULTURA
Documents:
Postals desplegables “The arrangement of unwanted"


Dades del llocSALA ESPAI D'ART MORITZ
Adreça: C/ de Mossèn Andreu, 17
Barri: Gavarra
Telèfon: 93 376 36 93
Informació: Horari: de dilluns a dissabte de 17 a 21h


Activitats programades en aquest lloc per als propers 7 dies


Activitats programades: 1

L'exposició Natural/Artificial a l'Espai d'Art Moritz
En un moment històric en què els conceptes Natural i Artificial semblen haver-se desdibuixat. Adulterant allò natural i revestint d’una auria de natural allò artificial. Tot atenent a les lleis del mercat i les modes de consum; productes naturals, saludables, orgànics i ecològics, que a la vegada siguin accessibles, fàcils d’administrar, assequibles i tecnològics.

Natural/Artificial és una exposició que planteja aquesta dicotomia entre allò natural i allò artificial a través del treball de diferents artistes i un recorregut expositiu dissenyat per Martín Azúa que convida a adults i infants a reflexionar sobre l’oscil•lació d’aquests dos pols que ens poden dur a la confusió i l’engany. I així, recordar quins són els orígens de l’ésser humà.

L'exposició s’inaugurarà el proper 26 de setembre a les 19h a l'Espai d'Art Moritz i es farà una visita guiada a càrrec d'una de els seves comissàries i es podrà visitar fins el 25 doctubre.

Així mateix, el proper 25 d'octubre de les 17.30h a les 19:00h a la mateixa sala d’exposicions, us convidem a passar una estona en família gaudint d’una visita a l'exposició «Natural/Artificial» i a participar en el taller d'art en família "Experimentem i creem amb la natura".
Preu: Gratuït
Quan: Fins el 25 d´ octubre
Horari: 19:00h. - 21:00h.