Fitxa Activitat \

Descripció, lloc, data, horari...

Exposició “KINTSUGI” de la fotògrafa Lola de Fez

Activitat: Cultural
Informació: "Kintsugi" és el nom que rep el nou treball fotogràfic de l'artista de Cornellà Lola de Fez. Projecte que forma part d'una filosofia que planteja com els trencaments, cicatrius, senyals i tatuatges que habiten en el cos humà, formen part de la història personal. Com han de mostrar-se en lloc d'ocultar-se, per posar de manifest la transformació que representen en la història de cadascuna d'aquestes persones.

A partir de la tècnica japonesa Kintsugi, l'autora embelleix les seves fotografies en paper o, com si d'un llenç es tractés, pinta directament amb or sobre el mateix cos aquelles cicatrius o senyal inscrites en els personatges, amb la finalitat de reconstruir el record d’origen i donant-li l’oportunitat d’un nou valor.

“Kintsugi” vol evocar el desgast que el temps obra sobre el nostre cos i ànima. Designificar i significar de nou aquestes imperfeccions que mostren un camí de vida i que sotmesos a una nova mirada, poden esdevenir grans virtuts i una enriquidora experiència humana.

Horari: Dilluns -Divendres de 16h a 21h i Dimarts de 10h a 13h
Preu: Gratüit
Quan: Fins el 30 de maig
Organitza: DEPARTAMENT DE CULTURA

Dades del llocSALA ESPAI D'ART MORITZ
Adreça: C/ de Mossèn Andreu, 17
Barri: Gavarra
Telèfon: 93 376 36 93
Informació: Horari: de dilluns a dissabte de 17 a 21h


Activitats programades en aquest lloc per als propers 7 dies


Activitats programades: 4

Obrim inscripcions a Canviem la forma de mirar el món. Taller de fotografia, paisatge i ecologia.
En el marc de l’exposició “The arrangement of unwanted features”, que es pot visitar a l’Espai d’Art Moritz de Cornellà fins el 26 de juliol, i on la fotògrafa Laura Van Severen relata i ens descobreix la realitat de diversos abocadors europeus i la seva integració en el paisatge que els envolta. Tot reflexionant sobre tot allò que avoquem i amaguem en aquesta praxis d’oblit residual, obrim a públic una sèrie de tallers on s’uneix de forma creativa l’art fotogràfic i la conscienciació mediambiental.

Canviem la forma de mirar el món. Taller de fotografia, paisatge i ecologia
Aquest taller planteja diferents tècniques per retratar a través de prismes, vidres i altres materials en desús, donant a aquests objectes un nou sentit i dotant-los així d’una nova vida a través de l’art fotogràfic.
Així mateix al llarg del taller es donarà a conèixer el treball d’autors i artistes especialitzats en la temàtica i els propis alumnes podran crear i editar les seves pròpies fotografies.

Dies: 15,16 i 18 de juliol
Horari: 17:30h a 20:30h

A partir de 14 anys.


Preu: Gratuit. Cal inscripció prèvia a: culturacornella@aj-cornella.cat o al telèfon 933770212 (ext.1480).
Quan: Fins el 12 de juliol
Horari: 09:30h. - 13:00h.

Obrim inscripcions a "Canviem la forma de mirar el món II. Taller familiar de fotografia i ecologia"
En el marc de l’exposició “The arrangement of unwanted features”, que es pot visitar a l’Espai d’Art Moritz de Cornellà fins el 26 de juliol, i on la fotògrafa Laura Van Severen relata i ens descobreix la realitat de diversos abocadors europeus i la seva integració en el paisatge que els envolta. Tot reflexionant sobre tot allò que avoquem i amaguem en aquesta praxis d’oblit residual, obrim a públic una sèrie de tallers on s’uneix de forma creativa l’art fotogràfic i la conscienciació mediambiental.

Canviem la forma de mirar el món II. Taller familiar de fotografia i ecologia
Taller experimental on els infants podran jugar amb càmeres fotogràfiques digitals per crear els seus propis retrats i bodegons a partir d’objectes quotidians en desús i de reciclatge. Pintura, música i fotografia seran tres elements amb els quals es jugarà creativament per activar els imaginaris de cada infant.

Dies: Dimecres 17 de juliol
Horari: 17:30h a 19:30h

A partir de 4 anys. Acompanyats d’un adult.


Preu: Gratuït. Cal inscripció prèvia a: culturacornella@aj-cornella.cat o al telèfon 933770212 (ext.1480).
Quan: Fins el 16 de juliol
Horari: 09:30h. - 13:00h.

Exposició "The Arrangement of Unwanted Features"
La fotògrafa emergent Laura Van Severen presenta el seu projecte fotogràfic "The Arrangement of Unwanted Features".
Hi ha moltes formes de desfer-se dels residus. Enterrar-los a terra, com es fa en els abocadors, és l'opció menys sostenible des del punt de vista mediambiental i s'hauria de reduir al mínim.
A "The Arrangement of Unwanted Features" l'artista, després de visitar abocadors de diferents països de la UE, mostra fotogràficament com s'integren aquests accidents geogràfics en el paisatge que els envolta. I ens fa reflexionar sobre tot allò que avoquem i amaguem.
Preu: Gratuït
Quan: Fins el 26 de juliol

Visites guiades a l'exposició “The arrangement of unwanted features”
En el marc de l’exposició “The arrangement of unwanted features”, que es pot visitar a l’Espai d’Art Moritz de Cornellà fins el 26 de juliol, La fotògrafa Laura Van Severen ofereix al públic assistent una sèrie de visites guiades per explicar el projecte expositiu i la investigació fotogràfica que ha realitzat al llarg dels darrers anys en abocadors de diferent països europeus i l’impacte mediambiental que impliquen aquests abocadors invisibilitzats sota l’aparença de paisatge.

Si esteu interessats en fer una visita guiada cal fer sol•licitud prèvia al correu culturacornella@aj-cornella.cat o al telèfon 933770212 (ext.1480). Es realitzaran visites per grups a partir de 8 persones.

Preu: Gratuït
Quan: De l' 01 de juliol al 26 de juliol
Horari: 17:00h. - 21:00h.