Fitxa Activitat \

Descripció, lloc, data, horari...

Espectacle de Dansa - What is the word - Constanza Brncic

Activitat: Cultural
Informació: What is the Word és el títol de l'últim poema de Samuel Beckett i la pregunta que recorre aquest espectacle, en el qual la peça musical Triadic Memories de Morton Feldman, el cos i la llum cohabiten un espai i un temps.
La dificultat d’expressar-se, de recordar o la necessitat de silenci són preocupacions latents a totes dues obres, i que desperten un interès íntim a la coreògrafa Constanza Brncic.
Així, a partir del diàleg amb el poema i la partitura, Brncic ha creat una dansa que busca atreure altres capes de sentit, inscrites en els gestos recordats i oblidats, i que posa en joc la gosadia i el pudor implícits en l'acte de representar.
Preu: 5€
Compra on-line
Quan: 16 de març
Horari: 21:00h. - 22:20h.
Organitza: DEPARTAMENT DE CULTURA
Documents:
Programa Quinzena Metropolitana de la Dansa 2019


Dades del llocAUDITORI SANT ILDEFONS
Adreça: Pl Carles Navales, s/n (C/ Almogavers)
Barri: Sant Ildefons
Telèfon: 93 471 12 42


Activitats programades en aquest lloc per als propers 7 dies


Activitats programades: 2

Espectacle de dansa - LE ÇA - Sónia Sánchez
Auster, minimalista, Le Ça és un experiment que busca reduir la dansa a l’indispensable.
Una bailaora invoca al flamenc i a la dansa japonesa butoh: els seus moviments són pausats, meditats, quan troben l’expressió a través del butoh, mentre que guanyen en intensitat, en vehemència, quan fan ús del flamenc.

A través d’improvisacions “pactades”, com les anomena la seva creadora, Le Ça ens convida a emprendre un viatge a les pulsions de l’inconscient. Perquè en el moment en què s’oblida la tècnica, l’inconscient flueix.
Preu: 5€.
Compra on-line
Quan: 29 de març
Horari: 21:00h. - 21:50h.

Teatre Nu: Maure el dinosaure
La Martina és una nena petita, valenta i pèl roja. En Maure és un dinosaure blau, gros i de banyes blanques. Són amics inseparables. Comparteixen jocs, somnis i aventures. Què faria la Martina sense en Maure? I en Maure sense la Martina? Esperem que no s’hagin de separar mai. Però... i si un dia ho haguessin de fer? Gaudiu dels jocs i les aventures de la Martina i el seu gran amic: En Maure el dinosaure.

Edat recomanada: A partir de 2 anys
Preu d’entrada: 2’5 € amb motiu del Dia Internacional del Teatre

Preu: 2'50,- €.
Compra on-line
Vídeo
Quan: 31 de març
Horari: 12:00h. - 13:00h.