Fitxa Activitat \

Descripció, lloc, data, horari...

Visionat del documental “No vam néixer refugiats”

Activitat: Cultural, Juvenil, Biblioteques i lectura
Informació: Dibuixos per somriures organitza l’exhibició del documental No vam néixer refugiats de Claudio Zulian i una taula rodona posterior amb el desig de transmetre als assistents la problemàtica actual de les persones refugiades. Dibuixos per somriures és una iniciativa de l’Associació Creativos en Acción, un projecte que pretén recaptar el màxim de fons per ajudar a cobrir de forma directa les necessitats bàsiques en molts dels camps de refugiats que hi ha repartits per tota Europa. A aquesta iniciativa, s’han unit ja més de 500 artistes entre dibuixants, professionals de la il•lustració i vinyetistes que han aportat una obra de forma solidària.
Quan: 29 de novembre
Horari: 19:00h. - 20:00h.
Organitza: DEPARTAMENT DE JOVENTUT

Dades del llocBIBLIOTECA SANT ILDEFONS (BSI)
Adreça: Pl Carles Navales, s/n (C/ Almogavers)
Barri: Sant Ildefons
Telèfon: 93 471 12 42
Email: calvobn@diba.cat
Web: http://www.cornella.cat/biblioteques/ca/index.asp


Activitats programades en aquest lloc per als propers 7 dies


Activitats programades: 2

Exposició "Arthus Trivium"
Exposició sobre el còmic de Raule (guió) i Landa (dibuix). Situat a França l’any 1565. Fa una dècada que el metge i astròleg Nostradamus va publicar Les profecies. Des de llavors, la seva reputació no ha parat de créixer. Els seus tres joves deixebles, Arthus Trivium, Angélique Obscura i Angulus Dante, viatjaran en el seu nom pel país per ocupar-se dels enigmes que ni la religió ni la ciència poden resoldre.

Dilluns a divendres de 15.30 a 20.30h, i dimarts i dissabtes de 10 a 14h
Quan: Fins l' 01 de desembre

Exposició “Refugiados, viñetas solidarias”
L’horror de la guerra no té límits. Qualsevol atrocitat que s’imagini està succeint o ho ha fet en algun moment i lloc del món, això és segur. Més de seixanta autors units en aquesta iniciativa que pretén recaptar fons per l’ONG Save the Children i el seu programa d’ajuda a les persones refugiades.

Dilluns a divendres de 15.30 a 20.30h, i dimarts i dissabtes de 10 a 14h
Quan: Fins l' 01 de desembre