Fitxa Activitat \

Descripció, lloc, data, horari...

Visionat del documental “No vam néixer refugiats”

Activitat: Cultural, Juvenil, Biblioteques i lectura
Informació: Dibuixos per somriures organitza l’exhibició del documental No vam néixer refugiats de Claudio Zulian i una taula rodona posterior amb el desig de transmetre als assistents la problemàtica actual de les persones refugiades. Dibuixos per somriures és una iniciativa de l’Associació Creativos en Acción, un projecte que pretén recaptar el màxim de fons per ajudar a cobrir de forma directa les necessitats bàsiques en molts dels camps de refugiats que hi ha repartits per tota Europa. A aquesta iniciativa, s’han unit ja més de 500 artistes entre dibuixants, professionals de la il•lustració i vinyetistes que han aportat una obra de forma solidària.
Quan: 29 de novembre
Horari: 19:00h. - 20:00h.
Organitza: DEPARTAMENT DE JOVENTUT

Dades del llocBIBLIOTECA SANT ILDEFONS (BSI)
Adreça: Pl Carles Navales, s/n (C/ Almogavers)
Barri: Sant Ildefons
Telèfon: 93 471 12 42
Email: calvobn@diba.cat
Web: http://www.cornella.cat/biblioteques/ca/index.asp


Activitats programades en aquest lloc per als propers 7 dies


Activitats programades: 3

ELS MÉS PETITS DE TOTS
“Història d’un jardí”
Tot un recull de cançons i ninos explicaran als més petits de la casa com és d’especial el jardí del nostre castell. Hi viuen formigues, flors i altres éssers meravellosos. Allà, la natura ens obsequia amb fets esplèndids com la sortida del sol, el cant del vent o la bellesa de l’arc de Sant Martí. Petits fragments, com els episodis d’un conte, conviden a participar als infants en aquesta activitat que els farà sentir-se part d’aquest extraordinari viatge. · Organitza: Eva González (narradora).
· Públic: Familiar amb infants fins a 3 anys.
· Accés: Inscripció (es prega puntualitat, un cop iniciada l’activitat no es podrà accedir a la sala).
Quan: 17 de gener
Horari: 18:00h. - 19:30h.

VA DE CONTES
“Cop d’escombra i amunt!”
Si una bruixa o bruixot et fes un encanteri, en què et voldries transformar? I si et convidés a sopa d’ales d’escarabat, amb banyes de llimac i closca de carabassa, la tastaries? I si et proposés viatjar damunt una escombra voladora, hi pujaries? Ep, n’acaba de passar una. No l’has vista? · Organitza: Rosa Pinyol (narradora).
· Públic: Familiar amb infants a partir de 4 anys.
· Accés: Lliure (es prega puntualitat, un cop iniciada l’activitat no es podrà accedir a la sala).
Quan: 18 de gener
Horari: 18:00h. - 19:30h.

EXPOSICIÓ “Més de 25 anys fent solidaritat”
Mostra de cartells que testimonien les campanyes d’ajuda i sensibilització de “Cornellà Solidari”, una entitat emblemàtica de la nostra ciutat, que porta més de trenta anys realitzant projectes solidaris arreu del món, que s’han concretat en construccions d’equipaments i habitatges, enviament de material sanitari, sanejament d’aigües, o ajudes a grups de dones per endegar projectes laborals... Aquesta exposició és part de la seva història.
· Organitza: Cornellà Solidari.
· Públic: Jove i adult.
· Lloc: Sala Polivalent (Biblioteca Sant Ildefons).
· Data: Del dimecres 19/12/2018 al dilluns 31/01/2019.
· Accés: Lliure.
Quan: Fins el 31 de gener