Fitxa Activitat \

Descripció, lloc, data, horari...

Mercats del riure - 18è Festival Internacional de Pallassos de Cornellà

Activitat: Cultural, Juvenil, Gent gran, Familiar
Informació: Lloc: Mercats de Sant Ildefons i Mercat de Marsans
Hora de les actuacions: 10:30h i 12:00h

Les pallasses i els pallassos arriben als mercats disposats a fer riure el personal: venedores, venedors, comerciants, compradors i públic en general. No us despisteu, que serà un matí especial, per riure i viure!
Al mercat de Sant Ildefons ens oferiran els seus espectacles la BALKAN PARADISE ORQUESTRA, KARCOCHA, ADRIAN SCHVARSTEIN i FANNY GIRAUD.
Al mercat de Marsans trobarem les propostes de BERGAMOTTO i LAPSO PRODUCCIONS.
Preu: Gratüits
Quan: 18 d´ octubre
Horari: 10:30h. - 13:00h.
Organitza: DEPARTAMENT DE CULTURA
Documents:
Programa de mà del festival


Més informació

Dades del lloc


ESPAI ESPAI CIUTAT,
Barri: Cornellà

Activitats programades en aquest lloc per als propers 7 dies


Activitats programades: 2

18è Festival Internacional de Pallassos de Cornellà. Memorial Charlie Rivel
La ciutat de Cornellà de Llobregat acollirà del 14 al 21 d’octubre de 2018 l’edició número 18 del Festival Internacional de Pallassos sota la direcció artística de Jordi Juanet “Boni”, qui prendrà el relleu a l’anterior director Tortell Poltrona. L’Ajuntament de Cornellà és l’organitzador del certamen bianual en una clara aposta per la cultura i en concret pel món del pallasso, que ja s’ha convertit en un tret característic de la ciutat des de la seva posada en marxa, l’any 1984. Boni, com és coneix als cercles artístics a Jordi Juanet, té per endavant el repte de mantenir el nivell assolit pel festival any rere any, i consolidar-lo com un dels més destacats del seu gènere a nivell mundial.
Una de les apostes de la propera edició serà donar més protagonisme a les noves generacions de joves pallassos i potenciar i fer més visible la presència de pallasses en la programació, perquè n’hi ha moltes de pallasses d’aquí i d’allà. El Festival és una excel·lent plataforma tant per donar a conèixer artistes de renom com per a aquells que comencen. Motiu pel qual es donarà suport a la coproducció d’un nou espectacle que s’estrenarà dins la programació, a través d’una convocatòria.
Es mantindran algunes de les senyes d’identitat del Festival com la gran Carpa de circ a la plaça de Catalunya, on té lloc la Gala inaugural i altres espectacles per al públic general i els escolars, i es donarà molta força als espectacles de carrer a diferents punts de la ciutat.
Preu: Consultar preus a la web.
Compra on-line
Quan: Fins el 21 d´ octubre

Setmana Rosa en commemoració del Dia Mundial del Càncer de Mama
SETMANA ROSA a Cornellà de Llobregat, amb actes que han organitzat diferents entitats i institucions de la ciutat, en commemoració del 19 d’octubre DIA MUNDIAL DEL CÀNCER DE MAMA.
Del 29 de setembre al 27 d'octubre.
Quan: Fins el 27 d´ octubre