Fitxa Activitat \

Descripció, lloc, data, horari...

Petits Darwins. Testing de biodiversitat al riu Llobregat.

Activitat: Medi ambient
Informació: Durant tot el matí i acompanyats de naturalistes, intentarem identificar i fotografiar el màxim possible d’espècies presents a la zona. Amb aquesta activitat aportarem el nostre gra de sorra per conèixer la gran biodiversitat del riu Llobregat al seu pas per Cornellà, que és bàsic per ajudar a conservar-lo! Part de la identificació d’espècies es farà a posteriori mitjançant les fotografies realitzades.

Observació: es recomana portar càmera de fotos i prismàtics, si en teniu.

Inscripció prèvia al tel. 93 256 22 20 o a activmuseuciencies@bnc.cat. Les inscripcions s'obren 10 dies hàbils abans de l'inici de l'activitat.
Preu: Gratuït
Quan: 15 de setembre
Horari: 10:00h. - 13:00h.
Organitza: DEPARTAMENT DE MEDI AMBIENT
Documents:
12è cicle d'activitats als parcs metropolitans


Dades del lloc


C/ DE LA VERGE DE MONTSERRAT,
Barri: Riera

Activitats programades en aquest lloc per als propers 7 dies


Activitats programades: 1

Visita guiada al riu Llobregat i sessió d'anellament
El riu Llobregat ha fet possibles els pobles i ciutats que hi som a prop. Amb les visites guiades per experts naturalistes es pretén donar a conèixer la gran biodiversitat d'aus, rèptils, insectes, arbres, amfibis, plantes... que hi ha en aquest entorn natural. Hi poden assistir persones de totes les edats i tenen una durada de dues hores aproximadament. Es recomana portar prismàtics. Inscripcions al 93 475 87 18 o a medi_ambient@aj-cornella.cat
Preu: Gratuït
Quan: 17 de novembre
Horari: 10:00h. - 12:00h.